Hvala na info, meni treba ljetne robice za oboje
jelena.O - Imaju. One nepostavljene, jednobojne, s opcijom skidanja žice. Dosta velik izbor. Meni nažalost ne stoje kako treba.
Posljednje uređivanje od palčica : 07.05.2013. at 22:49
U Peku je akcija za neke modele Starki, dobila mail iz Gardena.
E, to sam baš ja došla zalijepiti: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Ne znam odnosi li se samo na ove "borostarke" ili još toga
Sve živo sam obišla i na žalost breskvastih Starki nema na sniženju. Kupila sam u Shoosteru i još trčala iz jedne prodavaonice u drugu jer su imali samo jedne, jedine broj 40.
Hvala svima na pomoći.
platila si cca 430 kn, ima takvih u peku u Citywest, a ima i mareličaste boje u dučanu nasuprot
u HM sniženje na određene artikle..dakle badić za cure od 15 kn-35 kn (do vel 128 sam gledala), kratke hlačice od platna 20 kn, majice po 15-20 kn..
U H&M-u ima i vrlo jeftinih setova čarapica za djecu - npr. pet pari bijelih soknica za 15 kuna.
West gate late night,DM 15% na sve
West gate late night,TEZENIS grudnjaci po 39kn
U Kozmu(vecim)imate predivne bodice za klince,bez rukava i sa kratkim rukavima od 100% pamuka i to body domaceg proizvodjaca na snizenju od 50% po cjeni od 20kn,a bili su 40kn.Ja sam svoj nasla u Podhodniku ZG.Pozurite dok ima velicina jer ovo je vise no povoljno![]()
Jesu li konacno u muller dosle nove knjizice s popustima koje cekamo od 1.4.?
Ali zato od sutra u Mulleru ima opet dobrih akcija.
Nemrem naći katalog na netu pa evo par primjera:
(kršitelj koda) voćne i povrtne kašice 190g po 3,90kn
Aronal i Elmex 2x75ml zubne paste po 19,90kn
Omekšivač Kuschelweich 1l po 9,90kn
Pampers pelene normalno pakiranje po 69,90kn
Itd. ima svega i detergenata, igračaka, slatkiša, pribora za školu...
a sutra dijele besplatno Rosal Lipbalm do isteka zaliha.
A krasno :/ tad mi bas sve to vise nece nicem koristit,stalno odgadam zadnju kupovinu pred porod u nadi da bude nesto od toga sto trebam snizeno (mobil,viper,rucnici,blazinice bla bla) i vec sam sigurno 6 puta bila u Zg i pitala pa su mi rekli "samo sto nisu". Pitala bih i direkt upravu al ne vidi nigdje kontakt na webu. Tnx,cure!
Odi na onaj kontakt na njihovoj stranici oni to prosljeduju nasima i jako brzo odgovore
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Lidl u Vukovarskoj opet ima KUTIJE rasprodaju.
Ima svega i svačega, zimskih jakni, ženske djeće, stvari za kuhinju.....
Baby center Slovenija ima na akciji AS Solution x-fix Cybex za 109,99, što sa povratom oko 100 eura. Kod nas ta ista dođe 1200 kn.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=246994
Posljednje uređivanje od Zara1 : 15.05.2013. at 16:04
CC1 Zagreb 17-19.05.
Vikend mama i beba, popusti u skoro svim djecijim ducanima
webshop ljekarna Tomee Tippee popust
Ideš, ovo je super, gle ADAC-ove testove: http://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31900
Kak da saznam do kada akcija traje?
Onda ne moram niti pitati kak si zadovoljna.
Za stariju imam Roemer KidFix, zbog širine sjedalice, i uskog sjedala auta jako se teško kopča, to nam je baš banana. Jesi li sluuučajno u Zagrebu da vašu isprobamo u našem autu? Ili imaš ideju gdje ih ima po dućanima?
u lidlu od cetvrtka tablete za pranje posudja 25kn 60 kom. zna li netko kolika je cijena istih u dm-a, ona njihova marka? jeli 30 ili 36?
Jelka kupili i mi prošli mjesec i super nam je. Išli neki dan po povrat mervera i uzeli odmah i frotir navlaku (zaboravila sam tada uzeti sa sjedalicom).
hvala kloolk, znaci 30kn je paket, uz popust od 15% i bodove ipak cu onda u dm-a
Ima li netko neki link za popuste i akcije u Areni s kuponima iz Storyja, a za plaćanje Dinersom?
Hervis -20% na obuću Converse
5. stranica kataloga