traktorka prvotno napisa
![]()
![]()
majka nemajka izgladnjivačica. Kaj si molim te uspjela tak nabrzinu skemijat? Ja ne djelujem dobro u kuhinjio pod pritiskom. Ada ja svoje pošaljem k teti Traktorki na hranu možda se malo zdebljaju
![]()
Kako bi reko moj dalmatinac na placu "a ća ćeš im jo dati isti osim ovog kupusa i karota?" kažem ja njemu "ribe" a on meni ni pet ni šest "a onda ćeš mi se žalit da su ti dica mršava" - e to od Dalmatinca!!! Čovječe mjesto da bude ponosan na mene kaj im dajem tolko ribe![]()
![]()
Bobčice preslatka ti je curka
Mial pa nebu si djete gulilo koljena po podu![]()
Ja sam jučer izludila ženu na šalteru u Hypo banci jer sam joj donjela tri pune kasiceOnda sam (nemajka) pokupila poklobne koje od njih trebaju dobit za ročkas pa sam to donjela doma (mogli su se potruditi da ipak poklone prilagode dječjem dobu) - tri zidna sata. A da ste vidli čuda. Odmah su tražili još kuna za kasice (imala ja spremne),a lsu ih onda pokušali isčupat natrag van, a kad su skužili da neidu van onda su tražili tatu "jos kuna"
Yas kak si mi? Se spava ili ne? Sjetim te se po noći kad se moji bude.![]()
![]()
Mm i ja ćemo poludit.

a njihove mame nisu mogle vjerovati da im klinci jedu :shock: jer inače svi odreda štrajkaju glađu ko Glavaš
Onda sam (nemajka) pokupila poklobne koje od njih trebaju dobit za ročkas pa sam to donjela doma (mogli su se potruditi da ipak poklone prilagode dječjem dobu) - tri zidna sata. A da ste vidli čuda. Odmah su tražili još kuna za kasice (imala ja spremne),a lsu ih onda pokušali isčupat natrag van, a kad su skužili da neidu van onda su tražili tatu "jos kuna"