Ja posle drugog porodjaja nikako ne mrsavim a prosla je cela godina.Imate li neko resenje [samo ne cajevi i carobni napitci]? :D
Ja posle drugog porodjaja nikako ne mrsavim a prosla je cela godina.Imate li neko resenje [samo ne cajevi i carobni napitci]? :D
Sneki prvotno napisa
Draga, baš suprotno.
Sve OSIM toga.
Pridruži se curama na Montiju ( i ja ću poslije blagdana) i pojačaj tjelesnu aktivnost.
Sretno!
J nikako, imam tu sreću da same idu dole :D![]()
Potpisujem! U biti uopće nemam apetit, jedem 1-2 dnevno i to ponekad na siluana.m prvotno napisa
![]()
Uz dojenje,troje jako aktivne djece,nespavanja i puno šetnje,nema šanse ne izgubiti i više nego treba
nekome kilogrami odu a nekome ostaju.ja nakon poroda izgubila kilograme i povratili se natrag al nema čudo kg 67
Ja sam skinula sama od sebe 12! Još je ostalo nekih 5, ali budući sam bila preeemršava, sad mi je taman! Iako ne mogu ništa nositi, pa ću se morati baciti u trošak!
jedino što ću morati na neke vježbe, jer sve visi na meni!![]()
Sa dojenjem,neprospavanih noći ,sada nam je 10 mj,nisam izgubila ništa ostalo + 12kg.......a prije sam bila mršavica sa 49 kg :/
Jako puno jedem i to navečer kada djeca zaspu, ali sve mi je otišlo i ne primaju me se kile :D Možda zato jer jako puno nosim T. (9,5 kg) i imam osjećaj da me dojenje nekako iscrpljuje odnosno gladna sam više nego kada sam bila trudna. Osobito me privlači SLATKOJedino bi trebala malo vježbati da učvrstim trbuh
![]()
jao joj zaglavilo se na meni 20kg viška :shock: , ne pretjerujem stvarno mi je muka. Rodila sam prije 2mj,dojim i nebi da to pokvarim. Ali, ali samo u spavaćicu stanem!! Pokušat ću smanjit papanje, biće to borba jer mi se jede slatko strašno,pogotovo čokolada (jbmga ko ju izmisli) Probat ću na foru da zapisujem sve što jedem,a jest ću kad god i samo kad osjetim glad,male porcije ili na komad npr. jednu mrkvu. Treba zapisivat i vrijeme jedenja tako da nikad ne prođe manje od sat. Npr: 8h kava 9h kivi 10h zobene pahuljice 13h mrkva 15h malo ručka...
neznam možda uspije
mislim da ovako neću zeznut mlijeko,a?
Nisam mjerodavna za to,ali dobra ti je ideja.ja sam rodila prije mjesec dana i ko slonica sam,šlauf oko trbuha mi je takav da mi treba remen veličine ekvatora.Jučer sam išla kupit hlače i prenerazila se kad sam skužila da nosim br.44 ,a nikad prije nisam prešla 38!!! :shock:
Ma do 6. mjeseca djeteta sam došla na staru kilažu. Ako nije neophodno ne bacajte se u trošak...a ni u oaj. Uskočite u trenurku i to je to 8)
Očajmakita prvotno napisa
Blago tebi,ja sam na porodu izgubila 5 kg i od tad ni grama...Mislim da je vrijeme za neke promjene režima prehrane kod mene.Kao ne jedem poslije 18 h,a onda MM dođe u ponoć u krevet sa nekom klopom,a ja beskarakterna svinjica se dobro najedem...
![]()
![]()
Fuj,fuj i fuj
Pa očito kasno zaspeš, počasti se večericom-znači lagana hran oko 7-8 i odupri se sendvićima u ponoć-prvenstveno jer nije zdravo.ivanic prvotno napisa
Ujutro navali na spizu ko kralj, ručaj ko građanin, a večeraj ko prosjak. Ove izreke se držim rado. A koliko si od poroda do sad skinila je nevažno, važno je da jedeš zdravo sa puno voća i povrća i da si u stanju držat dobar tempo jer će beba tražit tvoj angažman, a to će uskoro otopiti kile![]()
Kad zatopli, a beba poželi puzat, vozatse u kolicima pa da ti guraš kolica a bebu nosiš-kalorije ćeš vjerojatno sagorit. Još uz to uredi katkad kuću i skuhaj i eto ti režima 8)
rodila sam vaginalno prije nepuna 3 tjedna, krvarenje je prestalo, rana više ne boli. jel je rano za vježbanje na spravi? :/ Radi se o spravi leg magic...
ja sam ostala na plus deset od poroda i nikako dole. Ali ovaj ponedeljak sam startala sa un-kom i bodysculpom 3x tjedno pa se nadam pomaku prema dole... :/
Iz bolnice sam dosla doma sa -10kg. Preostalih 8kg sam skinula za par mjeseci, nikakva posebna dijete ili vjezbanje.
ja se još nisam izvagala, a prošla su dva mjeseca od poroda.
dobila sam 13 kg u trudnoći... sve je spalo, osim stomačine koji se ne da i ponosno strši naprijed. s obzirom da je carski, nisam se pretjerano aktivirala, jer me rana još uvijek zateže. ne znam šta da radim s njim. ostalo je sve ok.
Da vas razočaram, ja sam u prvoj trudnoći dobila barem +20 (prestala se vagati pred kraj), odmah u bolnici ostavila 12 kg, ali ostalih osam ostale slijedećih par godina. Malo gore-dolje, ali su uvijek bile tu..
Sad se nekako trudim ne prikupit previše u drugoj T i nadam se čudu..
Ja "sletila" ravno 30kg
U porodilištu "ostavila" 8kg, otoke izmokravala naredne tri-četiri nedjelje (još 8kg), a ostalo otišlo polako, ali sigurno, samo od sebe. Dojenje, nosanje, nespavanje, puno šetnji sam šmizlom u slingu, i ja opet stajem u većinu garderobe. Sad imam 5-6kg manje nego kad sam zanijela. A u neke pantalone ne stajem još uvijek jer mi je ostala mlohava trba(carski)
mene je šokirao moj trbuh koji mi je ostao nakon carskog 12/2007, kao da sam u 5. mj. trudnoće...u početku sam mislila da je to natečeno od operacija, a sad.....................sad kužim da imam problem.
i ne znam kad mogu početi vježbati i koje točno vježbe bi bile najbolje.
zna li netko?
ja sam u trudnoci skupila preko 30 kila, a na porodu izgubila vise od 15 :shock: :shock: . u prvih tjedna dana doma natukla jos 5
. onda sam na montiju izgubila 9 kila, pa opet zatrudnila, sad se dobro drzim za razliku od prve T, ali cim rodim monti ceka, a imat cu i dvoje male djece pa ce valjda biti lakse ne misliti na hranu :/
Samo da se nadopunim, Neva je bila isključivo uvijek u marami, a gotovo svaki dan smo išle u šetnju na Kraljičin zdenac (više od 2 sata hoda, uzbrdo pa nizbrdo), uredno je isključivo dojila prvih sedam mjeseci, a kile su svejedno vjerno čučale na meni..
Kad se prisjećam, prilično se izdeprimiram.. Sjećam se mnogih dana u kojima sam jedva dočekala da se mm vrati s posla da mu uvalim bebu i konačno odem pišat. I svejedno niš od mršavljenja :/
rodila prije sedam mjeseci, iz rodilišta se vratila 15 kg lakša!
dojim, svaki dan šetamo u marami, idem već mjesec dana na vježbe...i dobila sam 2 kile!!!!!!!
stavljam cif na usta!!!!
Baš sam se neki dan pitala na koju dijetu bih mogla krenuti.Naime, poslije poroda sam odmah izgubila 10 kg, al ove 4 stoje li ga stoje i ni makac.A pazim na prehranu, ne jedem poslije 6 popodne.........i luda sam već!!!!!!!!!! Stalno sam u akciji, stalno negdje jurim......i niš...![]()
![]()
![]()
Ja samo DOJIM!!!!!!!!!!!!!
Nis ne pazim! Sve jedem, ponekad i u pol noći![]()
od poroda do danas -22 kile!![]()
![]()
![]()
da se malo pravim važna :D - još 3 kg viška!! :D
dojim, jedem puno, i vježbam tu i tamo
U trudnoći sam dobila 17, deset ostalo u bolnici (tj. dio došao doma u AS) i sada 13 mj nakon poroda sam izgubila sve skupa 21.
Nošenje u slingu (sad ima 12 kg), nespavanje, briga, dojenje...
Sve će biti ok, samo hrabro![]()
Ja od poroda skinula 28kg, tuj. skinuli su se, kao što sam već napisala, ali trbuh nakon carskog mi je grooooooozan.
I tu će pomoći jedino nekakve vježbe.
I imam hlača koje su me prerasle :D . Nitko sretniji od mene.
Ali ja bih trebala pasti još bar 5 kg.
Ja sa svojima muku mučim, kao i poslije prvog poroda. Trebala bih skinuti bar 25kg. Skinula sam do sada 6,5 i nadam se da će i ostalo. Izbacila sam sve što mene deblja, malo se oslonila na Montinaca i naravno 3 puta tjedno idem na aerobic ( jer u mene bez toga ništa) kile idu polako ali meni i paše tako ( sve što sam ikada dijetama skinula tako reći brzo, odmah sam vratila). Što ću, volila sam da sam od onih kojima se kili samo tope...ali krenit će i ovako.
opa i tebi je bilo milo papat ko i meni. ja u trudnoći natukla 32 kg.mikka prvotno napisa
![]()
na porodu otišlo samo 8 kila i izašla iz rodilišta debela, tusta, masna i drobata kakva sam i ušla u njega.
nitko nije vjerovao da sam uopće rodila, mala ostala u rodilištu, a ja ko slon i dalje debela.![]()
sve natučene kile + dodatna 2 sam skinila u 8 mjeseci i prvo lito nakon poroda bila u boljoj formi i s boljom linijom nego sam bila prije trudnoće. a sve zahvaljujući noćnom dizanju, slabom apetitu nakon poroda (a di neću kad sam 9 miseci jela i trpala u sebe za 9 godina), cjelodnevnim šetnjama, nosanju i nanašanju Šefice.
zato sam sad opet natukla kile kojih se nikako riješit![]()
ja sam isto fino natukla 29kg, da ne bude bas 30!!dosla doma sa 12kg manje, i sada mjesec dana kasnije jos 3 pale dolje, ali bojim se da ce mi trebati podosta vremena da se vratim u normalu...rodila carskim rezom i ostao i trbuscic i neznam ni kada ni s cime poceti barem vjezbati il nesto...neznam, al ovo mi je koma jer se ne osjecam nimalo ugodno ovako, nisam si to ja, ovako bucka!
![]()
lory, da je bar stvar u papanju. dobro, u trudnoci je bilo udri po slatkom u svim oblicima, ali nakon.. :? jela sam manje, zdravije, dojila, budila se po noci, kretala se.. i dobila 5 kila!!! ne kuzim. meni nije nikak to htjelo otici. ko da me to dojenje zabetoniralo, da ne mogu izgubiti ni grama. onda sam osla na montinjaka, i u jedno 9 mjeseci skinula 9 kila. pa ponovo zatrudnila. samo kaj sad nisam dobila 30-ku..![]()
malo nespavanja i punnnoo dojenja i kile mi idu dolje same od sebe. rodila sam prije 3 tjedna, u trudnoći sam dobila 20 kila a sad još imam 5 kila do stare težine (55 kg). ide to!![]()
![]()
dobila 14 kg i sad sam skinila 12..ali iman osječaj da bi tribalo skinit još bar 5...drob i dalje stojiiii
Svakih 5 minuta uz stepenice-niz stepenice...nije da to volim, nego me mali Casper trenira![]()
konstantnim trckaranje za mojim zvrkom
a u pocetku smo pno setale i po tri cetri sata hodanja i guranja kolica nosenja
a sad kad je pocela puzati pa hodat sta da ti kazem jedva stignem otici normalno na wc ako nema nikod da je pazi dok obavljam svoje![]()
![]()
ja ima osjećaj da dojenjem sve odlaziali probaj
e kretati više pogotovo sada kada je lijepo vrijeme,a čula sam da cure idu i na UN pa probaj ali ne rigorozno ako dojiš!!! sretno!
Ja si mislam da sam zbog dojenja toliko smršavila,ali možda se i nešto poremetilo jer sam od dobovenih 20 skinula 30 :/
Neznam dali trebam kako mi neki kažu vidjet štitnjaču :? a opet se i zdravije hranim,krečem i ne spavam puno :/
Prije je bilo cca. tih 10,ali mi moji prigovaraju da sam previše pustila da smršavim i tjeraju me jest
hm, da quotam sama sebe, nisam dobila 30-ku ali mi je ostao isti broj kila kao nakon prvog poroda. znaci na prvom sam izgubila 20 kila, a sada 5, emti zivot. opet na dijetu. sra*nje.mikka prvotno napisa
mikka vidimo se opet na montiju![]()
šta'š. ja pazila, prvih 4 mjeseca ni'ko nije kužio da sam trudna, pa opet do kraja brižno skupila 22 kg![]()
Ovaj put u rodilištu ostalo 10, u ovih skoro 3 tjedna same se odšuljale još 3-4 kilice. Ali naaaajviše me veseli trbuh, koji se smanjuje rapidno!!
Na montiju ću valjda skinut višak s guze, nogu i leđa. Jedva čekam da mogu vježbati..
što je to Monti?![]()
ja dobila 20 ...neznam koliko sam izgubila na porodu..nakon dva mjeseca došla na svoju kilažu (nisam imala apetit uopće)...poslje dobila još 4 kile koje se zacementirale..(kasno jedenje)...
sad počela redvono vježbat i 2 već otišle i sve se učvršćuje....al trajeeeee...
prije trudnoce 54, rodila sa 70,nakon poroda otišlo 5 i sad sam na 63,5kg već 5 mj. i nikako da se spusti a trbušina, ko da je još nekaj ostalo unutra.
KAKO DA SE SKINEM U BADIĆ???????????????
umrijet ću od srama, kupila sam tankini ali svejedno će curit žlundrice tatrane
kako podnosite one savršene na plaži?
ja imam osjecaj da cu bit prezauzeta pazeci na L tako da necu skuzit nikog drugog na plazi![]()
a OT kile mi nakon poroda idu same, ili dojenjem
skupila 34, na porodu otislo 12, par mjeseci nista, onda sam par mjeseci mrsavila a vaga pokazivala isto. sad napokon pocela malo brze mrsavit, tako da sam na +10
ostalo mijoš 10-ak viška. u četvrtak sam kupila bajk i vozim se po ovim vrućinama od fx i natrag, sve se samo topi. toplo preporučam svima
Meni je ostalo 20 kila viška. Sad je 2 pol mjeseca od poroda i nije otišlo dolje ni grama. Mislim čak da sam dobila kilu ili dvije. Stanem samo u trudničke trenirke![]()
Ali, od prošlog tjedna više ne tamanim slatko. Ovaj tjedan smanjujem unos kruha, peciva i sl.
Na neku specijalnu dijetu ne idem jer dojim.