Hvala ti Lasice na razumijevanju, naravno da nisam mislila, a nigdje ni napisala da je anomaly scan polusatna predstava.
No, Sirius je čitala iz svojih cipela, na kojima joj odista ne zavidim, s iskustvom koje sigurno nije jednostavno prolaziti pa mi je posve razumljiva i njena reakcija.
Htjela sam samo curi kojoj nitko danima nije odgovarao na ovoj temi reći da je to rutinski dio pregleda i da ne misli da je zakinuta ako nema priliku doći do kojeg razvikanog privatnika.
Pod ovim što sam na kraju posta spomenula (predstava), a što je shvaćeno posve u neskladu s onim što sam željela poručiti, mislila sam na više žena za koje znam da su posebno išle i kod privatnika kako bi muž, djeca i tko sve ne vidjeli spol što prije, detalje lica, gnjavili bebu, dok se ne okrene da se vidi spolovilo i slično.
Kad sam malo kasnije razmislila o Sisius i njezinom komentaru, shvatila sam da je i kod mene pregled ipak trajao duže nego što mi se činilo, a veliki utjecaj ima i veliko iskustvo moga doktora u kombinaciji s nepricljivoscu, nema tu puno razglabanja. Što meni osobno paše jer ne volim osjećaj da je pregled mogao trajati kraće tj da se oduljio zbog brbljanja nad ultrazvukom.