Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: przena hrana za 1,5-godisnjaka

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno przena hrana za 1,5-godisnjaka

E to me sada muci. Lovre do sada jede uglavnom sve kuhano, a ponekad isprzim mu u Zepteru piletinu ili teletinu. Od kada bi smio jesti npr. przenu jetru (ovih dana mi se ona veoma jede) ili pomfrit (cudo, ali i njega bih rado) ili nesto slicno? Ili sarme? Ili pohane snicle?... :/

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja mislim da smije jest, druga stvar što to nije inače baš zdravo, tako da bi morala imati na umu i to. Nika jede i komadić pohanog kad mi jedemo (pomfrit joj još nisam dala), ali uvijek se trudim da rađe jede kuhano nego prženo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: przena hrana za 1,5-godisnjaka

Kaleb je 2 mjeseca stariji i ne pada mi na pamet ponuditi mu prženo. Kad ja jedem takvu hranu - a jedem je često - njemu jednostavno skuham nešto zdravo, u čemu uživa - npr. leću s povrćem.

Kad tad otkrit će nezdravu hranu, ne moram mu je ja zato nuditi u najranijem djetinjstvu.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj će sad 3 godine i tek je od nedavno počeo jesti malo pohanog mesa. Nikada nije pojeo pomfri,niti išta tako spremljeno.
    Moj voli povrće,malo safta na mesu,tjesteninu,rižu!

Ima vremena za sve,nekako mi se čini da je to prejako za njihov želudac!

Mislim,ako mu ne smeta,a ti daj!

Roko je sad tek probao npr. sarmu i sviđa mu se,ali ne dam mu puno.

Mislim da ima puuuuno finih stvari a zdravijih!

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo partibrejkerice-

Moja skoro dvogodišnja kćer često jede pohano i pečeno jersamo to voli. Nikada nije prihvatila kuhano meso, nema šanse, ali zato voli pečeno. Što ja potpuno razumijem jer ni sama ne podnosim kuhano meso. Naravno da joj ne dajem neke masne dijelove, uglavnom sa pohanoga gulim koricu, i tako, ali jede pečeno.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj malac isto jede peceno. inace se trudim davati mu sto zdraviju i raznovrsniju hranu, sa sto manje konzervansa. a nacini pripreme.. top lista je kuhano, pa peceno, pa ostalo (pohano, przeno) malo rjede

tj. dosta rijetko

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Naravno da joj ne dajem neke masne dijelove, uglavnom sa pohanoga gulim koricu, i tako, ali jede pečeno.
    ja ne izbjegavam sve masno jer mislim kako je to itekako potrebno u prehrani.
    s obzirom da većinom jedemo kuhno, uopće mi ne pada na pamet skidati "žlundre", žilice i ostale "priraslice".

pohano i prženo ne jede jer ne jedemo ni mi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni Kaleb nije mesoljubac, rijetko jede i kuhano meso. Ne vidim problem u tome što ne jede meso.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

L. jede peceno i dinstano, od nedavno, no nikako pohano i przeno. nama flasa ulja traje mjesecima (osim maslinovog, ali njega ja potamanim pola deci dnevno na salate )
    ne skidam masno ali ni ne radim ni nama niti nudim bas masno meso.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U toj dobi nije jos jela peceno, uglavnom disntano i kuhano. Sada (3g) vec jede normalno, kao i mi...Nastojim da nije precesto, ali naravno da najvise voli pohanu koricu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

F je do pred mjesec dana kod kuće jeo gotovo isključivo kuhano meso (a obožava ga i jede svaki dan), a bome i sve ostalo
    1x tjedno je znao pojesti rižoto s mesom (na malo ulja i kapule)

zadnje vrijeme, kombiniram, pa jede pr. 5 dana kuhano, 1 dan dinstano, a 1 pečeno na naglo i na suho

za ribu samo mislila da ne voli - ni kuhanu ni pečenu, do danas kad je potamanio pola orade i palamide na brodet

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja Lana obožava pohano- jede ga jednom u tjedan, dva- piletinu ili puretinu.
    Jelena je 14,5 mjeseci i nije još to jela. Uzela je jednom pommes frites i poludjela. Sad ga sakrivamo od nje Kao što kaže Luna, najest će se vjerojatno gluposti kasnije. Znam- imam starije dijete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •