Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: korištenje omekšivača kod pranja dječje robe

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno korištenje omekšivača kod pranja dječje robe

koliko je štetno i dali je štetno stavljati omekšivač u veš mašinu kod pranja dječje robe?ja osobno od prvog dana nisam imala problema jer od prvo dana koristim samo ornel babysoft.dali tko ima problema u svezi ovoga? :/

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako malo prosurfaš, ima topića o pranju dječje robe i sl., neke mame stavljaju omekšivač, druge ne, posebno mame atopičara. ima djece koja jesu na to osjetljiva sigurno.

moj nije, ali, bez obzira na to ne koristim omekšivač, iako jedno vrijeme jesam onaj sensitive, jer mi je dermatologica to preporučila, bez obzira na dvostruko ispiranje, to je ipak kemija i dio toga ostaje na tkanini i nije baš preporučljivo za bebe, kao što nikakva kemija nije poželjna za njih.

no opet, kao što rekoh, svatko radi drugačije...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sto se tice omeksivaca....koristim ga ponekad za tamnu robu. I moram priznati da mi od omeksivaca roba izgleda manje zguzvana. Sto je za nas koji ne peglamo robu jedan veeeeliki plus. Nisam ga koristila godinama, ali eto....to mu je kao neka prednost.
    Sto se beba tice, definitivno nije preporucljivo. Sto se ekologije tice, isto tako nije preporucljivo. Pa neka svatko odluci za sebe.
    Ja sam sebi to nekako pokusala racionalizirati, kao koristim nekad to, ali zato ne koristim struju da bih peglala tu istu robu. Znam da nije opravdanje, ali eto...pravim racunicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •