danas na kolektivi gillett fusion power, 8 koomada za 129 kuna (50% popusta)
Jeste vidjele akciju u Peku- sve u pola cijene? Nisam bila i provjerila, već sam pročitala na fejsu.
ni jednog jedinog donjeg djela trenerke u brodu osim nekog jurića koji je 100 kn![]()
nije ni u city west bilo ...čak ni to jurića. rekla mi zenska da su prodali za vikend sve do jedne.
U Takku je bilo donjih dijelova trenirki za, mislim, 69 kn.
Ako koga zanima, mi smo trazili djecji bicikl 12'. Ovi s pravim gumama su oko 8ookn, meni preskupo. Na kraju narucili na e-kupi xplorer snizen sa 600 na 499 i jos kacigu cars sa 129 na 66kn. Ima jos nekih modela.
da li znate možda kada budu sniženja na igračke u mulleru....
thx
u lidlu na vukovarskoj/heinzlovoj (neznam točno adresu,al znate na koji mislim) ispred njega je veeeeeeeeeeeeliki šator sa rasprodajom neprehrambenih artikala
isplati se otići jer stvarno ima svega i ponuda je ogromna
al ono, OGROMNA
moj savjet, ne idite s djecom jer mi smo čekali sat i pol samo na blagjanama kolika je gužva bila...
mi smo bili od pola 10 do nekih pola 12.... našli smo dosta stvari samo je trebalo kopatiiiiiii
3 majice za 20 kuna
2 hlače za 20 kn
radno odijelo za 70kn
čaše s jurićem za 20 kuna....
krokse za 15kuna
7 pari čarapa za iduće ljeto za sitne novce
bilo je i vreća za spavanje za 40kn, stolica plastičnih po 15 kn,stalci za veš oni visoki
htjela sam im uzeti one dukse al bile su 50knnedam brate
Pennyblack u Ilici se zatvara, imaju 70% sniženje.
Dm,-40% na parfeme ovaj vikend
U Mulleru iamju letak - 16. I 17. 9. -20% na igračke, parfeme i čarape
Isprobala popust na Legićima :D
I Milka čokolada od 100 grama je 4,99 kuna, sve vrste- ima i meni nekih novih- sa Smarties bonkasima npr.
Uzela sam ja.nije neka luda kvaliteta.
Poslano sa mog GT-I8190N koristeći Tapatalk 4
Da to nije ko ona piđama iz Plodina što je nekome nedavno raspala nakon prvog pranja?
Jutros oko 9.30 ih u konzumu u spanskom vec nije bilo. Doduse jucer ih je bilo samo 4, pa i nije neko cudo.
Uuu, moram po zalihe toaletnog papira
hvala Jurana, baš mi je ovo dobro došlo jer smo i mi pri kraju, a k tome sam danas na posao morala autom umjesto biciklom tako da ću se na pauzi opskrbiti
![]()
ajde info za nas (mene) koji nemamo ne vidimo linkani toalet papir...di ga ima, koji i koja cijena
![]()
Posljednje uređivanje od ninik : 20.09.2013. at 11:20
Troslojni,DM-ov,mislim da je regularna cijena 20 kn
Poslano sa mog GT-I8190N koristeći Tapatalk 4
evo samo za tebe:
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_ho...la_cijene.html
cure koliko inace kosta Faks?
U mom dmu ispada da je redovna cijena za 6 kg 132 kn jer je sa popustom 66 kn.I malo im je to idiotski oznaceno i nitko od djelatnika nezna objasniti pa sm ostala zbunjena.
moguce da zivim u proslosti ali meni se 132 kn za 6 kg Faksa cini fakat previse!
a kaj ovaj papir nije duplo pakiranje? kolko je njemu inače cijena.
ima li negdje kolorca na akciji? stalno ovaj za bijeli veš, a njega trebam samo 1/4 u odnosu na kolorac.
Ja uzela danas papir, tri vrste su na akciji. Uzela sam 10 komada, troslojni, sa plavim je vrecica, 11,50 kn.
Ali tu u spanskom ga vise nema, ostao je samo neki 8 komada po 8 kn.
Adio ima sada u Mulleru od Arijela-tekući i praškasti za 16 pranja po 30 kn.
Za šareni veš koristim robne marke. Probala sam Formil, Sparov, i Kauflandov. Svi su mi ok. Za mrlje ionako koristim Blink sredstvo za skidanje mrlja.
Posljednje uređivanje od Mariela : 20.09.2013. at 13:54