jel vama dolzi dm i za novu godinu :?

koliko se sjećam dok sam bila klinka - dolazio je to su obično bili manji darići od onih za božić.

ovo pitam zato jer nisam mogla izdržati da djetetu ne kupim magičnu ploču (koju sam i namjeravala ali sam u žaru blagdanskih gužvi potpuno zaboravila ) i pastele koje navodno ne mrljaju i blok za crtanje da mi dijete konačno ima po čemu šarati osim po zidovima

i sad bih ja to opet pod bor....iako sam rekla da nema više poklona do rođendana.......iako to nisu oni klasični pokloni nego nešto što sam svima rekla da mu treba pa da mu kupe, ali nitko ne sluša pa mu svi kupuju iste poklone koje više nemam kamo "sparkirati".
Morat ćemo doma pozvat vrlog nam Mileta da nam sagradi kakvu podzemnu garažu i naplaćuje parkiranje ko u centru grada

A tricikl smo savladali potpuno 8) 8) 8) - najprije ga je samo gurao nogama jer je to lakše , onda je počeo malo pedalirati i tako svaki dan po malo, ali s obzrom da doma nema neku stazu, onda se ne može baš nešto voziti. Ali na proljeće za van smo spremni!
I naravno, imam i slike.......ali .............. iako ga više snimamo u posljednje vrijeme, pa smo u subotu (na novom LCD-u 8) ) imali "kino projekciju" - s radnim nazivom "od mora pa na ovamo" zaključno s božićem i nismo mogli vjerovat koliko je to dijete zaljubljeno u sebe. Gledao se MIRAN punih sat vremena! :shock: :shock: :shock: Nije li malo premali da već bude narcisoidan :?