Imamo isti problem, predugačke kopče.
I mi isto imamo i to srednje sedište, i za njega pojas u dve tačke. Ali ja mogu da montiram isto kao ornela u tu dalju kopču i sve je super fiksirano.
Da pojasnim: bili smo juče u TL i pronašli Romer Lord sedište, probali ga u našem autu i kopča stoji na plastici. Čak i kad uvrnem, opet je na plastici, tom kao postolju od AS. A kada ga zakopčam u dalju kopču učvrsti se super, ne mrda ni milimetar. Da li tu postoji neki drugi problem osim učvršćivanja, zbog čega AS ne bi trebala da se kopča tako? Jer ako je samo do učvršćivanja ja sam se iznenadila kako sam iz prve uspela da montiram tako i da bude zacementirano.
E sad, kod nas AS još uvek nisu obavezne zakonom pa je jako teško naći AS, u TL smo naleteli na ovu Romer Lord, prodavačica kaže da im je ostala samo još jedna, i nije sigurna da će dobijati jer se to u Beogradu ne prodaje. A jedino u TL su hteli da nam daju da je probamo u autu i još je flipnula kad je čula da nećemo odmah da je kupimo.
Tako da molim što pre odgovor na ovo pitanje: Da li tu postoji neki drugi problem osim učvršćivanja, zbog čega AS ne bi trebala da se kopča tako (u dalju kopču, od tzv. srednjeg sica)?