Postoje li neka zdrastvena ograničenja vezana za tetoviranje dok se doji?
Postoje li neka zdrastvena ograničenja vezana za tetoviranje dok se doji?
Ja to nikad ne bih napravila dok dojim. Zamisli nekom ruznom igrom slucajeva zarazis se nekom bolestinom :/
Koliko znam, ne postoje.
Što se tiče zaraza i boleština, u Zagreb/Gandalf tattoo studiju nećeš se zaraziti. Higijena im je na zavidnom nivou, strogo sve kontroliraju, a izvedba im je genijalna.![]()
Studio Zagreb, gazda Zele - nema šanse za zarazu.
Lex kod Bunceka si se tetovirala?
Posebna zdravstvena ogranicenja ne postoje sto se dojenja tice...
Samo je bitno da je oprema sterilna - dojila ti ili ne.
Sretno![]()
Naime, imam jednu stariju tetovažu koju sam napravila u studiju koji je zatvoren. Kao što vidite da sam iz Rijeke i ima nekoliko studija za tetoviranje, ali ne znam kvalitetu... to naime, nije niti upitno jer ionako namjeravam doci u Zg po novu...![]()
Mene zanima, znate li za neke posljedice po dojenje... :? jer namjeravam dojiti barem do prve godine, a staroj tetovaži treba obnova... nije ništa hitno, ali opet...
Odgovorila sam ti u prijasnjem postu - pisale smo u isto vrijeme![]()
Premjestam topic na "opcenito o dojenju"
Jesam! Tetovirala me Stella. 8)Smokica prvotno napisa
Jel' znaš da su se Zele i Buncek udružili? Evo ti link United Zagreb & Gandalf studija.![]()
a jel ti znaš da je stela išla sa mnom u razred u osnovnoj ?oduvijek je genijalno crtala, ali je ipak moj crtež bitke na sutjesci išao u beograd na izložbu 8)
Znam, znam
Ali nisam znala za Sutjesku!![]()
Glede Sutjeski i Neretvi, mislim da ja imam pobjednika: moj šogor glumio je Tita u dobi od dvije godine, u Dječaku sa Sutle!![]()
![]()
![]()
Znam, znam. Buncek je i učio poso kod Zeleta.~lex~ prvotno napisa
Eh... koja su to vremena bila. 8) Stvarno je istina da je najljepše đačko doba![]()
Ja sam se mislila tetovirat krajem prošle godine, iako sam dojila, ali onda sam ostala trudna, pa mi je bilo koma otić...
Znam ja da kod Zeleta i u Gandalfu nema šanse od zaraze, ali par puta sam bila s frendovima, i koliko god bolilo ili ne bolilo, nekako imam fobiju da bi to za bebu u buši bio stres, pa ću opet odgodit do kraja ove godine![]()
Ja sam baš neki dan čačkala po njihovom site-u, jer tražim s čim bi mogla dragog iznenaditi za rođendan. Naime, hoće čovjek tetovažu, pa sam malo gledala i izgledaju mi stvarno ok. Od crteža do prostora.... Jedino me interesira kolika je cijena. Znam da to ide po veličini i kompliciranosti tetovaže, ali onak okvirno.
ovisi i o dijelu tijela na kojem će biti tetovaža...
i mene zanimaju cijene, MM i ja hoćemo još svaki po jednu... to jednom kad kreneš, nema kraja![]()
Ma i ja bih jednu, ali prvo ćemo dragog srediti!Da vidim jel dovoljno hrabar on, pa ću onda ja!
![]()
![]()
MM si želi kita ubojicu na ramenu (otprilike 10 x 10 cm), a ja želim bubamaru na cicki (otprilike 1,5 x 1,5 cm). Vidjela sam Stellinu bubamaru i prekrasna mi je.
he he, kod nas sam ja bila prva, a tek onda MMzezat ću ga zbog toga cijeli život!