U benettonu je izbor jakni od početka sniženja jako loš, ili su stvarno sve rasprodali prije sniženja, ili su maknuli dobre jakne sa sniženja.
Najčešće je bio samo jedan model, možda u jednom dućanu dva, i to uopće nisu bile one prave debele pernate benetton jakne, nego neke tanje.
I mi smo bili u potrazi za benetton pernatom jaknom, no ove godine nisu imali modele malo iznad koljena. Samo kratke i dugu do ispod koljena. Ova duga joj je super stajala no njoj se nije svidjela duzina ni boja. Tako da cemo morati na jesen kupiti po punoj cijeni. Nadam se da ce imati modele koji su nam se vec dugi niz godina pokazali odlicni.
A ni u drugim ducanima nismo nasli poluduge pernate jakne. Il je prosla modaili su se prodale.
ma zara nije ni na pocetku zime imala neki izbor; 1 model u par boja i 1 kožna skuplja (bar kaj se decki tice).
dok gledam online u drugim zemljama to sve vrvi od modela..
znaci nis od benettona, ja bi ovakvu upecala, ima u vise boja
http://www.zappos.com/united-colors-...s-big-kids-red
Majke djevojčica, u ovom web shopu imate jeftinih trenirki za kćeri.
Ima nešto malo i za dječake, ali baš malo.
Zara u Ilici ima još zimskih jakni za dečke po 139kn.
H/M ima 1+1 na već snižen robu. kupila sam 4 stvari (2 veste i 2 pulover) sve skupa 140 kn. ima ista akcija i na dječjem odjelu
U Kauflandu MTC stramplice po 8 kn, do 14 velcine.
U kaiflandu i intesparu ima i bodica na snizenju..15-ak kuna komad
U ponedjeljak 17.02. Muller u West gate-u od 17-21 h daje popust od 15 % na sve izuzev poklon bonova, igraćih konzola i pelena.
Ima i u D&M-u popust od 15 % na sve i u mnogim drugim dućanima.
Čak je i autobus besplatan
http://westgate-shopping.com/luuudi-ponedjeljak/
one2play navodno zatvara trgovine. ima li nekih info o mogućim rasprodajama pred zatvaranje?
Dućan od one2play-a u WG je skoro prazan. Zatvaraju ga ali nisam znala da zatvaraju i ostale dućane. Popusta u WG nema, normalne su cijene i izbor je jako loš.
one2play je otišao u stečaj i zatvaraju sve dućane.
U Pitarelu u CC1 East sniženje djela asortimana do 60%.
Kupila sam Nike vel 35 i Adidas vel 29 tenisice za cure, oboje za 220 kuna.
Ima modela i za cure i za dečke, nema svih modela u svim veličinama, ali da se probrati.
Ima i za mame i tate sniženih modela.
gdje kupiti role 27?
intersport, hervis, sport vision...
gdje još?
[QUOTE=jelena.O;2576396]skupa ili pojedinačno?[/QUOT
piše ti da je za oboje platila 220 kuna, dakle par je 110.
Jutros sam u Lidlu vidjela da su traperice za dječake koje su bile u ponudi prije par tjedana snižene sa 70 na 55 kn.
I majice isto nešto.
Mm je uzeo sebi tenisice za trcanje za 130 kuna. Izgledaju skroz ok. I ako uzmemo u obzir da su mu se najkice raspale nakon 6 mj trcanja, mislim da s lidlom nije fulao.
Jos da je meni kupio![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 20.02.2014. at 17:24
[QUOTE=umiljata;2576399]umiljata![]()
Da dvoje tenisice/dva para obuće/oboje/zajedno/skupa/kupljene i plačene na jednom računu za cifru 220 kuna.
Nike su bile 118 kuna- runnerice za atketiku, a Adidaske 103 kune- kožne.
Oboje crne s pink/rozim detaljima.
Točnije 221 kunu, očito sam previše markirala matematiku![]()
Za Rossu:
Mi smo kupili role u Plodinama. Sasvim su ok.
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 21.02.2014. at 23:02
Za vas koje kupujete Lego: u konzuma, Lego chima i Lego city, kupiš dva proizvoda po istoj cijeni, drugi dobiješ 50% snižen.
Jel ima šta u Hm-a na sniženju za dječicu?
Metro ima 30% na male kućanske aparate. Vidim jučer kupuju se kao ludi!
Jesu li stigle knjizice u Mueller,zna li itko?
Hvala puno!da ne potezem bezveze u Zagreb.zadnje sam pitala dal im vrijede stari popusti (da si kupim grudnjake) pa ni to jos nisu znali.bas su koma s tim,svaki put isto
Ne. Samo tražiš knjižicu s popustom na blagajni.![]()
Prekosutra žuta srijeda u CC http://www.citycenterone.hr/zg-west/...ta-srijeda-53/
Mi smo tako prošli dosta jeftinije s proslavom rođendana u Kid's jungle
20% na osnovni rođendanski paket
U Kik su došle bijele majice kratkih rukava za tjelesni po 15,90
Piše da Kaufland od sutra ima 25% sniženja na cijeli asortiman kockica Lego.
ima i u konzumu nakakvo sniženje.Slučajno sam prolazila i vidjela.i mislim baš da je samo na lego asortiman