Modesty budi sretna što ste je se riješili...ja da je se uspijem riješiti (iako mi zapravo uopće toliko niti ne smeta :/ ), ne bih je vraćala.
Ali isto tako znam da ne bi pio toliko mlijeka ko sad jer nije do mlijeka nego do navlačenja boces obzirom da otkad smo "ukinuli" dudanje sokova na bocu, pije bar duplo manje nego prije što isto nije baš dobro...ali to sve nadoknadi mlijekom.
A isto tako znam da kad pije manje mlijeka (jer recimo kad ide u vrtić čitav dan dok ne dođe doma ne pije mlijeko), puno bolje jede - tete u vrtiću kažu da pojede čitav ručak od juhe do deserta sa svim mogućim prilozima :shock: što se doma npr. još nikad nije dogodilo. Uvijek izabere namirnicu koja mu najviše paše i pojede samo nju i poslije ručka navali na mlijekoili pojede samo par tanjura juhe s gomilom mrkve i brokule - peršin ne bi probao ni mrtav.
Noćnu pelenu uopće nemam namjeru forsirati da skine s obzirom da je ujutro puna (doduše radi se vjerojatno o jednom ili najviše dva pišanja ali obilna), a još da me noću zbog toga diže - no way - ima vremena, ne može ba sve to riješiti u par mjeseci, to mi se ipak čini prevelika promjena za dijete. Da mi je baš neka frka, mžda bih razmišljala o tome, ali stvarno nije i nemam ga razloga forsirati.