Na benzinskim pumpama Tifon mogu se kupiti Samsonite koferi (odredjeni modeli) s popustom cca 50 %. Potrebna je knjizica s naljepnicama (10 do 15 naljepnica, ovisno o modelu kofera).
Nije popust ali nisam znala gdje staviti.
U H&M-u su došli zimski prsluci za dečke. Ima od 92-čini mi se do 134.
Nisu na sniženju cijena je 150 kuna,ali ako se koristi kupon za -15% isplati se.
Vidjela sam ih u AM, CC1-east, ali možda sada ima i drugdje.
Nije baš popust, ali izgleda povoljno:
https://www.dosi.hr/kupovina/zdravlje/1/dopunsko
S tim da navodno pokriva i učešće za lijekove, a ne samo participaciju 10 kn za recept. Po novom se i dopunsko od HZZO-a može otkazati bez otkaznog roka.
Ima li netko iskustva s njima (CZO)?
Kod hzzo-a pokazes iskaznicu i ne placas participaciju, a ovdje placas, pa oni refundiraju po racunima, tako je bilo prije kod CO.
Ovisi o ustanovi - postoje ustanove, a svakim ih je danom sve više, u kojima je dovoljno pokazati iskaznicu jer imaju ugovor sa CZO.
Tako je u nekim ljekarnama, pa npr. znam da je tako u laboratoriju u DZ Črnomerec jer tamo nisam morala platiti participaciju.
Ako ustanova nema ugovor onda se šalju računi u CZO i oni refundiraju račune.
Što je točno pokriveno, to treba vidjeti u toj konkretnoj ponudi. Ovo dopunsko kod CZO se prije moglo dobiti samo uz neko dodatno osiguranje, pa je ovisno o tom dodatnom osiguranju i dopunsko pokrivalo neki iznos troškova godišnje (tj. ima financijski limit).
U H&M, u Rijeci (pretpostavljam da je i drugdje) je akcija sakupljanja stare robe (u bilo kojem stanju, bilo koje robne marke). U zamjenu za dvije vrecice za kupovinu stare robe dobiju se dva bona sa 15% popusta na bilo koji njihov artikal.
Vidjela sam to i u Sloveniji.
Znaci, kakva je procedura - samo se pojavim na kasi sa vrecom stare robe?
Inace, bila sam jucer u Planet TUS-u u Kopru i za kupovinu u H&M-u od neke sice (potrosenih cca 40 €) dobila sam bon za 25% popusta na bilo koji proizvod. Bon mogu iskoristiti od 01.08. do 11.08. To je vezano samo za kupovinu, ne sa reciklazom robe.
Inace, Planet TUS - Koper sezonska snizenja (info od jucer):
- MASS ima popuste od dodatnih 30% na vec snizene artikle.
- s. Oliver 40%.
- Desigual do 50%.
- Bags & More 40% na vecinu artikala, na Oilily torbice i 50%.
- Accessories 50% popusta.
Da li je u Benettonu počelo onih dodatnih 20% na već sniženo?
da li tko zna da li su negdje ledo sladoledne rođendanske torte na akciji?
(ja sam prozujala po dućanima u moj blizini, u svima je cijena 90-100kn)
C&A od danas 50% popusta na vec snizenu robu
Posljednje uređivanje od anjica : 31.07.2013. at 13:50
Vrtuljak/Benetton dječji na Av. Dubrava ima -40% sniženje na SVU robu u dučanu, i na već sniženu, radi preuređenja.
Je i na igračke
Ima najviše plastičurije, ja se zapikirala na Legiće, ali su povukli/maknuli/setove za cure na princeze koji su mi atraktivni, imaju ninđago, igre Indiana Jones i neka vozila, uglavnom za dečke, Duplo zoološki i male setiće (čovac+životinja), nije preveliki izbor, ai da se probrati.
Ima i društvenih igara nešto, biciklići-guralice, cipele i šlape od Bambija- brojeva ima svakakvih, ovisno što te zanima.
U Benettonuje isto dosta probrano, ali nađe se. Npr. uzela sam badiće za iduću godinu curama, na sniženju, pa još -40%, izašli su me 30-40 kuna. Ima samo vel 110 za male cure i najviže 11-12 god za velike (nešto 8-9 god).
Bi li se nasao tamo baby gym?:/
Cure, jel možda netko vidio na sniženju Crocs čizme za zimu/buce? Gdje?
U WG nemaju, samo one za kišu gumenjače i neke modele klompa i japanki sniženo -30% i -40%.
jesu li sniženi ručnici za plažu u benettonu?
u splitu nisu bili. razlog za svađu![]()
kako su podli! Ne snize ručnike za plažu na moru! Baš ću vidjeti u Zadru ako uspijem otići do benettona.
Inače, ne sjećam se cijene, ali definitivno znam da su svake godine sniženi jer su mi super i uvijek ih gledam, a nikad ne kupim do ove godine.
jesu li u benettonu snizeni kisobrani, oni veliki s gumenim drzacem?
koliko je snizenje uopce?
Da li je itko kupovao plahte s gumicom u lidlu? vidim da su od sutra u ponudi, cijena je ok?
evo bas se vratila, ostale su samo crvene u dimenzijama koje meni trebaju, zasad sam uzela jednu, pa cu obici jos koji dan jer znaju nadopunjavati, pa mozda ulovim i neku drugu boju. na dodir se čine jako fine. uzela sam i bodije za malca koji stiže, 2 komada kratkih rukava za 30 kn s disney likovima.
jesu te plahte pamučne, ili su pamučni jersey?