120 kn cijeli dan. Mi nismo skijali, uzeli smo sanjke ( 40 kn) i šetali, vozili se. Lea ogladnila u roku odmah i pojela tanjur graha....traktorka prvotno napisa
Bili smo s prijateljima koji imaju curicu mjesec dana mlađu od nje pa su uživale zajedno.
Inače nam je Platak 26 km od kuće pa nam je stvarno zgodan.
Stavit ću ovih dana par slika.
Maloprije me mm zove i umire od smijeha, zaustavio se s Leom kod nekog aparata za onim lopticama i taman da će je smuljati kako aparat ne radi kad ona vadi svoju torbicu, unutra mali novčanik , "tata imam ja kune" i izvadi 2 kn, ubaci i eto loptice....![]()

za djeda.
ostalima
a njihove mame nisu mogle vjerovati da im klinci jedu :shock: jer inače svi odreda štrajkaju glađu ko Glavaš
Ne smije ga vidjeti, a on ju obozava. Talijan je, a njima je kumstvo svetinja.
Onda sam (nemajka) pokupila poklobne koje od njih trebaju dobit za ročkas pa sam to donjela doma (mogli su se potruditi da ipak poklone prilagode dječjem dobu) - tri zidna sata. A da ste vidli čuda. Odmah su tražili još kuna za kasice (imala ja spremne),a lsu ih onda pokušali isčupat natrag van, a kad su skužili da neidu van onda su tražili tatu "jos kuna"

i Lucija naravno, također...
), Patrika na potoju (ilti motoru, odnosno točnije triciklu), ali s obzirom da uvijek moram žicat - daj sad uzmi fotić, daj sad nemoj zaboravit kablove, daj sad u koji folder si stavio.....onda mi ipak prisjedne ....a da ne pričam koliko smo patrika nekad slikali, a sad za svaku fotku moram preklinjat i molit jer ako sama uzmem aparat i slikam bolje da me nema: kak si to slikala, vidiš kak to ne valja, zašto nećeš da te JA konačno naučim (naglasak naravno na JA)
i onda natezanje, al dok se natežemo popije 2,3 pune flašice mljeka pa ak joj onda stane šta za doručak. al zato poslje šta daš samo nestaje čovjek bi reko da ima 30 kg, al to djete ne staje ni sekunde pa sve to ( a ja mislim i više ) potroši
:D