Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: prigodne platnene vrecice

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno prigodne platnene vrecice

i inace sam dosta ekoloski osvijestena, a neki dan sam slucajno procitala jedan clanak u novinama o tonama ukrasnog papira, masnica, trakica i sl. koji iza blagdana zavrsi na smetlistu, pa me to ponukalo na ovo:
    znam da sam za ovu godinu zakasnila, ali za slijedecu bih voljela unaprijed nabaviti umjesto ukrasnog papira i masnica za poklone platnene vrecice sa natpisom "Sretan Božić i Nova Godina" ili nesto slicno!
    ima li toga gdje?
    kako se krecu cijene?
    to mi se cini ko super ideja! :D

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, prošle ili pretprošle godine sam dobila platnenu oslikanu vrećicu od Ozane, nije bilo za Božić, ali je bilo jako lijepo. Ne znam koje su cijene i gdje oni nabavljaju neoslikane, možda da ih pitaš.
    www.udruga-ozana.hr

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bucka, to je jako jednostavno napraviti, cak i ako nemas masinu za sivanje.

kupis tanku zuticu, rezes za vrecice i sastavis vunom u boji nekim smijesnim bodom. i napises glitterom prigodnu poruku.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogu ja jednu kreativnu ideju? :D

vrecice od flisa - treba samo materijal i skare

izrezes dva puta kvadar/pravokutnik - i sa tri strane napravis rese (minimalno po pola centimetra debele), stavis jedan na drugi (recimo jedan zeleni i jedan crveni) i onda vezes cvorice s resama (crvenu i zelenu resicu vezes) i tako povezes sve i dobijes vrecicu s resama (a mozda bi i sa zuticom moglo ovako - jedino bi se mozda malo koncici izvlacili?)

ako napravis dovoljno veliko i s resama sve uokolo i jos prije nego zavezes sve do kraja punis onom umjetnom vunom ili nekim slicnim punilom - eto jednostavnog jastuka u ludim bojama i oblicima

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thanx cure na idejama!
    di se kupuje zutica?? :?
    nisam bas neki kreativan tip, pa nisam sigurna kako bi ovo ispalo, ali mogu probati!
    ideja mi je bila da kupim prave platnene vrecice koje bi ljudi poslije mogli koristiti za odlazak u ducan!
    ja najcesce koristim takve kad idem u kupovinu jer ne volim one plasticne!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zuticu obicno prodaju u vecini ducana s metrazom. znaci tamo gdje se prodaju tkanine, sam nemoj izabrati neki ducan s kineskom svilom i indijskim kasmirom. ima nekoliko razlicitih debljina i kosta cca 30kn metar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •