-
Vibre za dojenje.....
Imam bebicu od mjesec i pol,samo je dojim i toliko sam ponosna,jer pored svih početnih problema nisam odustala i beba je nakon 3 tjedna dobila 1200.Najviše su uz mene moja mama koja je dojila nas četvero djece i patronažna i moje prijateljice....ali ovi sa muževe strane,njegova mama,sestra(koje nisu dojile jer nisu imale vremena,a usput zašto služi bočica je njihov moto) da bi na kraju danas i njegov otc me išao odgovorit od dojenja.
Pa jeli vi to možete vjerovat?????????
Bili smo na ručku i malu su mi probudili jer je bio ručak i naravno,ona nervozna,još gužva,buka u kuči i mala je vrištala pola sata.
Jela je prije toga i sve dok nisam s njon otšla u svoj stan nije se smirili,i u stanu mi je odspavala 2 ipo sata u miru.
Komentar mog svekra dok sam bila kod njih bio je da mala ima grčeve,šta joj dajem cice kad ima kupovnog mlika,da kako su njegova dica se odgojila na umjetnom da može i moja mala?????????????
Ja sam ostala šokirana,kakvo razmišljanje,kakvi savjeti...pa nevjerovatno.Naravno takve situacije mene iznerviraju,pa mala bude nervozna,pa neče ni ona da jede.
Čak me od muža sesta pitala da kako ja mogu dojit noču,odakle mi mljeka svako 3 sata jer da je ona noču davala bocu jer nije imala mljeka???
Ja imam po noči više mljeka nego po danu,budu mi tvrde grudi i jak let down,dok po danu budu mekane,onda se uvik po danu prepadnem da ču ostat bez mljeka i da je mala gladna.
Molim vibre ..........
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma