-
Vodene kozice (varicele)
Ne razumim se puno u medicinu,pogotovo u pedijatriju,ali me isto neka objašnjenja naših doktora čude.
Mala mi je u subotu dobila varičele,tj.vodene kozice,pračene visokom temperaturom,kašljem i povračanjem.Nakon tri dana broj im se povečao,što mi je jasno i normalno,ono što me brine je da od subote ne možemo se temperature rješiti,nakratko nestane,uklonimo je putem lupocet čepića, te ibrufena,ali samo nakratko,jer se "fibra" brzo vrati i uvijek je visoka oko 39-39,5 stupnjeva,doktorica mi govori da je to nuspojava vodenih kozica......hmmm,e sad ja sam ih prebolio u 10 godini,starija sestra u 14,i ne sječam se baš da nas je tresla "fibra",pogotovo ne tri dana non-stop.Sa kolegama na poslu sam pričao,svi ono imaju malu dicu,i imali su problem sa temperaturom maksimalno dan,dva........
Ne znam sa čim više da pokušam skinuti "fibru",probao sam i sa narodnom medicinom,oblozi od razblažene rakije,ali ne ide.....
Imate nekakav savjet :?
-
-
HVALA
-
mi smo prije misec imali problema sa konvulzijama zbog visoke temperature i vodenih kozica.
ono sta je vazno je da razgolite dijete ( moj je bio samo u peleni) da joj dajete da pije puno tekucine ( na casu, zlicu, bocu, slamku)
kod temperature je vazno da pije a dobro je da napravite onaj poznati mix sa sol+secer mjesano u vodi i mozete dodat malo nekog soka za razvodniti. ono sta je dobro je da probate napraviti u bokalu od litre pa da imate uvik koliko popije. cepici bi trebali bar malo pomoc a vec sutra ce temperatura proc. i nama je bilo 3-4 dana ludila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma