ej, cure, ni meni nika uopće nečće jesti! totalno sam u bedu, prije je odbijala samo voće, a sada sve. čak i ono što je prije dosta jela (štapići, smoki, kekse) također neće jesti. ta faza traje već par tjedana a ovih zadnjih dana je za poluditi. prije je jela sve, i baš sam se po forumu hvalila kako "moja nika jede sve!", ali eto nas sad. nemojte mi samo govoriti da je to neka faza jer ovo traje već dugo. jedino me tješi što papa cicu više nego ikad. pitaju me: "a što joj daješ za doručak..., a što joj daješ za ručak...., a što joj daješ za večeru...".. itd. NIŠTA, jer ništa neće. uvaljujem joj u vočne kašice multisanosvit vitaminski sirup ali ju pljuva iako nije bljutava, dapače slatka, i kad joj ga dam ovako na žlicu ima ga i po tv-u i po tepihu i u susjede
pomagajte!
pokušali smo ju i zaigrat, ali samo kliva negativno glavom, pa smo joj pokušali dat u ruke nešto ili napolitankicu, ili bilo što primamljivo, ali svejedno neće!

sorry fantazija što pišem u tvojoj rubrici, ali bilo mi je glupo otvarat ponovno istu temu!!