ima li glorija i kupone za popust u intersportu ? i na što se odnosi popust? da li se zbraja s postojećim akcijama?
ima li glorija i kupone za popust u intersportu ? i na što se odnosi popust? da li se zbraja s postojećim akcijama?
U West gateu su dani beba i trudnica i late night shopping ovaj vikend
http://westgate-shopping.com/late-night-shopping-2014/
Danas je u maxi konzumima akcija na 1000 neprehrambenih artukala. Što dan ide kraju, to se popusti povečavaju, ide do 70%
Nema, ništa ne daju..
Jedino što vidim je da je do 12h -30%, od 12-17h je 50% a od 17h do kraja radnog vremena -70%
jel bio netko do sad da nam da info jel se isplati otići jel ima kaj pametnoga za kupiti
bude tu svega, ali svega i svacega i tava, deka, cipela, igracaka, aparata, ma svega.
u Nšem domu imaju predivne predivne rucnike 70x140 cm debele za 50 kn. kupovale ivarica i ja, ja se mam polakomila i kupila i sebi 4.
Ja sam bila prošle godine, znam da sam si kupila mrežice za prozore i vrata, kuhinjske krpe, papuče, posude za miksanje kolača, čarape.. Stvarno je bilo svega i svačega..
Možda svratim i danas ako stignem, samo mi je žao što nemam neko odijelo da me zaštiti od horde ljudi koji se zabubavaju jedni u druge.
ima svega; lonci, exprs lonci, plasticne posude, mikser, fen, kuhalo za vodu, cizme za odrasle, nesto robe za klince i slunceka brdo, steffi lutke, obicne bebe, neko ko barbi lutke,autici, bageri, kamioni, kockice ko lego, sjedalice za bicik, a ne znam vise, jos brdo sitnica.
piše:poklon bon vrijedi za sve oblike plaćanja I odnosi se na odabrani par obuće ili tekstil za trčanje I biciklizam ili sobni bicikl CT520PC. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.
Shvatio netko?
Pazi Bambi kupon:
Poklon bon se odnosi na jesenski asortiman (osim papuča, čizama I gležnjača).
Mi ćemo vjerojatno iskorisiti Champion (nova kolekcija), Bata, Idexe I Tom Tailor gdje vrijedi na sve article. Taman mi je za odjenuti srednješkolca.
e ja sam isto bas gledala intersport i bambi i ono...nemoj me![]()
Sutra Rosese outlet u Svetom Križu slavi rođendan i imaju prigodne popuste.
Danas i sutra u Lidlu (na Vukovarskoj) totalna rasprodaja uglavnom odjeće. Kupila sam kćeri 6 komada odjeće za 70 kn (2 hlače, 2 vestice/jaknice, tajice i majicu). Gužva je i treba prebirati, ali isplatilo se.
U novoj knjižici dm za trudnice ima kupon za popust u Chicco trgovini od 30%...ima li ga netko da mi ga ustupi ili da se udružimo prilikom kupovine?
A kako se dobije ta knjižica? dobijem li je..a nisam trudnica ..ustupim ti sve ..
u principu tamo isuniš podatke,nitko ni ne provjerava kolko si i dal si trudna
u subotu u lidlu maslac 250g po 8.49 kuna
jel netko koristi lidlov Formil tekući deterdžent za pranje veša?
zanima jel ste zadovoljni
Prošli tjedan je maslac po toj cijeni bio u Plodinama.
Neki njemački i jako je fini.
Meni se čini da će sada toga biti sve više jer su stvarno pretjerali s cijenom do 20 kn za 250g
Least123, ja cu ti rado dati taj kupon ako trebas. Javi se u inbox.
40% na legiće u Metrou od danas pa do nedjelje.
da na sve igračke i još imaju popust na Podravkine mislim dječje stvari i na adventske kalendare i čokoladne figurice, ak sam dobro zapamtila.
Kada je bilo -40% samo na Lego, bio je stampedo. pojma nemam kak je danas
U nedjelju popust u vecini ducana u supernovoj zg. Za detalje pogledajte njihov fb, ne mogu linkati na mobu...
Angel, ja sam bila u Metrou u Osijeku. Izbor Legića je dosta mali jer je prije nekoliko dana već bio popust na Lego, a drugih igračaka ima brdo. Ne znam što te zanima. Ima društevnih igara, pokusa, raznoraznih kreativnih setova, autića more....lutke, Barbie... ako te nešto određeno zanima napiši pa ti mogu reći. Vjerujem da je izbor u svim njihovim centrima sličan.
moj muz bio na Jankomiru jos jucer i ostao razocaran.Kaze da ima nesto legaca ,ali to su ogromni kompleti,pa su i uz popust jako skupi. Sve razbacano pa ne mozes naci cijene,nego te iznenade na blagajni...od ogromne liste kupio tek 3 matchboxa i 3 cokolade
Posljednje uređivanje od Sony : 22.11.2014. at 16:13
A to si i mislim da je tu ( u Zg) vec sigurno vecina toga ( što vrijedi) razgrabljena... Ma čekat cu popuste u Mulleru. A i onak mi jos nema muza doma pa nema ni auta![]()
A bude uvijek 20% na igracke u Mulleru pred Bozic..bar je bilo zadnje 2 godine-pa sam tada kupovala poklone
Znam, al onda je bilo prosle god ( ili pretprosle) jos jednom u 12 mj.. Znam da sam ja tad vec kupila poklone u 11 mj,a onda je bilo jos jedno snizenje u 12 mj. Pa nadam se da ce i ove.. Iako imaju oni i neka pojedinacna snizenja na određ.igracku stalno ( tak sam naletila prije 20-ak dana) na lego duplo za cure s nekom sirenom- pricezom je bilo 50 % snizeno. Treba cesto navratiti, al ja to bas i ne mogu..
Mango outlet online, 60% popusta na početnu cijenu do 30.11.
http://www.mangooutlet.com/HR/women
![]()
bas su me zbunili sa ovim' na pocetnu cijenu'. ja ocekivala na navedenu cijenu popust pa se bas razveselila!
do kraja mjeseca u DM-u 50% za 1 ulaznicu za Tuheljske...
a na HAC karticu je 25%! /za ovo ne znam dokad vrijedi/
ne kužim di se dobije tih 50 posto
i to do kraja ovog mjeseca
Sutra i prekosutra -30 % na baš sve igračke u Konzumu:
http://www.konzum.hr/Akcije/Svijet-i...Newsletter2811
A baš ja htjela pitati kad će biti kakava akcija igračaka po dučanima
u konzumu se popusti na igračke zbrajaju, obilo mi se to o glavu, lego adv kalendar 100 kn
Zaboravih na ovu temu!
Adventni kalendari na 50 % u Mullera (ne svi).
Mi kupili Playmobil po 80 kn!
Jel netko kupovao parfeme s ove stranice: http://www.biraj.hr/main.aspx?id=13&IsSpecial=1
Posljednje uređivanje od Anci : 29.11.2014. at 19:12
Ja nisam, ali vidi ovo:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=847352
![]()