-
Nalaz plodne vode, što znači???
U nalazu amnioskopije piše mi plodna voda+++ verniks+++
Jel zna koja od vas što to znači?
-
-
Ja ti zaista neznam al ti šaljem puno vibri~~~~~~~~ da je sve u redu i da cim prije vidiš svoga miša
________
D 1998.
I 2007.
-
Mislim da ti je to mlecna plodova voda (zbog verniksa).
U prevodu - porodjaj je blizu.
-
Joj kli_kli iz tvoje tipkovnice u Božije uši, već mi se čini da ću biti trudna cijelu vječnost. a moj doc cijelu trudnoću daj izdrži još malo, pa još malo. Na početku se otvarala, a sad sve nekako stalo :?
-
budi sretna što imaš staloženog doktora, koji te ne požuruje i ne nagovara (nadam se) na indukciju, jer valjda zna što ona može nositi (nadam se).
jako često kod zrele plodne vode, docovi nonšalantno preporuči indukciju (kod mene slučaj), i uredno prešute što indukcija može sa sobom nositi, a jedino objašnjenje koje sam ja dobila zašto indukcija kod zrele plodne vode - je bilo ... beba je spremna, voda je zrela, pa nema razloga da se čeka (da prirodno počne).
Pitaj doca što znači taj nalaz.
-
Moram priznato da doc koji mi je radio amnioskopiju ne vodi moju trudnoću, ali je inzistirao da ju napravi iako je to bilo 12 dana prije termina. Iskreno ne bih htjela prenijeti jer sam u prvoj trudnoći prenijela i nitko mi nije ni rekao za amnioskopiju i jedva smo se izvukli i ja i beba. Znam koje rizike nosi kad žena prenosi, ali za indukciju ( koje rizike nosi) ne znam. Sutra trebam ponoviti amnio, i moram priznati da me strah, tješi me jedino to što će biti moj doktor.
-
Eto što god da je nalaz značio ja sam 24.12. morala na inducirani porod jer su bebi pali otkucaji. Rodila sam prekrasnu curicu i sve je ok.
curama koje su mi pokušale pomoći oko tumačenja nalaza.
-
bitno da ste vi dobro i zadovoljno, ljubi bebu i uživajte
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma