Je, je istina je....kad je traktorka ćopila hranit patrika, pojeo je čak par žlica žganaca što je za njega pravi SF..... i kaj je ono još bilo na jelovniku - sendvič - i to je potamanio.
A Roko pojeo čitav tanjur (veliki) žganaca s jogurtom - taj film ne bum još neko vrijeme gledala....mi smo još uvijek na špeku, pršutu i kobasicama

Bobčice, Ajna je i Lucija naravno, također...

možda i ja konačno uspijem stavit koju novu sliku u naš album...ono sv. Nikolu (vratio mi se šogor iz Meksika, pa će ih valjda uspjet konačno skinut s aprata ), Patrika na potoju (ilti motoru, odnosno točnije triciklu), ali s obzirom da uvijek moram žicat - daj sad uzmi fotić, daj sad nemoj zaboravit kablove, daj sad u koji folder si stavio.....onda mi ipak prisjedne ....a da ne pričam koliko smo patrika nekad slikali, a sad za svaku fotku moram preklinjat i molit jer ako sama uzmem aparat i slikam bolje da me nema: kak si to slikala, vidiš kak to ne valja, zašto nećeš da te JA konačno naučim (naglasak naravno na JA) :/ :shock:
Sveukupno ove godine imam 10 njegovih slika - da nam nije uletio traktorkin M, ne bih znala kak mii je dijete izgledalo ljetos