-
Ovo za prečesto dobivanje poklona definitivno potpisujem.
Patrik se veselio poklonima i OK - igrao se njima, ali kad ih je otvarao, nije nimalo bio oduševljen kao nekad, to je recimo bilo tako normalno :/ -nema više poklona do rođendana!
Mi isto bitku bijemo s popodnevnim spavanjem. I to samo zato jer ovaj tjedan ne ide u vrtić i opet mu je sve poremećeno. Prekjučer popodne zaspao samo tako u 2, odčorio 2 sata i opet navečer zaspao iza 11
Svaki dan buđenje ujutro iza 9, što mi u principu paše kad me još svako jutro ne bi iscimao u "vejki kevet" što u prijevodu znači od 7 do 9 valjanje roditljima po glavama.
Jučerašnji biser od buđenja: ležimo svi tri u vejkom kevetu i Patrik se budi rijećima: Ko to fuka?
MM i ja se gledamo - to je nova riječ, brže-bolje procesuiramo što bi mogla značit, ali..........ništa
Nastavak: Tata, ti fukaš!?!?
Tata: Neeeee :?
Nastavak: Mama jel ti fukaš????????
Mama (ja): Ne, a ti?
(s obzirom da još uvijek nisam otkrila što je to "fukati" slijedi začkoljica)
Ajmo svi sad fukati! (pa da konačno skužim što je to :? )
A moj će sin na to: fu-fu-fu-fu-fu!!!!!
Bit će da je ipak fućkati, samo još ne znam odakle mu to ujutro u krevetu jer koliko mi je poznato - nitko nije fukao
Uglavnom - nastavak priče sa spavanjem - jučer popodne nema spavanja - ležali smo u krevetu, ja zaspala, a on se diže nakon desetak minuta: mama ja sam se naspavao :?
:/
Zaspao u autu kad smo išli doma u pola 7 i nastavio kad sam ga stavila u krevet i sve čekam da se probudi još navečer, međutim probudio se tek u 5 ujutro :shock: :shock: :shock: i odonda smo svi budni :shock:
Svima koji se bediraju u ovo blagdansko vrijeme (opravdano ili neopravdano) jedan
i jedan
i mene ćopi !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma