Sinoc sam kupila Kikers cipele i Splitu u Jes ducanu na Matejuski za 50 kn. MM nije vjerovao pa je trazio da mu pokazem racun. Cipelw su od 50 kn, ono sto je meni bilo zanimljivo bilo je ili 50 ili 80 kn.
Sinoc sam kupila Kikers cipele i Splitu u Jes ducanu na Matejuski za 50 kn. MM nije vjerovao pa je trazio da mu pokazem racun. Cipelw su od 50 kn, ono sto je meni bilo zanimljivo bilo je ili 50 ili 80 kn.
Mi pak imamo njihove bodye od prosle godine i odlicni su
a ima li netko ove pokrivače http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_34877.htm
što je to, fleece?
treba mi nešto za vikendicu
btw. moja vikendica je namještena stvarima iz Lidla![]()
i ja sam odustala od jastučnica nakon što sam ih ispipala, grozota. a mi smo bodije redovno kupovali u njemačkoj i u lidlu i u aldiju, prezadovoljna sam s njima.
ja bih si svakako uzela još jednu plahtu, ali se nadam da ću naletiti na drugu boju![]()
Ha ha nije, na moru je - ali kad treba pokrivač, onda treba topli.
Ako itko igdje naide na povoljne sangenic kazete...
Nastavak o benettonu: ručnici su definitivno (bili) na sniženju ali ih više uopće nema.
U WG niti jednog, a danas sam u Avenue Mallu vidjela jedan jedini i dječje.
Dječji sam kupila kćeri, snižen je 50%.
Knjižara Ljevak ima u pola cijene enciklopedije o kukcima i gmazovima, može i svaka pojedinačno
http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-1...kukci--gmazovi
Mi smo uzeli samo kukce i izvrsna je, oduševili smo se
Jel zna neki gdje u Zg ima tenisica za tjelesni na snizenju?
U kauflandu su plasticne kutije s poklopcem po 35kn
Imaju neku akciju pa su neki artikli u pola cijene ( na netu ima katalog)
Ja sam kupila tenisice za tjelesni neki dan u Kauflandu za 49kn! Sasvim su solidne, jedino sto brojevi ne odgovaraju napisanima- pise 38, ali zapravo je 35. Ima i za cure i decke...
Ne znam ima li Kaufland u Zg??
U intersportu su ti jos snizenja, baci oko, a i odmah pokraj je ciciban, ja sam lani u ovo vrijeme kupila V tene za tjelesnu jako povoljno, cca 100 k
ako netko slučajno nabasa na onaj 20 postotni utorak u C&A, lijepo molim da javi
biraju li slučajno te utorke ili imaju određeno npr. prvi u mjesecu ili nešto tako?
u kauflandu pamučne plahte za kinderbet (140x70) s gumicom u boji - 25 kn, i ručnici za bebe s kapuljačom - 20 kn
Je li netko negdje u Zgu i okolici usnimio snizenje klima uredaja, auto guma i As 15-36 tipa Cybex, Romer ili Maxi Cosi?
a ne znam, nisam ni znala kad počinje, slučajno sam se zatekla tamo
danas u Getro Vrbani otvoren novi DM
cijeli dan popust -15% na cijeli asortiman
ja sam danas opet bila, ručnika više nije bilo, ali sam uzela još jednu plahtu za kinderbet i jednu plahtu 180x200 za 40 kn. Bile su i štramplice za 12 kn i bodiji po 12 kn. I donji djelovi trenirki po 25 i 38 kn. Ali nama je teta rekla da je akcija do 21.08.
Kao i prošle godine u ovo doba, u Cicibanu je -50% na sportsku obuću
danas u arenu centru kupila super trapke na snizenju za 150kn
a u kojem dućanu![]()
Posljednje uređivanje od VIPmama : 22.08.2013. at 09:15
Bila u Konzumu maloprije, velike bilježnice 2,49 a male 1,30kn...
dosta su dobre a klincima će se sviđati naslovne slike...
Superkonzum Spansko ( ne znam za druge) danas cijeli dan -10% na sve.
ima li što u zari u Osijeku na sniženj? za klince?
Narodne novine imaju -25% na Herlitz pernice (pune i prazne).
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=35224
jedva čekam, imam svašta kaj nam treba..a sve nam treba![]()
Ciciban u Portanovi u Osijeku ima sniženje (mislim) sportske obuće. Prošle godine bilo je patika po cca 100km, solidnih.
danas u dm-u akcija na neke proizvode 1+1 gratis
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/linka...=1377005316000
Ja sam kupila sada na akciji traper tajice u Lidlu, i po kvaliteti ne zaostaju za onima iz C&A, bar zasada.
Vjerojatno ih još ima po dućanima. S time, da u C&A nema obično crnih.
Danas u Konzumu 25% snizenje mali kućanskuh aparata. Kupila mlinac za kavu ( planiram lanene sjemenke mljeti u njemu) za 75kn :D
Ne znam da li je netko već spomenuo, u LIDL-u pakiranje tableta za perilicu suđa Likvi 100komada 50kn
Varteks do 70%
s tim da je mnogo toga zaista 70%, bar što sam gledala i kupila.
Hlače od lana 150 kn
jakna od odijela malo više od 200
ima toga, kome treba nek poviri