Htjela bih prebaciti neke stare VHS materijale na DVD odnosno na kompjuter. Isto tako i super8 film na DVD. Zna li netko jeftino mjesto u Zagrebu gdje mi mogu to prebaciti.
Htjela bih prebaciti neke stare VHS materijale na DVD odnosno na kompjuter. Isto tako i super8 film na DVD. Zna li netko jeftino mjesto u Zagrebu gdje mi mogu to prebaciti.
Sigurna sam da sam naletjela nekad prije na slicnu temu na forumu. Potrazi malo, u medjuvremenu ce ti se nadam se javiti neko s konkretnijim podacima o videoteci gdje se to moze.
mislim da mozes u videotekama pauk ili vidina http://dvd.info-centar.com/
prije nekoliko godina smo mi nosili nekam iznad kvatrica, mislim da se zvala danijel videoteka....i tada je to bilo (po meni) skupo.
e, da VHS materijale ti moze netko napraviti u homemade produkciji- potrebno je da komp ima graficku koja podrzava tv in i potreban software.
VHS se može prebaciti i ako netko ima linijski dvd s hardom i video sve spojeno na jednu TV. Komp je potreban jedino ako hoćeš to smanjiti na neki drugi format tipa divixleonisa prvotno napisa
da, vidis to mi nije palo na pamet![]()
(mozda jer nikad nisam imala linijski DVD s hardom)
na komp sam mislila ako se bas zeli napraviti dvd- pravi dvd sa menuem.
koliko sam skužila ako imam komp s TV outom, prištekanog na TV, i video, prištekan na TV, mogla bih prebaciti sadržaj kazete na komp???
Kakav software???
mislim da ti treba TV in....
i graficka koja to podrzava.
pitat cu MM pa ti javim