Vjerojatno se neki od vas sjecaju moje price o saobracajki od ovoga ljeta (ako je netko zaboravio, prica je frisko stavljena na Rodin portal), fala bogu, svi smo se brzo oporavili, ubrzo posudili auto od MZ-inog starog, kupili i novi, a najdulje se otegnulo dobivanje odstete, stigla je tek ovih dana. A pritom smo i dozivjeli vise problema - nista dramaticno, ali dovoljno da pokaze sav slamperaj, neinformiranost, nezainteresiranost za svoj posao i sitni lopovluk kojim obiluje sav taj nas "balkanski biznis".
U ovom slucaju je rijec o koncernu "Agram", odnosno osiguranju Euroherc te Kreditnoj banci Zagreb iz istog koncerna (moja iskustva sa ostalim osiguravajucim drustvima, Croatia Osiguranje i Merkur su puno bolja).
Dakle, u srpnju se desila nesreca, prijavio sam ju dva dana poslije Eurohercu, osiguravatelju vozaca koji je skrivio nesrecu. Sluzbenik koji je zaprimio odstetni zahtjev je bio blago receno nezainteresiran i na moj upit sto dalje rekao mi je da za par dana nazovem izvjesnog gospodina xy i dao mi njegov broj.
Tako sam i napravio, no doticni gospodin mi je doslovno odgovorio "kojeg me vraga nazivate, ne znam ja nista" tako da sam morao zvati opet centralnu sluzbu i naposlijetku sam dosao do procjenitelja koji je dobio moj slucaj. To je bio jedini zaista ljubazni sluzbenik od svih desetak koje sam kontaktirao u ovih 5 mjeseci, odgovorio je ljubazno na sva moja pitanja i opisao mi nastavak procesa koji mi je bio nepoznat obzirom da nikad prije nisam imao saobracajku i utjerivao odstetu (na moj takav upit je sluzbenik kod prijave odgovorio da me to ne treba zanimati i da cu sve informacije dobiti na vrijeme).
Procjenitelj je odmah procijenio da se radi o totalnoj steti (vidi fotke na portalu, ni jedan dio auta nije bio bez ostecenja), a uzeo je i dodatne dokumente (racun od slep sluzbe na 2500 kn i racun od generalnog popravka motora izvedenog tjedan dana prije sudara na 18 000 kn).
Nakon 2-3 tjedna dosao je i prijedlog obestecenja, medjutim u njega nije bio uracunat ni trosak slepanja (sto su po zakonu duzni napraviti), niti dio troskova od popravka koji je umnogome digao vrijednost auta (sto nisu bili duzni urcunati). Zalio sam se i postupak je ponovljen i za 2-3 tjedna sam dobio novi prijedlog obestecenja u koji je bio uracunat i trosak slepanja i dio troskova popravka pa sam zakljucio da je predlozena suma fer i potpisao sam pristanak te, na njihov zahtjev, dao broj svog racuna kod Zagrebacke banke, a sluzbenici, poslovicno neljubazni, nisu dali nikakve druge informacije osim da ce suma biti uplacena u zakonskom roku.
I tako cekam ja, cekam, kontroliram stanje racuna, no nista nije stizalo tjednima pa napokon nazovem osiguranje. A sluzbenica mi kaze da je novac uplacen prije 2 tjedna. "Ali, kuda", pitam ja, "na mom racunu nema nista!"
"Pa uplaceno je na vas racun u Kreditnoj banci Zagreb", kaze ona.
"pa ja tamo nemam racun!", rekoh ja.
I onda mi je sluzbenica rekla da oni posluju samo s tom bankom i da se za svaki odstetni nalog otvara novi racun. Naravno, to mi nitko prije nje nije rekao.
Napokon, odoh ja i do te banke, dam svoje ime poslovicno neljubaznoj sluzbenici,a ona mi kaze da novac nije stigao. Kako, rekoh ja, pa rekli su mi da jest. "E, onda si ga vi sami trazite", kaze ona i okrene mi ekran. Naravno, odmah sam vidio da je utipkala krivo prezime. Uz gundjanje i bez rijeci isprike stade ona printati neke papire i tutne mi pod nos nesto da potpisem. Procitah i tamo je pisalo da sam suglasan da banka upotrebljava moje podatke bez mog odobrenja za slanje reklamnih podataka te da takodjer odobravam da banka moje podatke bez mog odobrenja salje i trecim osobama koje mogu koristiti te podatke za bilo koju svrhu. To nisam zelio potpisati i pitah sluzbenicu da li mogu podici novac bez da potpisem taj papir. "Ne moze", kaze ona, "nema para dok ne potpisete". E sad, ja mislim da su ovakvi zahtjevi protuzakoniti, no kako sa sobom nisam imao pravnika, a novac mi je trebao ipak potpisah.
Pitah zatim koliko kosta da prenesu novac na racun Zagrebacke banke. "100 kuna", rece ona. E, ne dam to, uzeh sav novac u kuvertu, zatvorih racun (ovo je, na srecu, bilo besplatno) i odsecem do najblize filijale Zagrebacke banke i tamo ga polozih. I to sa nadom da nikad vise necu morati koristiti "usluge" koncerna Agram.
Volio bih da sve ovo posaljem nekome iz koncerna ... nisam siguran da li bi ih to uopce zanimalo, no mozda ipak tamo postoji netko, kao recimo onaj procjenitelj, koji savjesno i ljubazno obavlja svoj posao i koga zanima da li su stranke korektno posluzene.