Citiraj Mony prvotno napisa
Da se razumijemo (ovo upucujem i a zakaj) - ja ne ulazim u raspravu o znanstvenoj utemeljenosti homeopatije, u to kako je njezini "podanici" vole svrstavati medju znanost, jer nisam dovoljno strucna u tomu, pa se ni ne mogu osjetiti pozvanom da na tom nivou raspravljam.
Ne znam tko jest na ovom topicu - ne prozivam ili insinuiram da nitko nije, nego se doista pitam.
Pa tako o tom aspektu tesko mozemo diksutirati.
Mozemo iznositi vlastita iskustva, vlastita laicka misljenja.
gle, ja sam u raspravu usla prvenstveno isprovocirana tvojim pitanjem, na koje sam ti odgovorila. nemam potrebu nikog preobracati niti uvjeravati, ali ono sto si napisala mi je zasmetalo.

sto se tice rasprave o h. i o tome tko je tu dovoljno strucan a tko nije - ja sam ta koja mora donijeti odluke o tome kako ce se lijeciti moja obitelj, pa se prema tome trudim informirati i razmisliti. prema svemu sto sam cula, meni osnovne postavke homeopatije, kako sam ih ja razumjela, ne drze vodu, i ne bih povjeravala zdravlje svoje djece u ruke homeopata. Nemam povjerenja ni u mnoge dr. klasicne medicine, ali to je vec druga ( i drukcija) prica.

No hard feelings, mony, ti si inace forumasica koju cijenim.