Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
Citiraj Zorana prvotno napisa
A meni tih dva-tri sata provedena u vecernjem miru s muzem dodju kao psihoterapija. Pa nema sanse da idem spavati kad i oni. 8)
xxx
X na kvadrat
To je prvo gdje smo pokazali "zube".Uspavljivali smo ga satima,ma koma,ležanje pored njega dok te on grčevito drži kad već duboko spava,jedva se uspiješ izvuć kasnije.Nakon prestanka dvosatnog cicanja za uspavljivanje.
Falilo nam je više druženja.Nama dvoma.I malo mira.
Začas je naučio sam zaspat.Bez ikakve prisile.Tad mi je bilo jasno da oni ZBILJA samo trebaju smjernice,pravila,način na koji funkcioniramo kao obitelj...i da je spreman poštovat moje osjećaje..i surađivat.
Zaspe sam bez problema,nakon priče i poljubaca,nekad nije pospan pa žica vode il da budemo uz njega il....al u 90 posto slučajeva zaspe za sekund.
Inače,ni ja nisam za trpanje djeteta biločim samo da pojede.Ima obroke i kad ih odbije,nema gluparija da nije gladan. Poštujem da neke stvari ne voli,naježi se kad vidi blitvu il kad vidi mrkvicu iz juhe i tako neke stvari...,npr , nebi mu to nikad dva puta nudila,al ostalo..ako neće sad, to će isto dobit i kasnije...
Šize ima kad poremeti ritam,onda se ne ljutim na njega,znam da sam sama kriva....
Šizu ima i kad ga treba oblačit,to je u zadnje vrijeme,ma nema Boga,stalno bi bio gol,...tu se dogovaramo.