Interspar naprosto MRZIM,koma mi je taj ducan,a u ipecoop-u rado sve kupujem,najdrazi mi je.
Nadam se da je kriva informacija...
radim u KC i nisam nista cula o tome :/
Interspar naprosto MRZIM,koma mi je taj ducan,a u ipecoop-u rado sve kupujem,najdrazi mi je.
Nadam se da je kriva informacija...
radim u KC i nisam nista cula o tome :/
istočni dio Zagreba:
u Sesvetskom Kraljevcu, na raskršću prije Crkve, s južne strane je mali dućan s igračkama i bebi robicom. "Bobica bebi"
Rasprodaja je 40% na odjeću i 50% na igračke.
Tko je blizu, isplati se...![]()
jesi li to pročitala samo na tabli ili si bila unutra i provjerila?!
naime, ja sam jednom tamo upala i neugodno se iznenadila kako no name robicu jako visoko cijene ( znam da sam se pitala pa koliko onda dođe bez tog famoznog sniženja ) :?
Imam neke rođendane, pa sam nakupovala.
Cijene su ti npr: čarape 12-15 kn, štramplice oko 40, potkošuljice za cure 24, gačice 14, pidžama 82. Na to je popust 40%.
Na igračke je 50%, pa onda npr motor na akumulator ispadne oko 500 kn, onaj puno veći 850. Našlo se par jeftinijh igračaka koje su s popustom bile ok.
Naravno da je po tim malim dućanima sve skuplje, jer oni ne mogu konkurirati velikim centrima, pa onda malo moraš procijeniti šta se isplati, a šta ne![]()
U DM - u (Mandi) imaju na sniženju sanpelegrino čarape, od 20- 39 kn. sa uzorkom.
U utorak, 18.11. 30% na igračke u plodinama. :D
Hvala, navratit ću sigurno :Ddadls prvotno napisa
bila sam.anna-y prvotno napisa
mlađem sam kupila Opatija papučice, platila ih 65 kn.
igračke su dosta probrane, iako se da naći.
vrtuljak (tako nesto) u Vlaskoj (blize Kvatrica) se zatvara pa imaju 50% rasprodaju,a neke stvari su vec i prije snizene.
e sada sto je ostalo.....
cak su imali i trudnicke robice !
Ne bi otvarala novu temu pa stavljam ovdje.
U petak 28.11. se u Varaždinu otvara Quelle-ov outlet dućan sa jako sniženom robom![]()
u četvrtak u maxi konzumu u splitu od 18-21 50% na igračke :D
A gdje?SunčicaVŽ prvotno napisa
![]()
Plodine opet akcija, 40% na igračke 3.12.
Čula sam reklamu na radiu SZ, spominju negdje kraj Peveca...budem sutra bolje slušala pa napišem točno gdje se bude nalazila![]()
u svim maxi i super konzumima! :Dpanterica prvotno napisa
Kućanska 14, vidjela na letku.SunčicaVŽ prvotno napisa
![]()
Jel cijeli dan?dadls prvotno napisa
Kakav im je inače izbor igračaka?
U Polzela dućanima 20% na Liscine pidžame.
Danas, 27.11. u Konzumu imaju snizenje 50% na igracke od 18:00-21:00
ah da...Adrijana prvotno napisa
kome se da gurati i grabati sa drugim ženama neka krene što ranije.
obući majicu kratkih rukava, bit će znoja.
inače, akcija je hvalevrijedna
oko 350 kunaAdioMare prvotno napisa
Bila jucer, kupila drustvene igre Gusare i Letecu pizzu, puzzle, neku Disney drustvenu igru, karte...stvarno se isplatilo.mislava prvotno napisa
Ali, ljudi, nemojte u takve guzve s djecom od godine dana, pa djeca vriste u panici, i to jos u kapi, salu i skafanderu, a tamo +30![]()
bila sam i ja. bilo je ludo i nezaboravno.
police opustošene, nije bilo ni jedne društvene igre.
uspjela sam kupiti 4 stvari, za nećake, ništa posebno.
djecu ostavila doma, sva sreća.
Jel zna netko kada Bambi u Prečkom ima akciju kupiš jedan uzmeš dva? Navodno dva puta godišnje - negdje u ljeti (8. mj), a drugi put u zimi (siječan, veljača) ??
Happy mislim uglavnom odmah nakon Božića. Doduše ak ih pitaš dan ranije neće ti to reći, nego da nema. Mi smo za Božić na putu, ali čim se vratim prošetam do tamo pa ću i ovdje napisati kad je počelo![]()
Benetton preko puta IMP. galerije ima 30% sniženje, a izvukli su i staru kolekciju kratkih rukava po sniženim cijenama.
TL autosjedalica bebe confort iseos tt 999kn do kraja godine. ima svih boja
Super konzum ima popust na dječiji teksti od 18h danas
već su počela!anjica prvotno napisa
vidila sam jučer u Mercatoneu sniženje na robu, ima velik izbor dječje robice.
mislim da je sniženje oko 30 % ali nisam sad sigurna!
Ja znam da je u KC 02.01. u vecini ducana inventura i tad se rade snizenja.Mada vec sada ima dosta na snizenju.
sniženje nije vezano za inventuru nego kada to odluče principali(vlasnici) dućana,tako da znam da će u nekim dućanima rasprodaja od 50% poćeti 20.12
Sad sam vidjela u CC1 u par dućana sniženje do 50% (TallyWeill, pa neki na katu ..) a u Bati je 30%
znači, sniženja su već počela.
svake godine sve ranije.
Diesel kids ima sniženje od 20%
Normalno da snizenje nije vezano za inventuru,ali iz iskustva za KC govorim da nakon inventura 02.01. ide veliko snizenje.
Sad vec ima dosta snizenja,ali pravo veliko snizenje je iza nove godine,![]()
Triumph ima akciju-kupis 3 grudnjaka (moze najjeftinija), a 4. dobijes gratis (taj moze biti najskuplji)!!![]()
U Avenue Mall-u su već počela sniženja, M&S, Zara, Benetton, Tom Tailor...![]()
nisam bas sto posto sigurna , ali ucinilo mi se da im pise na izlogu 30-50%
top sport outlet u Ulici grada Gospica ima snizenje na vec snizene stvari 40 %, a izbor je oooogroman
u benettonu na cvjetnom u subotu pocelo snizenje!
ja sam si kupila super zimsku jaknu za 400kn, a mm zimski kaput za 700! :D
gdje je to točno?anjica prvotno napisa
i što oni imaju?
sniženje je i u dječjem benettonu u ilici, ja sam kupila V perjanicu za iduću godinu za 319k
komplet od 7 gaćica za 85 kuna , a dvoje bokserice 33k
krasna pidžamica 100k
i u prenatalu je 30% sniženje
gledala sam prekrasan kaput, ali nije bilo broja, najveći je bio 119/125, a kako je V sada 123 nije mi se isplatilo uzeti nešto što će nositi 2 mjeseca, a krasan je
U Triumphu su Sloggi basic tai gaćice 3 komada 80kn ima svih veličina sve do broja 48.Inače su te gaćice jako kvalitetne,mogu se opkuhavati i ja ih nosim godinama.Za usporedbu;u Quelle shopu su po 280kn,a u Neckermannu 250kn ista ta pakiranja :shock:
Ja sam kupila u Zaprešiću,ali imaš Triumphov dućan u Jurišićevoj otprilike nasuprot glavne pošte.
Tanči, di u Zaprešiću?Tanči prvotno napisa
U Zaprešiću u centru na šetnici u onoj novijoj zgradi gdje je bilježnik,zubar,ginekolog...dućan je s.oliver i Triuph zajedno.Nemreš fulat,reklama je velika i uočljiva.
...a za Zagreb i ostala mjesta,evo popisa prodajnih mjesta http://www.triumph.com/hr/dealer.php?ttl=&ac=&cc=hr