Modesty budi sretna što ste je se riješili...ja da je se uspijem riješiti (iako mi zapravo uopće toliko niti ne smeta :/ ), ne bih je vraćala.
Ali isto tako znam da ne bi pio toliko mlijeka ko sad jer nije do mlijeka nego do navlačenja boce s obzirom da otkad smo "ukinuli" dudanje sokova na bocu, pije bar duplo manje nego prije što isto nije baš dobro...ali to sve nadoknadi mlijekom.
A isto tako znam da kad pije manje mlijeka (jer recimo kad ide u vrtić čitav dan dok ne dođe doma ne pije mlijeko), puno bolje jede - tete u vrtiću kažu da pojede čitav ručak od juhe do deserta sa svim mogućim prilozima :shock: što se doma npr. još nikad nije dogodilo. Uvijek izabere namirnicu koja mu najviše paše i pojede samo nju i poslije ručka navali na mlijeko ili pojede samo par tanjura juhe s gomilom mrkve i brokule - peršin ne bi probao ni mrtav.

Noćnu pelenu uopće nemam namjeru forsirati da skine s obzirom da je ujutro puna (doduše radi se vjerojatno o jednom ili najviše dva pišanja ali obilna ), a još da me noću zbog toga diže - no way - ima vremena, ne može ba sve to riješiti u par mjeseci, to mi se ipak čini prevelika promjena za dijete. Da mi je baš neka frka, mžda bih razmišljala o tome, ali stvarno nije i nemam ga razloga forsirati.