u pittarellu u king crossu dodatnih 20 posto popusta na dječje cipele (ili samo tenisice?). starijoj sam kupila tenisice za 120 kn, baš lijepe, proljetne, marke Fila
u pittarellu u king crossu dodatnih 20 posto popusta na dječje cipele (ili samo tenisice?). starijoj sam kupila tenisice za 120 kn, baš lijepe, proljetne, marke Fila
Do kada je taj popust u Pittarellu u King Crosssu?
Trudnički tečaj: http://www.kolektiva.hr/zagreb/podob...in-032013.html
Sad ima taj dodatni popust, do 31.3. i to samo u KC, mislim. Na Srednjacima popusta nema, a i izbor je puno lošiji
Inače u WG Pittarellu vrijedi -10% na sve dječje (i sniženo) ako se ima ona Kids World kartica.
Ja sam danas u Pitarelu uzela Nike tenisice,bile su na 50% i dodatnih 20.u KC
a jel piše na kc o tom popustu? do kad to važi?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.03.2013. at 06:56
na ulazu je pisalo popust od 20 posto na blagajni, a tako je i na mom računu. vrijedi do 31.3.
u lesnini na jankomiru sam kupila blackout tkaninu za zavjese po 79 kn/metar (plava, ima i par drugih boja) (sniženo na 139 i onda na 79, ali ovih 79 nigdje ne piše, rekle mi prodavačice)- inače ih nisam našla ispod 200 kuna
osim toga baš na zavjesama imaju hrpu popusta - ali ih nisam baš proučavala detaljno
i kupila sam 10 tetri (bijelih) za 81 kunu, a s otiskom imaju za 90 kuna - inače ih nisam nalazila ispod 95, tj. 120 kuna
Je li tko bio prije,ako je toga bilo proslih godina,u WG na danima trudnica i beba?isplati li se?
i ako bi netko cuo za neke popuste na baby madrace,memo,bila bih zahvalna na info
Korisnici Diners kartice su uz ovomjesečni račun dobili kodove za popust u Konzum online shopu.
Ima 3 koda, po jedan se koristi u svakom mjesecu i umanjuje račun za 50kn.
Vrijedi i za dostavu i za osobno preuzimanje u trgovini koje je besplatno.
Posljednje uređivanje od Inda_os : 14.03.2013. at 13:45
Benetton u W. gate-u -70% na svu zimsku kolekciju. Ima slatkih pidžamica po 50kn na više, gaćica, skafandera....s uzorcima iz crtića i raznih boja.
Termo čarapa s gumenim čepićima po 12kn.
Za odrasle ima jakni punjenih perjem po 200kn na više. Bodija po 40kn, gaćica od 20kn, grudnjaka od 30kn. Muških bokserica od 30kn.
Ženskih bluza od 80kn, debljih majica s kapuljačom ( hoodie) po 74 kn...
mi smo dobili racun i platili ga prosli petak, pa nikakve kodove nismo dobili. 700 kuna je bio racun- zadnja rata tableta. hm...
nego, u prenatalu je snizenje na sve -80% do 31.3., mislim da je to konacno zatvaranje. od djecje odjece nista nisam vidjela, osim odjece za nedonoscad. ima dosta trudnickih hlaca, par kupacih kostima, nesto posteljine za kolica...
centar, u onoj knjižici su koja se svaki mjesec dobije uz račun
Ja sam ih danas iskoristila za ovaj mjesec, uredno mi se nakon upisivanja dobivenog koda smanjio račun za 50kn
U Alpini u Mercatoru (ST) je sve 50% sniženo, osim nove kolekcije. Sve proljetno/jesensko od lani isto je sniženo. Mislim još danas. U ostalim Alpinama 20%, to me iznenadilo.
Perfecta dreams do 20.3. ima 20%popusta na sve madrace
subota -25% na igračke plodine
Posljednje uređivanje od kiara79 : 19.03.2013. at 17:42
U Peku jos sutra -20% na sve sportske brandove, djecije i odrasle.
Hvala vam curke na ovom postu,otisla sam u King Croos i u Pitarellu kupila malom tenisice po 119kn,a kostale su 349kn,stvarno mrak prilika.Da nije vas ne bi ni znala!
Uf zaboravila sam napisati NIKE tenisice,srebrne sa crnim i bas su mrak!
Znam ja jucer sam bila,pise velikim slovima na ducanu POPUST SAMO 6 DANA dakle do kraja ovog tjedna.
još samo danas je u Mulleru -15% na sve slatkiše
samo danas u Bambi dućanima popust od 25% na sav asortiman obuće!
Popis dućana se nalazi na njihovoj Facebook stranici.
U Portanovi u Osijeku ima dosta sniženja: http://www.portanova.hr/novosti/popusti-za-rodos/
Ipak sam bila u pravutako je i meni rekla prodavacica.Nit ja nisam nasla nesto specijano,malom carapice,muzu i starijem sinu bokserice,a sebi pidzamu koja je kostala 330kn za 99kn.
Fresh Optika u Arena Centru sniženje sunčanih naočala i dioptrijskih okvira do -90% - raspon cijena od 99,00 do 199,00.
Samo da dodam da je raspon 99,00 do 199,00 za sunčane tipa Polaroid, Esprit i sl., malo skuplje marke tipa Ray Ban su isto na sniženju ali nisam gledala cijene jer meni ne stoje veliki okviri (tipa muhare)
Intersport u West gate-u ima popust od 40 % na već snižene stvari.
Nike ženske 3/4 hlače za vježbanje s popustom po 42 kn- 60 kn. Adidas grudnjak za vježbanje 42 kn
Topici Asics čvrsti s ugrađenim grudnjakom, odlični za trčanje ili aerobik isto po 42 kn
Muške polo majice Tommy Hilfiger i Fred Perry po 250kn
Navela sam samo par primjera. Ima i dječjih stvari i još puno toga za odrasle: Nike, Reebok, Lotto...
Nemam pojma. Jučer sam slučajno naletila na to jer je Rea htjela pogledati role.
E da, u Adidasu imaju nekakvo mjerenje koje traje 3 minute pa ti odrede koji tip tenisica ti najbolje paše i onda imaš popust od 20% na one najnovije tenisice Boost kaj ih reklamiraju kao beskrajnu energiju. Te tenisice inače koštaju 1100kn i izgledaju ko šlapaali su super za ljude koji trče pa eto ako nekome i to treba nek ode tamo. Mislim da je to aktuelno još samo danas.
U KK u Benetonu je privremeni outlet na katu.
U subotu sam si kupila kaput za 200 kn (koštao 660).
Za primjer, pernate jakne, do ispod koljena, koje su koštale 1400 kn sada su oko 400.
Posljednje uređivanje od pepi : 25.03.2013. at 09:36
Optikaonline.hr iz Pule nudi 10% popusta na sve artikle iz njihove ponude.
Citiram:
Kod za popust je "uskrs"