Results 1 to 5 of 5

Thread: Rodina anketa o platnenim pelenama - NOVA!

Osoblje foruma BusyBee's Avatar

Default Rodina anketa o platnenim pelenama - NOVA!

Drage/i naše/i !
    Molimo vas da odvojite nekoliko minuta svog vremena kako bi s nama podijelili Vaše stavove i iskustva u korištenju platnenih pelena.
    Vaše odgovore namjeravamo iskoristiti za poboljšanje svojih proizvoda, kao i radionica za platnene pelene koje, kao što vjerojatno već znate, besplatno provodimo širom Hrvatske.
    Anketa je anonimna i služi isključivo za potrebe projekta proizvodnje i promocije platnenih pelena Udruge RODA.

Hvala!

Link na anketu: Anketa o platnenim pelenama

aqua's Avatar

Ako može kratki komentar na sam koncept ankete, nije mi se u anketi sviđalo što ima izmiješanih pitanja koja se tiču osoba koje nisu koristile pelene i onih koje jesu. Na neka pitanja nisam mogla odgovoriti (dijete bilo bezpelenaš, uz platnene za nuždu), a takva su se možda trebala grupirati pa staviti oznaku npr ukoliko ne koristite platnene, ne odgovarajte na slijedeća pitanja. Također, ima pitanja o tome koju vrstu preferiramo, kao i koji materijal. Pa sam isto ostala :? Blage veze nemam da je to zapravo postala takva filozofija (isto kao i za cijenu-blage veze nemam).

Ali svejedno popunih, ako pomogne da se neke stvari lakše odluče ili isplaniraju - super.

Hvala na popunjavanju i komentaru.

Na zalost, anketa nam je trebala brzo (pa su pitanja sva na jednom mjestu, tj. u jednoj anketi) i trebala nam je izmjeriti stav prema PP i eventualno iskustvo s RodinomP.

Sad vidim kako sam glupo slozila recenicu. Nadam se da se kuzi sto sam htjela reci.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u anketi!