Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: I kako dalje...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno I kako dalje...

Nisam znala kako staviti naslov, ma evo o čemu se radi. Premorena sam, fizički i psihički. Možda ćete me i osuditi kada ovo napišem, al počela sam razmišljati o prestanku dojenja. Imamo 8 mjeseci i nakon silne i neopisive želje da dojimo sada sam doslovno u jednom momentu počela razmišljati, u biti mi je bomba u glavi. Čas ne mogu zamisliti da prestanemo dojiti, čas bi najrade nestala na par dana. Nije me sram, jer vjerujem da je sigurno svakome tako, dvoje djece, nespavanje, nedostatak vremena za sebe, sa muzem .... Možda mi je ovo samo neka faza. Više i ne znam koliko dojimo po noći, po danu kad me vidi leti na mene, plače čim sam na vidiku. Ima dva do tri obroka dohrane i sve smaže, mali buco, samo sada doji još više. Molim vas samo za malo podrške, jer ako to spomenem svojima samo će me nagovarati da je i bilo vrijeme. Jel netko imao sličnu fazu? Hvala!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nema te cega biti sram
    meni zna biti s jednim djetetom tesko, pa mogu misliti kako je tebi

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Re: I kako dalje...

Citiraj Bepina55 prvotno napisa
    Nisam znala kako staviti naslov, ma evo o čemu se radi. Premorena sam, fizički i psihički. Možda ćete me i osuditi kada ovo napišem, al počela sam razmišljati o prestanku dojenja. Imamo 8 mjeseci i nakon silne i neopisive želje da dojimo sada sam doslovno u jednom momentu počela razmišljati, u biti mi je bomba u glavi. Čas ne mogu zamisliti da prestanemo dojiti, čas bi najrade nestala na par dana. Nije me sram, jer vjerujem da je sigurno svakome tako, dvoje djece, nespavanje, nedostatak vremena za sebe, sa muzem .... Možda mi je ovo samo neka faza. Više i ne znam koliko dojimo po noći, po danu kad me vidi leti na mene, plače čim sam na vidiku. Ima dva do tri obroka dohrane i sve smaže, mali buco, samo sada doji još više. Molim vas samo za malo podrške, jer ako to spomenem svojima samo će me nagovarati da je i bilo vrijeme. Jel netko imao sličnu fazu? Hvala!
    Ja te potpuno razumijem, i meni je ponekad dosta svega. Ja sam od ljeta 2004 ili trudna ili dojim i cesto pozelim imati svoje tijelo ponovo samo za sebe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probaj uzeti malo vremena samo za sebe, meni se cini da bi ti godilo. Npr vrijeme za relaksaciju ili neku vjezbu, nesto sto volis raditi. Vjerojatno nisi premorena samo od dojenja, nije lako imati dvoje djece, svatko te vuce na svoju stranu...mozda si imala vise posla za blagdane...
    A prestati dojiti - jel bi ti bilo stvarno lakse onda - ili jos i teze?

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja mislim da ti se možda nakupilo zbog blagdana, znam po sebi.

Moj savjet je da si trebaš uzeti tu i tamo vremena samo za sebe i otići na kavu, neku vježbu, šoping, frizuru ili bilo što nevezano za kuću i dijete. Nakon toga si ko nova.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala vam na podršci! Ma istina, sve me je stislo i blagdani i svi me razvlače. A to je sigurno točno, da bi bez dojenja bilo još i teže! Ljudski je da "pukneš", a i da se pojadaš tu i tamo.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bepina, nazovi SOS telefon, savjetnice će rado pomoći u ovakvim kriznim trenucima...
    POnekad je dovoljno malo ohrabrivanja i podrške

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam blesava mislila da se SOS telefon može zvati samo kad mama ima problema na početku, dok se dojenje ne uspostavi...

Al sad nekeko ide...

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam se našla u istoj situaciji,mali je bio 8.5 mj i u dogovoru s mužem počela s odvikavanjem.on me otepo doslovno za 2 dana,a ja se izdajala još 14 dana:kad sam se za 10 dana naspavala pukla sam.nikad si to nisam oprostili!obećala sam sama sebi da s Elom 3 mj neću tako lako odustati!sad imam VAS!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •