-
Proljev kod 5-mjesečne bebe
Od prijateljice 5-mj beba ima proljevastu stolicu, ništa strašno niti jako često, ne povraća i ona kaže da ga taj tren ne ide presvući da ne bi možda niti skužila jer bi platnena pelene upila svu tekućinu, ali joj je dr rekla da poslije svake takve stolice daje djetetu 1 dcl Rehidromiksa.
POšto je isključivo dojena beba, ona se boji da si s tim ne poremeti dojenje, jer će onda popiti 1 dcl mlijeka manje.
Ja osobno mislim kao prvo da nema šanse da mu ugura 1 dcl rehidromiksa jer ja to ni svojim curama nikad nisam mogla, a čak i da uspije da mu to ne bi nešto značajno poremetilo dojenje u toj dobi
Isto tako, mislim da ako dosta doji da ne može tako lako doći do dehidracije, pogotov što nema puno proljeav, a niti ne povraća
Ali pak bi nam dobrodošao vaš savjet
-
i T. često ima proljevastu stolicu al ne cijeli dan nego tu i tamo joj je rijeđa nisam se zabrinjavala.
kad je imala baš proljev to je užasno smrdilo i bilo jako sluzavo pa je poslije toga tempertura porasla da bi na kraju i povraćala i tad sam ju više dojila a da je više puta povraćala onda bi joj pokušala dati rehidracijsku.
baš sam prepoznala proljev od bolesti.
nisam doktor to je moje iskustvo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma