Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 217

Tema: ZPB 2005. (30. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Dobar jutar cure

Josie sretan ročkas sa zakašnjenjem!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Eto nam i danas rječite MB

Mare-definitivno treba dobra priprema za dijete,ali i za vas!
    Ja ti ovak njega obučem-boxe,štramplice,ski hlače na tregere (ne može skafander jer nema pelenu pa ako traži piškiti na snijegu,a traži,onda da mu ne moram sve skidati) ,potkošulja,majica kratkih rukava,majica od flisa i ski jakna. I naravno kapa,šal i rukavice.Obavezno uzmi i potkapu ,a na jakni ili skafanderu bi bilo dobro da ima onaj povećani dio kod vrata da se može dobro zakopčati da viri doslovno samo lice.I buce naravno.
    Misli da ti je sad olakotna okolnost što ima još pelenu,bar ga nećeš kao ja,morati svlačiti na -8 da piški,užas! Ledilo se još u zraku

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Trak - kaj hoćeš da mu pimpa odpadne :shock:
    Mi smo se jučer išli furat u tramvaju (jedva sam ih skinula iz tramvaja - neće van), pa smo išli gledat žive jaslice pred Katedralom, pa malo u Katedralu, pa na čaj i vruču čokoladu (i naravno obavit tutu u kavani).
    I odna opet tramvajem do bake na ručak. naravno - spavanje u podne nula bodova

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

O da...poznato mi to s tramvajem,rijetko se vozi,ali obožava.Bude miran ko bubica i vozio bi se satima. A šta će tek biti kad se bude furao vlakom !!! A to planiram za proljeće,na neku kraću relaciju jer je toliko opsjednut vlakovima da će biti presretan!

A gdje tvoji piške po vani i kako to izgleda?

Ja se trudim da po zimi sve obavi doma,ali ne mogu uvijek tempirati koliko će popiti i kada,pa piški gdje stigne

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

'Ajde da barem u nečemu imamo koristi od nošenja pelena!

potkošulja,majica kratkih rukava,majica od flisa
    Može li umjesto ovoga gore, ove: bodi dugih rukava i majica od flisa uz vrat?

Za što nam treba potkapa? Gdje ću ju kupiti?

Buce...
    Ovakve: http://cgi.ebay.com/NEW-Khombu-BLUE-...QQcmdZViewItem
    Ili ovakve: http://cgi.ebay.com/Orange-JUMP-Baby...QQcmdZViewItem

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jooj ja se trudim da imamo "pit stopove" redovito po birtijama i to. Moja pametna sveki jučer pita " a jeste im stavili pelene?"
    Je da eto kad god idemo van stavljamo pelene - tak da sve kaj smo učili propadne. I ja na leđima bezveze nosim ruksak pun stvari za presvlačenje - onak da nabijem kondu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne znam otkud počet...

pa ću otpočetka: Mare ja glasam za ove druge, takve i mi imamo samo s dva čička - tamno-svjetloplave unutra s flisom i fenomenalne su - toplo, a čine mi se puno praktičnije za kretanje od ovih prvih.

Sad mi je lakše što nitko nikamo ne ide na doček jer naravno već treću godinu za redom ne idemo niti mi Ove godine bismo too već i mogli nekako uglazbiti, ali ja obično o tome ne razmišljam do stare godine - e onda kad bih nekamo i išla - već je kasno. Ali obično me to već do navečer prođe, tak da kad se sjetimm svih onih dočeka od prije, a stvarno je bilo svakakvih (uključujući i doček 2000. ispod Eiffelovog tornja 8) ), ovako doma mi je čisto fino toplo i super. Još kad bi i susjedi bili malo tiši poslije ponoći to bi bilo predobro Očito isto nije toliko stvar u dočekivanju, nego u izboru!
    Malo me svake godine ta nova godina ubedira i to nesvjesno, jer zadnjih par godina u natrag sam na NG uvijek bolesna...ne mogu se pomiriti s tim da te godine tako prolaze.....

Naravno da imam patrikove slike sa snijega i sad bih i ih mogla stavit od subote sa sanjkanja da vidite ski opremu da ih je samo MnajdražiM uzeo nekam ispržio.
    Uglavnom, ja patrika obučem normalno - bodić dugih rukava, gaće, dokoljenke (iako jučer smo išli u šetnju i samo tako sam mu obukla štrample ), na to još jedna majica i trenirka ili hlače - i onda na to sve skafander, kapa, šal, (prevelike ) rukavice i naravno buce - a možda ga jednom i vidite kako je smiješan! Jučer smo u 8 navečer bili u parku jer je gospodin naravno spavao od 3 do 6 :shock: pa reko da ga malo izmorim. Vani sve sleđeno - on bi na tobogan :shock: - kad sam ga jedva odgovorila jer nema šanse da se uopće penje po ledu, onda je sjeo na isto tako zaleđenu vrtilicu i onda sam ga pola sata morala vrtit na par minusa. Ne moram ni reć da je vani bio mrkli mrak i da nije bilo žive duše, a ako je netko uopće zalutao, gledao nas je ko da smo s marsa pali, a ja sam se upravo tako nekako i osjećala. Nakon toga se još pola sata penjao po penjalici - isto tako zaleđenoj i jedva sam ga dobila doma!
    No, to uopće nimalo nije pomoglo jer je opet zaspao u ponoć, a ja sam luuuuda!!!!!!!!! Više stvarno nemam ideje!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pišanje po vani pokušavamo obavljati u wc (iako MM kad patrik kaže da mu se piša stane i nasred ceste, pa po prolaznicima, nema veze :shock: , samo da se ne bi zapišao u sjedalicu jer izvadit je van to je viša matematika), ali ako je neki nikakav ili nije pri ruci, onda u travu što mu je još i najdraže, ali po ovim "vrućinama" mu nastojim ne skinut gaće i hlače do kraja nego samo izvadim gadget, pa ga malo nagnem da ne pokaplje - koji put mi i uspije 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo mene u nastavcima

mi smo se prvi i posljednji put busom i tramvajem vozili ljetos jer je isto bio sav opčinjen - cijelim je putem imao takvu ozbiljnu facu da sam ga cijelo vrijeme slikala mobom da si to imam za uspomenu - i naravno jedva smo sišli tamo gdje smo trebali

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    samo izvadim gadget, pa ga malo nagnem da ne pokaplje - koji put mi i uspije 8)
    Đizs, što me još sve čeka...

Hvala na tipu za buce.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-može bodi dugih rukava i debela maja,flis ili slično. I da....bilo bi super da je uz vrat.
    Potkapa-čuj,to je super stvar,ja je imam od kad znam za sebe. Gore kad zapuše vjetar u kombinaciji sa snijegom,mislim da obična kapa nije dovoljna. A mislim da ima za kupiti svugdje gdje ima i ski opreme. Bio je i topic o tome,ali sad sam tražila pa ne mogu naći!

A buce-dobre su oboje. Roko ima nešto između tih dvoje. Na patent pa na čičak. On ima debelu nogicu pa ne može bez patenta!

Šta imaš sve za sada??

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E da...zamolit ću mm-a danas ili sutra da stavi fotke sa snijega!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam opet pogledala fotke buca-ipak su sličniji bucama sa druge slike,čini mi se da su te narančaste za cure,pa me malo zbunile !

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo naše opreme:
    - 4 bodija dugih rukava (inače nosimo one na špaline)
    - dvoje hulahopke (inače nosimo dokoljenke)
    - jedna majica od flisa uz vrat
    - skafander
    - rukavice za snijeg
    - od flisa: dvije kape, dva šala, jedne rukavice

Računam da nam još treba:
    - buce
    - termo dokoljenke (?)
    - potkapa (?)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MB, hoće li trojčeki skijati? Ili se sanjkati?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uzmi si još jednu maju,malo deblju,ne mora biti flis. Čisto za rezervu,ako se uznoji (Roko se vrati ponekad mokar,ali on se jako znoji pa nikad nisam na čisto kako ga obući :/ )
    Uzmi i dokoljenke,trebat će!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Uzmi si još jednu maju,malo deblju,ne mora biti flis. Čisto za rezervu,ako se uznoji (Roko se vrati ponekad mokar,ali on se jako znoji pa nikad nisam na čisto kako ga obući :/ )
    Uzmi i dokoljenke,trebat će!
    Hvala.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mislim da će se samo sanjkati, a ak se budu skijali to će bit sam za probu da vidim kak će reagirati.
    I naravno kupati se u toplicama.
    I grudat ćemo se i gradit snjegoviće i tako to....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jel vama dolzi dm i za novu godinu :?

koliko se sjećam dok sam bila klinka - dolazio je to su obično bili manji darići od onih za božić.

ovo pitam zato jer nisam mogla izdržati da djetetu ne kupim magičnu ploču (koju sam i namjeravala ali sam u žaru blagdanskih gužvi potpuno zaboravila ) i pastele koje navodno ne mrljaju i blok za crtanje da mi dijete konačno ima po čemu šarati osim po zidovima

i sad bih ja to opet pod bor....iako sam rekla da nema više poklona do rođendana.......iako to nisu oni klasični pokloni nego nešto što sam svima rekla da mu treba pa da mu kupe, ali nitko ne sluša pa mu svi kupuju iste poklone koje više nemam kamo "sparkirati".
    Morat ćemo doma pozvat vrlog nam Mileta da nam sagradi kakvu podzemnu garažu i naplaćuje parkiranje ko u centru grada

A tricikl smo savladali potpuno 8) 8) 8) - najprije ga je samo gurao nogama jer je to lakše , onda je počeo malo pedalirati i tako svaki dan po malo, ali s obzrom da doma nema neku stazu, onda se ne može baš nešto voziti. Ali na proljeće za van smo spremni!
    I naravno, imam i slike.......ali .............. iako ga više snimamo u posljednje vrijeme, pa smo u subotu (na novom LCD-u 8) ) imali "kino projekciju" - s radnim nazivom "od mora pa na ovamo" zaključno s božićem i nismo mogli vjerovat koliko je to dijete zaljubljeno u sebe. Gledao se MIRAN punih sat vremena! :shock: :shock: :shock: Nije li malo premali da već bude narcisoidan :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo gotovi s poklonima. Ne iz nekakvih vjerskih ili političkih uvjerenja, već iz čisto moralnih. Dijete nam se polako pretvara u materijalistu...
    Npr. ispadne mu bonbon: napravi tužnu facu koja traje jednu sekundu, a onda bezbrižno izjavi: nema veze, kupit ćemo novi!
    I ovo nije 'izdvojeni incident', ovo je obrazac ponašanja!
    Sada nakon svakog takvog njegovog zaključka biflam: Ljubavi, stvari se trebaju čuvati. Ne može se stalno kupovati.... i ostatak priče...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nije li malo premali da već bude narcisoidan :?
    Vjeruj mi nije - kaže majka "šminkejice. ljepe."
    Ništ mi nemoj pričat ja bi im poklanjala danonoćno. Al mislim da je slijedeći na redu Uskršnji zec, pa ročkas

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Trickl seli u podrum (konačno jedno vozilo manje u stanu!). 8)
    Bicikla s pomoćnima je stalno u opticaju: za vikend smo i u subotu i u nedjelju bili u vožnji.
    Onaj like-a-bike koji smo mu kupili za Božić, mu je još uvijek malo prevelik. Možda na proljeće...

Gledao se MIRAN punih sat vremena!
    Bez obzira čime potaknuto, ovo je apsolutno fenomenalno!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

jel vama dolzi dm i za novu godinu :?
    Da,ali samo zato što ostajemo doma,pa smo 4. željeznicu (koja na vagonima još vozi i traktore i bagere :shock: ) ostavili za večer da imamo mira

A znate šta nas dvoje sad radimo? Ubijamo se u božićnim kolačima :D ja sam valjda jedina koja nije imala ništa od kolača za Božić i jučer sam napokon od mame dobila najbolje božićne kolače na svijetu!!!!

A da se vratim na poklone-Roko s ničime nije fasciniran duže od 10 minuta. Što više ima,manje cijeni-logično! A šta da radim kad ne mogu odoljeti! Sad se igra s plastelinom,a brdo od igračaka zjapi ! A da ne govorim koliko sam samo spremila garaža,auto pista,vatrogasaca i ostalih na balkon i u špajz,ma užas!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa

Gledao se MIRAN punih sat vremena!
    Bez obzira čime potaknuto, ovo je apsolutno fenomenalno!
    Potpisujem!

Al opet.. :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam valjda jedina koja nije imala ništa od kolača za Božić
    nisi! kod nas kolače peče MM jer on voli one neke čudne s puuuuuuuuuuno čokolade, kardamomom, cimetom, što pijanije i još brdo začina koje ja podnosm jedino u kuhanom vinu

A da se vratim na poklone-Roko s ničime nije fasciniran duže od 10 minuta. Što više ima,manje cijeni-logično! A šta da radim kad ne mogu odoljeti! Sad se igra s plastelinom,a brdo od igračaka zjapi ! A da ne govorim koliko sam samo spremila garaža,auto pista,vatrogasaca i ostalih na balkon i u špajz,ma užas!
    Igračke tipa biloštonačetitikotača ako se mene pita više neće dobiti jer ih ima al bratemili za jedno 4 života, ali baš zato sam mu kupila ove "kretivne" pa da vidim kak će uopće na njih reagirati.
    Da ne pričam da je od baka za B dobio šlapice i pidžamu i kad ih je odmotao doslovce ih je bacio dotičnima u glavu - tipa što me za******** s glupostima :shock:

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da ne pričam da je od baka za B dobio šlapice i pidžamu i kad ih je odmotao doslovce ih je bacio dotičnima u glavu - tipa što me za******** s glupostima :shock:

Srećom sam sama u uredu. Umrla sam od smijeha!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tra koje si kolače dobila?
    Moja majka danas ima ročkas pa idem k njoj (još nemam poklon).
    Nego - mislim da će dio igračaka kod nas opet završtit na tavanu (ak se taj tavan jedan dan ne sruši od težine igračaak i premale robice i prenosnih kimbića u koje više ne stanemo i premalih auto sjedalica - onda smo fakat zgradili dobru kuću)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tvoj M peče kolače :shock: :shock: :shock:
    Vaaaauuuu,nisi ti ni luda što si se za njega udala
    Moj si zna jedino jaja ispeći.

A kad smo mi bili po gostima za Božić ili gosti kod nas,Roko je bio ljut ako je dobio "glupost" tipa odjeća,obuća ili nešto što mu se ne sviđa. Odmah bi rekao "to je bezveze" :shock: i tjerao goste kući ili rekao da idemo dalje :shock: :shock: ma prestrašno!
    I jasno mi je da smo tu mi krivi
    Od susjede je dobio 150. bager po redu i samo ga je uzeo-polomi onaj dio što drži "ono za kopanje" i ostavio :shock: a ja naravno propala u zemlju!

MB-dobila sam:košnice,neki rolat salamu,pa rolat od čokolade sa žele bombonima,šape,vanilin kiflice,orah štanglice....

A joj,fakat bi vam trebala jedna garaža za sve vaše stvari!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    (ak se taj tavan jedan dan ne sruši od težine igračaak i premale robice i prenosnih kimbića u koje više ne stanemo i premalih auto sjedalica )
    Čuvate za novu trojku?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Izvješće o kolačima.
    Ove godine se baš i nisam proslavila...
    Za Božić sam napravila tiramisu i cookies (i naručila orahnjaču).
    Za NG ću napraviti tortu od sira.
    :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moj si zna jedino jaja ispeći.

:shock: pa onda nije ni čudo da ste još uvijek nepokolebljivi
    A MM super i kuha - a što ćeš kad je pravi gurman (iako mu se to još uvijek ne vidi onak ko meni ), a nitko mu jadnom ne skuha tak kak je njemu fino pa si mora sam....Po tom pitanju stvarno nemam zamjerki - druga je stvar što poslije njega ostane u kuhinji - ali ajde bar hoće potrpat u perilicu - suđe na ruke ipak ne pere, to bi stvarno bilo previše!

A kad smo mi bili po gostima za Božić ili gosti kod nas,Roko je bio ljut ako je dobio "glupost" tipa odjeća,obuća ili nešto što mu se ne sviđa. Odmah bi rekao "to je bezveze" :shock: i tjerao goste kući ili rekao da idemo dalje :shock: :shock: ma prestrašno!
    I jasno mi je da smo tu mi krivi
    Od susjede je dobio 150. bager po redu i samo ga je uzeo-polomi onaj dio što drži "ono za kopanje" i ostavio :shock: a ja naravno propala u zemlju!
    Ne mislim da smo mi tu krivi, ipak su oni sad u dobi kad teško da mogu shvatiti neke relacije - ako ti netko nešto pokloni bar budi pristojan pa mu to ne bacaj u glavu - oni znaju što ih interesira, što ne i to im je kriterij. Bar se ja time još uvijek tješim. A da pretjerujemo s poklonima - pretjerujemo! I ne samo mi, nego tko god dođe - donese. Najdraži su mi oni koji dođu s novcima, pa ih ja spremim i potrošim u grazu ili berlinu - na patrika, naravno! Ali opet najgore od svega mi je to što on SVAKI PUT OČEKUJE DA MU SE DONESE i to je nešto od čega ga treba odviknuti. Zato ne želim da ovaj prvi pravi i svjesni Božić koji je doživio ne pamti po brdima poklona koje je dobio jer će to očekivati i svaki sljedeći, a na to ga stvarno ne želim navikakvati. Još kad krenu priče po vrtiću i školi tko je što dobio - pa želje, pa mama kuuuuupiiiiiiiiiiii miiiiiiii!!!! - jedva čekam.[/quote]

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E da...mama me spasila za žderačinu danas i sutra! Danas za ručak pečeno meso i slani rolat,nešto prefino,i pečena paprika.
    Za večeru prasetina i jedino moram napraviti (Ledo) francusku salatu.
    A za sutra mi poslala sarme :D

Danas sam prvi put dala Roku tanjur i na njega poslagala kolače ,a on sav u šoku jer inače kod nas baš ništa od hrane nije njemu na dohvat ruke. Vjerojatno bi već do sada imao 30-tak kila da ne sakrivamo od njega!
    Nedavno je mm pobjegao u kupatilo i smlatio cijelu čokoladu,samo da Roko ne vidi jer je već bilo vrijeme za spavanje

Ja sam valjda jedina (opet ) koja u srijedu ide na pramenove i frizuru Naime ,nisam bila kod frizera oko 7 godina koliko sam sa mm pošto je to do sada radila isključivo sveki ! Nadam se da me neće ofarbati u zeleno i ošišati kao Britney

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

(ak se taj tavan jedan dan ne sruši od težine igračaak i premale robice i prenosnih kimbića u koje više ne stanemo i premalih auto sjedalica )
    Čuvate za novu trojku?
    Da....baš

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Maruška pu pu pu jezik pregrizla
    Ne ali imamo buraze mlađe pa računamo da će im nekaj trebat. A mm kaže da trebamo čuvati stvari dovoljno da se jedno dijete može obuć (nije se izjasnio zakaj i da l muško il žensko )

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A mm kaže da trebamo čuvati stvari dovoljno da se jedno dijete može obuć (nije se izjasnio zakaj i da l muško il žensko )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Baka i djeda došli i odveli Roka do navečer. A ništa....mm i ja ćemo slaviti popodne solo
    Sad ću bar u miru pospremi stan i napokon otići na solo kavu s mužem a da pri tome ne moram nositi hrpu hrane i autića

Yas-pa što te nema? Kako ste?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Već sam se pobojala da ću još ovih sat vremena provesti bez Tra.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A kad tamo ona se samo rješavala djeteta

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ma uoće nisam ni pomislila da će doći po njega. Ustvari sveki nazvala da su je pustili iz bolnice i da joj dovedem Roka ako hoću (jok neću ) ali ja taman oprala kosu,pa su oni rekli da će ga prevesti!
    Nakon 3 tjedna sam solo doma bar do 2 :D :D
    Koja tišina..............................

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Baka i djeda došli i odveli Roka do navečer.
    Evoooooooooo, možete u podne

Upravo došla Nova Godina!!!!!!!!!!!!!!! (po Rodinom satu još imamo i vremena za dekoraciju )

Sretnaaaaaaaaaa NOVA GODINA!

Pa što bi mi bili gori od onih u Fužinama što je svake godine slave u podne.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ubih se danas s ovim kvotanjima!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma uoće nisam ni pomislila da će doći po njega. Ustvari sveki nazvala da su je pustili iz bolnice i da joj dovedem Roka ako hoću (jok neću ) ali ja taman oprala kosu,pa su oni rekli da će ga prevesti!
    Nakon 3 tjedna sam solo doma bar do 2 :D :D
    :D :D :D za sveki!

a kad se samo sjetiš da si neki dan zbog ovoga bila u bedu!!!!!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da...slavlje može započeti što se mene tiče :D

Priznajem,još sam u bedu što ne možemo s društvom van.
    Ali preživjet ću,bitno mi je samo da ona nakon operacije dođe do sebe

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tra kako sveki? Jel ima dobrih novosti?
    Dobra si mi - jok neću . Još pol sata pa se idem prvo prežederat kod mame, pa ću odna kod sveki. A onda ću možda i ja nekaj napraviti.... Da mi bar djeca jedu ko Roko.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moji muškarci upravo bacaju kamenčiće u more. Poslije toga idu na ručak kod sveki. Moguće je čak i da Lovre spavanje 'odradi' tamo.

A ja sam već trebala šetuckati po Mercatoru... Samo što neki još nisu završili svoj dio posla, pa ne mogu ni ja svoj.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj opet fantaziraš s tom prehranom-pa tvoji super jedu !!!!!!!!
    Ne mogu sva djeca imati skoro 20 kila i 3 godine :shock:
    Ja sam zaista bila kost i koža kao dijete,a sad sam najbolja
    ionako će Dora biti manekenka 8)

A sveki-ma bolje da ne pričam ništa-jako je loše psihički najviše. Neću bedirati i baxuzirati,ali ne čini mi se da to bude išta dobroga,no daj Bože da se varam!

Mare-kad vidim da je kod vas preko 10 stupnjeva i sunce-dođe mi da se bacim sa zgrade

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mare-kad vidim da je kod vas preko 10 stupnjeva i sunce-dođe mi da se bacim sa zgrade
    Stvarno nam je super vrijeme ovih dana. Debelu jaketu nosimo samo navečer.
    A slušaj, svratite malo!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tra kako sveki? Jel ima dobrih novosti?
    Dobra si mi - jok neću . Još pol sata pa se idem prvo prežederat kod mame, pa ću odna kod sveki. A onda ću možda i ja nekaj napraviti.... Da mi bar djeca jedu ko Roko.
    Ja isto tak nekak, al onda si idemo domeka (ak se dijete probudilo kod sveki), radit ću namaz od tune (na meksički ) i zelene rezance s račićima.
    Dijete će nam ko i svaki dan skakat po glavama do ponoći, odgledat ćemo 3. dio Gospodara prstenova (po peti put ), možda poslije s balkona i vatromet i što se mene tiče doček je gotov , a sad što će bit sa susjedima - vidjet ćemo

Iako ne bi me začudilo da danas kad je poželjno da ostane budan do ponoći - iz čisto praktičnih razloga da ga usnulog ne prestrave eksplozije - danas će imam feeling zaspat u 9 (pusti snovi ).
    Dok je bio bebica nikakve pucnjave - petardi, gromova i inog nisu ga mogle probuditi, al sad se više ne bih kladila....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stvarno nam je super vrijeme ovih dana. Debelu jaketu nosimo samo navečer.
    :shock: e sad ću se rasplakati. Kod nas je kao na Igmanu jučer sam se tako smrzla kod mojih da sam se doma nalegla na vreli radijator

Ja opet i upravo gledam Gospodare prstenova

Mi ćemo očito kod sveki na večeru,onda doma. Rekla sam Roku da će dobiti još jedan poklon ako bude dobar kod bake,a on je naravno odmah rekao da hoće i odmah pitao "A koji poklon?" i "Jedva čekam navečer da otvorim poklon" x 100

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

eeeeeee nemrem vjerovat - mi kao danas radimo do 1 i sad gledam svi se tek sad zapikli radit sve u 16 (uključujući i mene ) jer kao pobjeć će im ak ostave za drugu godinu

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •