Jesu za snijeg? Kako stoje s brojevima?(maša) prvotno napisa
Jesu za snijeg? Kako stoje s brojevima?(maša) prvotno napisa
jučer u TL - u na Žitnjaku kupila dečkima geoxice po 149 kn.
Školska knjiga na Trgu ima sniženje od 30-40% za dječja izdanja.
Larousse enciklopedija je 27,00 knjiga. Kupila onu o dinosaurima i dupinima.
Kako je krokodil Marko pronašao svoj dom je cca 38 kn.
Tigrić Jakov je isto toliko ako sam dobro zapamtila.
[quote="Jelka
U Zagrebu već mjesecima nema onih LOGO hlačica, samo gornji dijelovi (ili cijeli kompleti, ali to više nije LOGO, a i ne trebaju mi gornji dijelovi). Tak da nekak sumnjam da su se sad pojavili. Iako nadam se da sam u krivu, te hlačice su mi odlične, svaka vrtićka mama ih ziher obožava.[/quote]
Nemoj me zezati da su ti LOGO hlače ili trenirka dobre? :shock: Meni je ta LOGO trenirka jedini odjevni predmet koji sam kupila u ove 4,5 godine i zažalila.
samba, nepoderive su, nisu promijenile oblik ni boju, a kako Jana baš nema puno robice, dosta su u upotrebi.
lara, da me zvrcni kad tak negdje kupuješ knjigice.![]()
I ja zadovoljna sa LOGOM, za vrtić idealne - trenirke oprane ne znam koliko puta, nisu promijenile ni boju ni veličinu.
Ako se sjećaš, kojih je bilo brojeva? Meni trebaju za dečka, vel. 29.mislava prvotno napisa
Super snizenje hokejaske opreme i klizaljki u zlatnom medvjedu. 30% za placanje gotovinom, 20% za kartice![]()
http://www.zlatnimedvjed.com.hr/pocetna.aspx?theme=zima
ja sam svog mlađem kupila 29.buba klara prvotno napisa
bio je samo jedan model u tom broju. broja 28 ima više.
u svakom slučaju, tko misli ići, bolje da požuri.
Imate u mercatoru disney donji dio trenirke 30-35kn.![]()
Kupili ih danas! Baš su mrak, super tople iznutra. Hvala maša!Jelka prvotno napisa
..ahh..i ja imam te hleče-super su!..ali-kupila bi ih još ali ih u puli u mercatoru tj. turbolimachu nema.....trebao bi mi broj 110/116-zna li netko gdje ima?buba klara prvotno napisa
U Zari ima dosta veliki izbor hlačica za curice za 99kn.
Bome ja baš i nisam.buba klara prvotno napisa
Kupila sam jednu majicu na cif sa kapuljačom i dosta brzo je promjenila boju.
Sada izgleda kao da je star, boja je maslinasto zelena.
To možda ovisi od boje.
Cure, help!! Gdje da kupim skafandere?? Izgleda da su svi prodani, gdjegod sam gledala i tražila nema. TL, Baby media shop, Benetton... nema...
Trebam za L - 80-86 i B - 6mj.
Help, fakat mi je hića.
![]()
Za L. možeš od mene uzeti Ivanov, nosio ga je i lani i sada jer se mogu nogavice i rukavi podfrknuti. Jedino što je plavi.
Eto ga
http://www.facebook.com/album.php?ai...9397834&ref=mf
Za B. će ti druga kuma sigurno nešto iskopati, ima ih nekoliko.
Mi smo jučer kupili skafander u TL, stvarno su razgrabljeni i ima tu i tamo koji broj. Mi smo uzeli 104, premda je to možda bila glupost jer je Lei sad malo velik a slijedeće godine bi joj mogao biti premali, a kao namjera nam je da ne moramo slijedeće zime odmah kupovati nego imamo nešto za početak.
Jadran čarape:
djecje termo dokoljenke po 12 kn
za vecu djecu (kao sto sam ja npr. jer nosim sarene carape)termo dokoljenke 17, obicne dokoljenke 18 kn
nakupovala ih danas na tone
A dali imaju kakvo sniženje na štrample i hula hopke?Lutonjica prvotno napisa
Jučer me put nanio u tak famozni Roses outlet. Koma. Uglavnom, jedino dobro je Calzedoniin dućan. Kupila sam hulahopke po 8 i 12 kuna, tajice po 20 kuna, a vidjela sam da su dječje štrample po 12 kuna.
Kaj je koma?lucij@ prvotno napisa
Jesu modeli totalno zastarjeli?
Jel ima Calzedonija badića?
Ma da, totalno zastarjeli. Sigurna sam da je ta roba, prije nego je došla ovdje, 10 godina stajala po outletima u Italiji.
Jedino dobro što sam vidjela je Froddo dućan, ima jeftinijh cipelica, a papuče su po 99 kuna. U Calzedonii ima i badića.
Mtč ima sniženje od 50% na sve osim na robu koja je na akciji.
Odjeća je dosta probrana, ali čarapa, štramplica ima i sniženje na to 50%.
Pronašla sam na akciji čarapice za proljeće/ljeto po 2,99.Termo čarapice po 15 -50% = 7,50 , u onoj staklenoj košari gdje im je prošlogodišnja roba termo pododijelo po 20 kn i termo štramplice po 14 kn. :D
I sve u roza boji.
50% ja u onom mtč hulahoop dok mtč leptirić ima samo 30%.
I meni je LOGO stvarno super, i trenirkice i majčice su nepoderive i neizbjeljive, a stalno ih nosi u vrtić. Bila danas u KK i nema uopće hlačica za dečke, samo nešto za curke, ali velike.
Valjda onda ja nemam sreće.hermina prvotno napisa
Da li samo na klizaljke za hokej ili i one ostale?anchie76 prvotno napisa
malo kasnim, ali naturino ima 30 % plus još 10% popusta za gotovinu. znam da ste sad već u mislima na proljetne cipelice, ali moja beba se počela dizat na noge pa smo kupili prve cipele za hodače 8)
Nisam dugo gledala temu.
Pa svi mtč-i koji imaju dječju trikotažu.
U Bj su 2 i oba ga imaju.
U Pitomači sam ga našla i isto ima.
Da se naći i čarapa za odrasle, isto ima i na akciji i sniženih.
Bila sam jučer u TL na Žitnjaku i uspjela upecati 2 kompleta LOGO trenirkica za Lanu.
Niti tamo nema hlačica, uglavnom gornji dijelovi i majičice.
Ima nešto više komleta, uglavnom većih veličina, ali ima i manjih (npr. vel. 92).
To se odnosi na trenirke za curice, za dečke nisam gledala.
To i mene zanimamislava prvotno napisa
, jel se isplati ići?
Bili mi prošli vikend. Dojmovi..tak-tak. Ima adidas, al mi se čini da je bolji izbor u Buzinu, limoni parfumerija je bila zatvorena (pisalo je radi tehničkih poteškoća), one2play ok, nema baš puno izbora a cijen su ok, ima dvd po 10-ak kn, mi smo uzeli od ninđa, a neznam ima li još kojih :?mislava prvotno napisa
Ima varteks i ima ok izbora za muške, odijela po 1000 i nešto kn, kaput za 700, u liscu nisam ulazila, ima sportina grupa, tu ima svega od skupih stvari i markica do jeftinijih tipa vero moda, tally wally(ima kaputa za 198kn).
Ako nekog još nešto zanima nek pita![]()
Jel ima champion?mali karlo prvotno napisa
Koliko je dučana uopče otvoreno, svega par ili...
Jel ima kaj dobroga za klince?![]()
joooj sad stvarno nisam sigurna za champion, al vidila sam ga negdi il u heleni ili u začretju :/
Mi smo sve prošli za sat vremena, al nismo ulazili u sve trgovine, i samo smo kupili u one2play-u, ostalo baš za klince nisam ništa vidila, jedino u adidasu ima tenisica uz nogu za 120kn
..buuuaaaa..smrc..... ja bi donje dijelove LOGO trenerki....smrc...![]()
![]()
![]()
..buuuaaaa..smrc..... ja bi donje dijelove LOGO trenerki....smrc...![]()
![]()
![]()
Ima li u tom varteksu nekih elegantnijih topića ženskih? Onak, svatovskih?mali karlo prvotno napisa
uh nemam pojma, vidila sam da ima ženskih stvari al kako ja tamo ne kupujem za sebe nego smo išli gledat za mm-a samo sam prošla pored ženskog dijelaenela prvotno napisa
MM bio u Heleni, tražio si je tenisice, ali mu je sve premalo.![]()
ali je kupio tene adidas, za veće dijete, 149 kn.
Sad na ovim sniženjima se mogu kupiti nikice po 150, 170kn na dalje i to znači ovogodišnji modeli.mislava prvotno napisa
ma to nas uopće ne dira, je li model ovogodišnji ili od prije 3 godine.paws prvotno napisa
glavno da nam se sviđa i da je izdržljiv.
zadnje adidasice su se pokazale i više nego izdržljive.
Slažem se.mislava prvotno napisa
Samo sam htjela sam reči kako ti outleti u Zg nisu baš neka jeftinoča![]()
jel termo i običnih štrampli na sniženju ima samo na Vrbanima u Lumpyu ili i u Ilici?
a ima sta u tl u wtc rijeka
Da li netko zna da li još traje ona akcija Bambi cipelica u ŠC Prečko 'kupiš 1 dobiješ 2'?