-
velik trbuh u 10 tjednu (miomi)
Dakle čudim se već danima odkud mi toliki trbuh. Pročitala sam pola interneta, cijelu Rodu, čuda nebeska i nikom se u 10. tjednu trbuh nije ni nazirao. Ja već u problemima sa oblekom, hlače sam izbacila iz upotrebe, nakon što mi je puko cif jedno jutro...i onak osjećam se ko da nosim aliena u najmanju ruku!! Ono pa ne raste mi dete valjda 3x brze nego ostalima!?
No jučer je misterija riješena. Imam samo jednu bebu ali trbuh kao da nosim blizance, jer eto miom napreduje.
5,7cm beba
6,7cm miom1
2cm miom2
Ovog drugog mioma nije ni bilo prije 3 tjedna al im je bit će plodno tlo pa se nakotio i drugi...
Enivej...3kg dobila i sve ode u trbuh...ajde nek je par deka otišlo u 1 broj veći grudnjak ali bome sva sam u trbuhu zaokružena. Ne bi me se posramila ni neka curka sa 4,5mj 
Da ne kažem da su neki ginići pametovali u stilu "jaoooo gospođo, pa vama će trebat barem godinu dana da vam se posreći da ostanete trudni!!"
Yeah right...uspjelo nam od prve. Samo je moj doca rekao da ti miomi nemaju veze sa začećem i bome je imao pravo.
Ostali dr. su pak pametovali da trebam povadit miome. Nakon što sam baš tu pročitala da su neke cure vadile pa u pauzi čekanja da se smiri postoperativno stanje i da ostanu trudne miomi počeli opet rast, a moj doca rekao "brzo na trudnoću" ja poslušala mog doktora.
Thread je čisto informativni za sve one cure sa sličnim problemima i nadopunjavat ću ga po potrebi. Svi komentari dobrodošli.
-
cestitam na trudnoci.
da li pazis na prehranu? ona, naime, moze dosta utjecati na rast mioma.
kakva je prognoza tvog doktora, kako bi se ti miomi trebali ponasati do kraja trudnoce?
-
Kad mi je 2 god nađen miom odlučila ja u borbu protiv njih. To je tada bilo 7 mioma po 3-5mm i jedan od 1,2cm. Svi nagruvani jedan do drugog. Prestala jest meso, mlijeko, sve što ima ikakve veze sa životinjkskim hormonima, da pročitala onu drugu polovicu interneta vezano uz to i prešla na zelenjavu. Fuuuj meso 
Uz to pila neka narodna čuda namočen lan u vodu s medom pa to fermentira pa ovo pa ono, znaš ono...namazal bi se sa svim samo da prođe. I jel prošao...ahaaa, popela se ta priča gledano u kompletu na 3,5cm.
Okej, nisam baš u cvijetu mladosti sa 36god no opet, čovjek se nikad ne osjeća dovoljno star da po njemu počnu raste takve gljive.
I zaključim kak je sve to truć blebet a ja polu gladna i da vraćam u upotrebu mlijeko i meseko i sve. Ak već gljiva hoće rast rasla bu i ovak i onak.
I tako veli meni doca "čuj mala, nemoj to vadit, napravi ti bebu" A reko ajde pametan čovjek samo to tad kad je rekao imala sam opcije ili sa poštarom ili sa mesarom
No pojavio se princ na bijelom konju spreman da pomogne djevi u nevolji i eto nas sada sa trbuščićem.
No kako je pregled svaka 3 tjedna tako se taj mulac od 3,5cm
penjao ritmom 4cm-5,2cm-6,7cm.
I sad na zadnjem mjerenju gljiva 6,7cm i taman kad sam vec mislila da je super eto druge gljive od 2cm
Moj ginić veli da ti miomi obzirom na pozicioniranost na zadnjoj stijenki maternice nebi uopće trebali smetati mališi. Kako su se oni pospajali sad to iznosi jedan veliki i jedan mali kojeg nije bilo...well mali od 2cm..kao čovjek brzo mijenja priču. Nekad su mi mali bili oni od 3mm.
-
-
Nisam pametna puno,ali znam da je moja teta imala dva mioma, saznala je u trudnoći. Porodili su je carskim rezom i usput izvadili miome, oba veličine naranče. Sad ne znam točno kako i gdje su bili smješteni, sigurno da to utječe na ishod, ali ona nije imala neke probleme u trudnoći vezano za to. Nadam se da nećeš imati ni ti. Pozdrav.
-
sa 15 tjedana svi smo malo narasli
5,7cm beba
6,7cm miom1
2cm miom2
9,8cm momčić
7cm miom1
2,4cm miom2
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke