Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: veliki pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno veliki pozdrav svima!

Moja djevojčica je stara 4,5 mjeseca, dijagnosticiran joj je distony sindrom, smetnja centralne koordinacije i hipertonus ledja i rukica. Užasno sam uplašena i očajna, pala sam u veliku depresiju i stalno se pitam hoće li sa mojom djevojčicom biti sve u redu. Stalno plačem i vidim da sam odsutna i totalno nezainteresirana za bilo šta. sada već dva tjedna idemo na vježbe i kod kuće stalno vježbam s njom. Naime, svijet mi se srušio kad su mi nabrojili sve te dijagnoze za moju djevojčicu jer kad se j rodila bila sam uvjerena da je sve uredu i onda sam sa dva mjeseca njene starosti primijetila da su joj ručice stalno zatvorene, tada mi je fizijatrica rekla da je Ana hipertonična. Šok! A zatim su sljedile te druge dijagnoze koje su me dotukle. rekli su i da je prilikom poroda imala krvarenje u glavici 2.og stupnja. Šta da radim kako da si pomognem, noću ne spavam, samo je promatram, plačem i pitam se šta će na kraju biti od svega toga. Pomozite...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Draga, samo vježbaj i vježbaj i vježbaj sa svojom curicom....

ja sam bila van sebe kad sam saznala da s Markom moram na vježbe i najviše mi je pomogao ovaj forum i iskustva drugih mama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •