Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kosa

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno kosa

bok svima..htjela sam vas pitati u vezi kose kod beba..naime, moj igor je star 13 mj, ali još uvijek ima malo kose..tu naprijed ima jako malo i rijetko, više ima otraga..da li je to normalno? jer vidim neka djeca imaju već tako gustu i dugu kosu..dobro, i moje prvo dijete nije baš imalo , ali ipak s godinu dana puno više..a, dobro moj igor ima i ad, možda ima veze i sa tim..trebala bi se zabrinuti ili je to normalno?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sve OK, mi smo malo mlađi od vas i još uvijek skoro pa ćelavi

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma i moja cura je imala jako rijetku i slabu kosicu, tek sa 2g je ojacala.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Procitala sam da ta celavost kod djece nije nista strasno niti da to znaci da nece imati kasnije puno kose. Neka imaju odmah puno kose, neka nemaju dugo.
    Kad malo naraste, tek onda ce prava kosica izaci na vidjelo.
    To takoder objasnjava zasto nekad bebe imaju tamnu kosu koja poplavi kasnije i slicno. Jer prava kosica dolazi kasnije.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

moja frendica koja definitivno ima najnajljepšu kosu koju sam ikad vidjela bila je ćelava skoro do 2. rođendana.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam svog sina ošišala jer je počeo čelaviti kao političari,gore čelavo ,a okolo kose!na mjestima gdje je trebao gubiti kosu nije(ako uopće ima pravila).mene su ljudi pitali da to nije neka bolest,jer je to čudo,pa da si skratim muke ošišala ja sve jednako i mir!sad je 2.5 i ima super kosu!

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Negdje sam čitala da do druge godine svima naraste griva!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nama prva nije ni otpala nikad, dosad ga šišali tj skraćivali šiške 3 puta, otraga je malo duža i u kovrčama pa to nismo dirali..

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ma i moja cura je imala jako rijetku i slabu kosicu, tek sa 2g je ojacala.
    Znas li mozda s koliko tocno mjeseci? Naime...mislim da sam vec zabrinuta..moja Buba jos uvijek ima jako malo (slabe) kosice.. Ne kuzim..zakaj to ne izraste vec jednom.. :/
    Ima 2 god i 2 i po mj.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja prva curica je imala dosta kose. već sa pet mjeseci smo radili male palmice po glavi. sad ima 3 godine, dok moja druga curica sad stara 3 mjeseca skoro da i nema kosice.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj od rodenja ima irokezu posred glave. Sad vec ima skoro 4 mj. duljina kose mu je nekih 7-8 cm a i dalje stoji u zraku! Cak i kad mu namazem tjemenice uljem, cuperak se ne spusta. A oko toga kosica raste normalno, ima je malo i ustvari izgleda kao da ne raste iz iste glave ko i cuperak. Jako je smijesan!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

joj ja obožavam ćelave bebe

moja šefica kad se rodila imala je sve nešto trč-trč pa kosica. a naprid joj je do godinu dana stršala u vis ko da je dikobraz.
    ja sam svoju počela rano i šišat, sa neka 3-4 miseca sam je prvi put ošišala. ne zato jer je imala bujnu kosu nego joj je nazad otpala od ležanja a satrane nekako stršala što je meni išlo na živce. i onda sam je ošišala. ma ustvari ja uvik nalazim razlog za ošišat je.
    pogotovo liti kad je ošišam na marinca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •