tko daje conversice, shooster? ili netko drugi?
mislim, sad mi ne trebaju, hvala, svi smo si uzeli, ali pitam![]()
tko daje conversice, shooster? ili netko drugi?
mislim, sad mi ne trebaju, hvala, svi smo si uzeli, ali pitam![]()
imaš Converse dućan - to su imali i prošle godine. dućan je na 1. katu
Desigual ima sve na sniženju ili dio asortimana?
Danas je u Kozmu Violeta program na-30%.
(npr.pelene 70kn,duplo pakiranje vlaznih maramica 13kn)
Next ima sniženje od 30-50% na dio aosrtimana....
(ja sam bila u dućanu u Vž-u ali vjerojantno su popusti u svim poslovnicama)
Ducan s tekstilom pored HM u avenue mallu ima 50% popusta na frotirske prekrivace. 180*200 cm je 100 kn. Ima raznih boja i bas su fini pod rukom.
Ima snizenih conversica u onom nekom outlet ducanu u gajevoj. Ne znam kako stoje s brojevima jer ne smijem kupovatino ima lijepih modela.
Sada sam vidjela pitanja, u desigualu je sniženje na sve. Nešto je 30, nešto 50%. A trgovina je kako je netko napisao converse, prvi kat arena centra. Iako, za starke vrijedi pogledati u web shopu shooster. Neki modeli su sniženi 30%. Tako npr. ja si uzmem dječji model veličinu 38 i to je taman ista cijena kao da sam uzimala 1 + 1.
ima li gdje na popustu tablete protiv komaraca one koje se stave u ono kaj se stavi u struju? nekaj u stilu https://www.google.hr/search?q=raid+...0%3B1181%3B886
kak mogu videti koji ima popust i da je na zapadu, danas ne stignem prema istoku?
mislim da nema dječjih modela 38, u čemu bi se razlikovao od modela za odrasle?Tako npr. ja si uzmem dječji model veličinu 38 i to je taman ista cijena kao da sam uzimala 1 + 1.
koliko sam ja uspjela vidjeti dječji su do 35, a od 36 na više su brojevi za odrasle. bar tako cijena kaže.
do veličine 35 su 349 kn, iznad toga su 449 ili 479, ovisno jesu li niske ili visoke.
i da, na webshopu su neki modeli starki na sniženju 20 ili 30%.
uuuu, danas su SVI modeli starki na -20%!
i to zato što naša repka igra na SP, tako će biti ubuduće svaki puta ako budemo išli dalje! loool, kako dobro!
(anči, imaš pp)
Adiomare![]()
Ma ne smijem ni otvarati link, zadavit ce me covjek :D
Shooster od sutra ima sezonsko snizenje, a do 29.06. -20% na sve, i vec snizeno, sa loyaliti karticom. Plus popust koji imate na kartici.
Mi onda cekamo do sutra, mozda snize bas nase starke![]()
Moram prokomentirati popust u Okaidiju; bila sam danas jer trebam poklon za jednu bebicu i što god sam uzela u ruke je bilo preskupo.
Uz sav taj popust i dalje je preskupo.
Bilo je ovdje komentara da je Okaidi sad čak jeftiniji od naše forumske burze, dakle od rabljene robe.
Ali, ne da nije jeftiniji, nego je i dalje bezobrazno skup.
Npr. uzmem haljinicu u ruke, ljetna, tanka, ništa specijalno i ona košta 140 kn i to je snižena cijena. Prva je bila 280 kn pa je sad 140 i kad se odbije još 50% meni je ta haljinica i dalje prepreskupa za 70 kn. Slične ima H&M po 35kn.
Body za novorođenče 105kn, s popustom 52kn- previše.
Apsolutno previše.
Vrtila sam se po dućanu desetak minuta i nisam našla ništa, a cijelo vrijeme sam bila jedina u dućanu i nitko nije ni provirio unutra.
Pametnom dosta.
Ja sam maloj uzela traperice za 70 kn, jednu dolcevitu za 25 i jednu majicu za 15 kn. Meni ok.
Paaaaa nemam pojma, ja gledam npr. ovo:
https://www.shooster.hr/tenisica/con...-tenisice/3164
i tu piše: dječje tenisice, sive, veličina 30 pa do 38,5 i te su 379, 00 kn, a ako gledam ove
https://www.shooster.hr/tenisica/con...tenisice-/3157
onda piše da su unisex veličine 36 do 48 i cijena 499,00.
A jesam objasnila uffff.... skužila si što sam htjela reći. Iako, ne bojim se ja za njih. Neće se oni prevariti.
je, skužila sam to kad sam maloj kupovala jer nisam bila sigurna koji nosi, 35 ili 36, pa sam gledala i dječje i odrasle.
ali mi se čini da je to rjeđe nego češće.
i da, imaš pravo, neće oni nama nauštrb sebe.
Nije shooster, al je froddo
Ja sebi kupila djecje balerinke br.39
Preslatke
joj, koji su to prevaranti!
prije 2, 3 mjeseca sam gledala froddo balerinke i ove su nam se svidjele, ali nije bilo veličine 36 pa su otpale.
sad otvorim njihovu stranicu i iznad baš tih balerinski koje su onda bile na 30 ili čak 40% sniženju, sad tu piše "NOVO"!![]()
U trgovini
Pa cijena je bila nesto niza nego za zenske, nesto manje od 400 kn i popust 20%
Al to je bilo prije nekog vremena, ne znam kakvi su sad popusti
Kupila sam tamnoplave, s nekakvim cvjeticemi platila malo vise od 300 kn
Kozne, naravno
Isto to rade i u drugim trgovinama.
Najčešće s onom robom koja im dobro ide.
Pogledaj Zaru kad krenu sniženja.
Pola dućana bude "nova kolekcija" a sve stara roba.
Kad sam znala to komentirati, objašnjenje je bilo kako su to basic stvari i njih nikad ne snižavaju, već su uvijek u novoj kolekciji.
Ma da.
ma da, nije g*vno nego se pas posr'o.Kad sam znala to komentirati, objašnjenje je bilo kako su to basic stvari i njih nikad ne snižavaju, već su uvijek u novoj kolekciji
nevjerojatni su, ali im sve prolazi, čega god se dosjete.
što je sa sniženjima? nešto sam slušala još prošle godine da će im biti ograničeno trajanje, neće moći više biti sniženje od 15. 6. pa do jeseni.
a umjesto tih maratonskih sniženja će uvesti dva-tri godišnje od po tjedan dana.
do kada službeno traje ljetno sniženje, jesu li uvodili kakve promjene?
Ja neman sriće sa sniženjima. Jednom sam se premišljala za jaknu 2 dana jer se nisam mogla odlučiti koju bi boju. Bile su dvije na izboru. I odlučim se 3 dan,odem i kupim kad 4.dan jaketice 50% snižene. Mogla sam obe kupit. Fuj![]()
Kaze mi tata da je u west gateu u tintilinicu 60% na sve.. Jel bio tko, se isplati otic?
Nije snizenje, ali je povoljno...Lidl- 2 pamucne hlacice za decka vel 110-116 - 35 kn. 3 pamucne majice[sa slikom] - 45 kn. Lidl, gdje si bio dosad...
Kad počinju sniženja u Zari (dječji asortiman)?
Bila sam uvjerena da je već počelo, kao i u većini dućana, ali jučer sam bila i nema ništa sniženo...
Da se nadovezem sama na sebe.. Bila danas, jako malo toga je ostalo ali vratila sam se doma sa dvije pune vrecice igracaka.. Cijena smiješna!
Ostalo je dosta bočica,duda , steznika za trudnice, robe za djecu, nekoliko košara za bebe, adapteri za as, onih igračkice koje djeca grizu kad ih zubi svrbe i dvije,tri vreče za kolica, ono kad je zima pa bubneš dijete u to, odlične vreče.. Sve 60% za gotovinu..
(Uh što sam sretna)
tezensis ima -50%, Intimisimi -30%
mislim da nije na sve ali na veš je . Nisu sniženie stvari za kupanje
u varaždinskom nextu je sniženje već neko vrijeme 30-50%, na dio kolekcije kratkih rukava
Pretpostavljam 30% na djecju,50% muska,tako obicno krenu,ili?mene zanima samo djecje
za odrasle nisam gledala, kupovala sam za djecu.. to je bilo prošli ponedjeljak...
Sad je možda već više svega na popustu....
Od sutra pa do subote je popust u Karla trgovinama od 30% na sve pa i na već sniženo
Sent from my iPhone using Tapatalk
do kad je sniženje u kiki i ima li kaj za izabrat?