trgovina u CC1 pored Mullera (S......), robeez i presscholians cipke za bebe i malu djecu, mislim da sam vidila do broja 21, oko 270 kn, bile oko 360kn, nije prevelik izbor ali ima lijepih cipelica i papučica.
trgovina u CC1 pored Mullera (S......), robeez i presscholians cipke za bebe i malu djecu, mislim da sam vidila do broja 21, oko 270 kn, bile oko 360kn, nije prevelik izbor ali ima lijepih cipelica i papučica.
Jesi sigurna da je bilo i Preschooliansa :?AnneMary prvotno napisa
neću se kladiti 100%, ali 99,9 % sigurna, mislim da sam se baš zbog toga iznenadila, ali opet bila sam s malom, a kad sam s njom sama totalno sam neuračunljiva.Teica prvotno napisa
Znam da sam vidila bijele preslatke cipice , br.21., a mislim da rebozzo nema takve cipke.
uglavnom cjena je oko 270 kn na sniženju.
ako neko ide neka provjeri!
sorry ako sam nešto pobrkala!
Jel počelo sniženje badića u Calzedonia(a valjda se tak piše?)?
Je, poćelo je sniženje u Calzedonii - 30% i gužva je!
Sutra pićim u Trst pa se nadam da je i kod njih u Caldezoniji sniženje ako je u Zagrebačkoj več počelo :?
nema preschooliansa, samo robeez, ali ih ima i sa gumenim potplatom nekoliko, pa je to moglo zavarati.Teica prvotno napisa
glede tih cipela, jučer sam zaradila divljački ugriz jer ih je morala vratiti. pravo žensko.![]()
U mtč sniženje je 40 % pa bokse koje su bile 33 kn sad dođu oko 20. Najdraže su nam od mtč-ove marke "ewers" iako "cool and nice" imaju simpa aplikacije i isto nisu loše. Dojnje majice su sličnih cijena. Stvarno super kupovina :D
Mi imamo mtč u Splitu u više manjih dućana, ja bila u Leptirić dućanima, a i na drugim izlozima sam vidila 40% gdje se prodaje mtč, Galeb i slične naše marke
U zg u MTČ na vrbanima je sniženje 30% na ljetnu kolekciju.
U TL sve ljetno ful sniženo.
S.Oliver -50%.
Bambi 20 i 30%.
U talijanskim shopovima Calzedonie su snizenja pocela jos pocetkom mjeseca.paws prvotno napisa
![]()
U Foxu kao sniženje i piše sve od 9 do99kn, ali koji god dječiji artikl sam primila u ruku tipa majica ili košuljica kratki rukav ili bez rukava ono cjena 49 ili59kn. To mi je djelovalo too much.
Ali sam zato sebi kupila dvije majice po 29 kn. :D
U Tintiliniću (u Turininoj u sklopu Konzuma u Sopotu, ne znam dal i u ostalim njihovim prodavaonicama) traje sniženje na dosta proizvoda, od kinderbeta i AS do kolica. Mislim da do 1.8., al nisam ziher, tj. čini mi se da nisu svi sniženi proizvodi do istog datuma na sniženju... Eto.
snimila sam sniženje badića (a i čarapa) u Polzeli na tomislavovom trgu. Onaj mali dućančić u podrumu
Ima badića po 109 kuna! A muških kupaćih gaća po 50-tak![]()
ja sam poharala Womens Secret
tri grudnjaka i dva para gaćica (znači dva kompleta grudnjak+gaćice i jedan grudnjak posebno) za 250 kn
onda sam otišla prekoputa u Skinny, gdje je isto kakti sniženje, i tamo jedan grudnjak+ gaćice na sniženju košta više od sveg ovog mog zajedno
pa sam bila sva hepi (makar me grize savjest zbog pretjerane potrošnje u ovom mjesecu)
di je Womens secret? moram uzet bijeli push up, naravno...
Tamo na uglu Dežmanove ulice i Ilice ..
Inace prava Victoria's Secret ne da zastupnistvo nikome u Europi, ali evo mi imamo "lagalan" ducan poznate marke.![]()
Ah greska.
Ona prica o Womens Secret a ja otisla na Victoriu...![]()
Ček, misliš na dežmanov prolaz?sweetmint prvotno napisa
Kaj tam ima victoria secret robe?
Sofke a di je taj women dućan?
Moram si kupiti rublja pod hitno, zadnje sam u trudnoći kupila grudnjake za dojenje, pa javiteeeeeee.
Moram napisati: kupila sam u optici u K.C.-u sunčane naočale (tražim već par godina takve lagane naočale) - dobila popust 20% iako nisu bile na sniženju, nego optika daje (i bez da sam pitala), bez kamata na 6 rata, platnenu vrečicu za naočale, predivnu kutiju za čuvanje naočala, sve u tvrdoj kartonskoj kutiji i original papirnatoj vrečici i uz osmjeh prodavačice :shock:
Ovakav užitak kupovanja i profesionalnost sam sada prvi puta doživjela (mislim na Hr, a što je u inozemstvu normalno) :D
women secret imaš u petrićevoj (mislim da se tak zove ulica - ona koja spaja ilicu i sunce u bogovićevoj) - blizu bulldogaiki prvotno napisa
drugi dućan je u ilici - otprilike preko puta hospitalije
ps - lijepe bijele pamučne push up grudnjake mozes nac i u intimissimiju u king krossu - jedan košta 50 kn - ja kupila
U encianovom dučanu na ozaljskoj su sojini medaljoni sa okusom piletine i mexika 4.oo kn, inače se kreće oko 9-10 kn :D
Victoria S. je u Masarykovoj ulicaKaj tam ima victoria secret robe?![]()
Victoria secret je drugo od Womens secret (to je neki dutcherski brand)
meni je Womens secret ok zato što su im grudnjaci pamučni,a push up su (što dobro dođe na moje skromno poprsje), a jako su mladenački i veseli
osim toga njihov broj 75B ko da je po meni rađen..utrpam 10 komada istog broja u kabinu i izaberem si od ponuđenog par komada..
imaju još i piđamica, potkošulja i tak
meni se sviđa
dućan je u Ilici kod Chica i kod Bulldoga
ali, još malo pa nestalo
Imam par stvari od Women Secret i mogu reci da nisu bas kvalitetne.
Daklem, popusti koje sam spominjala par postova gore traju u svi Tintilinićima, jučer sam prolazila kraj onog u Ilici pa sam vidla.
Također primjetih sniženje u Marks&Spenceru u Kaptol centru, ja npr. uzela gaćice - paket 5 kom snižen sa 150 na 90 kn, što bi bilo 18 kn po komadu 100% pamučnih gaćića, neloše...
Bila sam u Intimissimi ali nema bijelih u mom broju samo smeđi i ljubičasti, ali ti mi ne pašu.
Ići ću Womens secret, ali ne mogu prije pon., ili ut., valjda će nešto ostati...
Jučer sam kupila u Foxu u A.Mallu svašta za 250 kn. Traperice za dečka od 3 g. 79 kn, bolero za curicu 2 g. 39 kn i hlače za 69 kn. Još 2 majice po 29 kn...
ja sam nakupovala stvari za malu u Okaidiju, ali mislim da sad više apsolutno ništa nije ostalo
kupila sam joj tri para hlača (njihovi krojevi joj super pristaju), komad po 50 kn i još dvije veste za zimu, po komadu isto oko 50,60 kn...
i nešto u Benettonu u Ilici, nije baš neko sniženje, ali nije ni puno probrano
u svakom slučaju, kad baš kupujem na sniženju, ne kupujem nikad ako nije sniženo 50 i više posto...principi...
Da pitam shoppingoholičarke, jel ima šta u kojem TL-u? Ja bila prije 3 tjedna u pothodniku i kupila majčice kr. rukav po 19,99, a takve iste u CC1 po 24,99. I nema neki izbor robice u CC1, a nit sniženja baš, bar ne na odjelu 92 i više. Trebaju mi majčice dugih rukava i trenirkice za vrtić.
I još nešto: jel ima u Baby centru u Brežicama već onaj popust kad su majčice od 2 eura na više? Moram po povrat poreza, a ne ide mi se bez veze, ak nije ništ na sniženju.
I još nešto: jel ima u Baby centru u Brežicama već onaj popust kad su majčice od 2 eura na više? Moram po povrat poreza, a ne ide mi se bez veze, ak nije ništ na sniženju.
Prošli tjedan je bilo sve na sniženju 50%, ali je već skoro sve probrano.
...I MENE ZANIMA JEL IMA ŠTA U TL U TOWER CENTRU RIJEKA...?hermina prvotno napisa
sweetmint di u masarikovoj? (pokraj kina, kraša ili?)sweetmint prvotno napisa
Da ne lutam, imat ću pol sata u ponedeljak. Tnx
U Aniti u Gundulićevoj imaju isto popust, ali traje već desetak dana pa je dosta probrano. Badići su sad 240-250 kuna (dvodjelni, za jednodjelne ne znam).
Masarykova broj 24. E ne sjecam se sta je u bliziniiki prvotno napisa
![]()
evo slike na linku... http://www.javno.com/slike/slike_3/r...60256030_2.jpg
bas cu otic pogledat, nisam ni vidla taj ducan victoria's secret jer mi je masarykova nekak uvijek van ruke
TL u Toweru:LeeLoo prvotno napisa
- trapke od broja 92 na dalje po 69,99 kn a bile 150
- male trapkice znači do broja 86 isto po 69 kn
- majce na duge rukave do broja 86 od 29 do 39 kn
- trenerčice (hlačice + jaknica) do broja 86 po 69 kn
od većih brojeva (od 92 na više) nema niš jesensko-zimskog osim tih trapkica, znači ni trenerčica, ni majica na duge rukave, niiiiš...
Što se tiče TL na žitnjaku, cocconut trapke sa 150kn snižene na 39kn.
Sweentmint.
Iki![]()
I ja sam danas bila u Tl na Zitanjaku...ima robe kol'ko ti dusa pozeli![]()
e mamicu im njihovu, ovo još nije došlo do Riiki prvotno napisa
![]()
Ineska prvotno napisa
Ni do Vž.
u getrou fenomenalne jednodjelne pidžamice za bebe, po 20 kuna.
za curice veliki izbor, za dečke tri vrste.
super napravljene, sa ušivenim trokutićem ispod ciferšlusa, da ne ogrebe ili ne uštipne.
Iana -20% na ljetni asortiman+kupi jeddno, drugo uzmi gratis.
Iana u Italiji - 50%.dadls prvotno napisa
Nema ove ponude za drugo gratis.
[quote="sofke"]ja sam nakupovala stvari za malu u Okaidiju, ali mislim da sad više apsolutno ništa nije ostalo
kupila sam joj tri para hlača (njihovi krojevi joj super pristaju), komad po 50 kn i još dvije veste za zimu, po komadu isto oko 50,60 kn...
[quote]
okaidi je poluprazan, a opet sam našla Ianu 2 veste snižene sa 225 na 65. trapke su mi ružne,a za malu je bilo štošta al njoj stvarno ne treba![]()
Cure iz Zg, koliko je sad sniženje u benetonu, dječije i trudničke garderobe, i je li ostalo išta ili je sve probrano?
Cure iz Zg, koliko je sad sniženje u benetonu, dječije i trudničke garderobe, i je li ostalo išta ili je sve probrano?
Danas bila u KK.
U onom velikom dućanu sa donjim vešom TEZENIS (od Calzedonie) dječji veš, majice kratkih i dugih rukava po 15,00 kn.
Sebi sam kupila pamučnu majicu dugih rukava smeđe boje po 20,00 kn, a ima i pamučnih dolčevita dugih rukava isto po 20 i nešto kuna. Jako su ugodne.
Hvala pepi krećemo u KK po robicu dugih rukava!![]()