evo i mene

bili kod fotografa uslikati luciju za putovnicu, ne idemo nikamo ali za svaki slučaj

netko je pitao za spavanje, klasika...kad čvrsto zaspi a to je uvijek iza ponoći onda spava od 3- 5 sati u komadu, kako kad i do 9-10 ujutro

naspavam se, ne mogu se žaliti (iako mi to teško pada ) ovo navečer me ubija
npr. okupam je oko pola 9, umorna, jedva dočeka daje uspavam, posisa i zaspi, i probudi se za 15 min... :? jučer me šokirala pa se probudila tek u 22, a onda šou, spava joj se ali teško zaspi, pa ju dojim pa nosim, pa duda, pa kao zaspi pa duda ispadne pa plač pa nosaj i tako sinoć do ponoći, i onda je zaspala čvrsto, barem sam ja tako pomislila, za 20 min opet meškoljenje i onda plač, grozan i ništa je ne može utješiti, nakon 20 min konačno je zaspala za noć, već je bilo skoro 1 :/
najgore je što je isti scenarij svaku večer, pokušala sam je jednu večer kad se probudi zabavljati neko vrijeme kao da još nije vrijeme za spavanje no onda sam napravila još gore jer je zaspala tek u 2 :/

pelene noćnu nemamo od ljeta kao ni dnevnu, jedno vrijeme bi izdržao cijelu noć ili s probudio pa smo ga vodili piškiti, a onda je počeo piškiti u krevet pa ga sada mm kad se probudi ili prije nego legne odnese pospanog na wc piškiti jer mu se neda presvlačiti posteljinu kad se ovaj upiški, baš si razmišljam da to možda i nije pametno i do kada to misli raditi no ako ga ne digne ovaj se popiški u krevet bez buđenja
:/ gotovo sam sigurna da to neće biti dobro jer će se ivan lijepo priviknuti da je netko drugi preuzeo odgovornost za njegovo noćno pišanje

flašica imali smo je samo za mlijeko, ivan se već dugo nije njome uspavljivao pa smo mu mlijeko davala prije spavanja i pranja zubiju, u vrtić je nije nikada nosio, zapravo i nije bio neki ovisnik o njoj, lako smo je bacili, kad je po ne znam koji put pregrizao dudu sve skupa je bacio u smeće, još pita za nju ali ga lijepo podsjetim oda ju je sam bacio i da je više nema, sad pije mlijeko na slamku i upola manje količine i nešto malo bolje jede, od povrća smo se pomaknuli sa mrtve točke, jede špinat i brokulu i to mu radim svaki drugi dan jer drugo povrće neće

svako malo me ispituje: "šta ti misliš mama...?" to mi je tako slatko