Pisat cu veceras detaljnije. Samo sam morala napomenuti da je i moja Zorka uglavnom ovako super kooperativna, kao i Ema. Ali, Jasena je totalno druga prica. Zorka npr. vec oko pola osam kaze da je pospana. Jasena je pospana isto. Ali, nema sanse da ce ona to priznati. Nego radi upravo to sto je Flo napisala, podize si valjda adrenalin. U momentu je uhvati bjesnilo i onda krene cirkus...Nakon par upozorenja, obicno je moram uzeti i doslovno strpati u krevet. Onda ona place uvrh glave dvije minute i u momentu zaspe. :/
Sto se tice granica, nije da one nemaju postavljene granice. Otprilike se uvijek u isto vrijeme ide na spavanje, kad se vracamo kuci, zahtijevam da objese svoje jakne na mjesto i cizme spreme u ormar....i da ne nabrajam dalje. Nije meni problem sto ja ne znam koje bi im granice postavila. Nego sto mi za svaku postavljenu granicu treba dobrih nekoliko mjeseci da bi Jasena tu istu granicu (donekle) prihvatila.
I onda ono sto je Sorci spomenula.....lako mi je sad dijete prisiliti na nesto. Ali, pretpostavljam da ce kasnije to malo teze funkcionirati.