Izgleda da Plodine sutra daju -30% na igračke:
http://katalozi.net/wp-content/uploa...1/igracke1.jpg
Izgleda da Plodine sutra daju -30% na igračke:
http://katalozi.net/wp-content/uploa...1/igracke1.jpg
.
Posljednje uređivanje od zmajica : 30.11.2014. at 18:43
Od 28. do 30.11. pokazi ovaj SMS u dm-u i ostvari -30% na sve poklon pakete. Ne propusti i -40% na brojne mirise sve do kraja prosinca.
U subotu sam bila u dućanu Reserved u Arena centru. Ima dosta zgodnih stvari za klince, dio je bio na 50% (ne znam do kada traje), npr. duge zimske jakne za cure (tipa Benetton parke) po 149 kn, traperice za male dečke po 69kn...
Jel u nextu jos uvijek i koje snizenje? Hvala
Sutra u Konzumu 30% na sve igračke, slikovnice..
Tisak media - 30 posto na igracke i djecje knjige.
Hvala,Angie,imali su 20+30 ali kao do 30.pa zato pitam
Ja bila neki dan u mulleru i stricek rekao da nece biti snizenja vise. Da su imali ono krajem 10 mj i da vise ne. Da je tak bilo i prosle godine. Da sad imaju aktualno katalog koji vrijedi sa snizenjima i da je to svaki tjedan drugo nesto
Zna li tko hoće li Interšpar imati kakvo sniženje igračaka do Božića?
U Konzumu ima dosta sniženih igračaka i na njih ide isto 30%..pa blje išta nego ništa..samo treba umjereno kupiti![]()
U Konzumu je Colgate triple action 125ml pasta za zube snižena na 7,5 kn. Mi je inače kupujemo pa mi je dobro dosla.
Da pitam ovdje- jel netko probao "nutelu" iz spara? Prilicno je jeftinija, a ne znam kakva je.
danas 30% na slatkise u konzumima
milke po 4,99
jos stignete
ja kupujem nutellu u mullera i ogromna razlika u okusu od nutella po drugim ducanima...razlika je u proizvodnji ...ova iz mullera je iz njemacvke, a ostale iz poljske
U C&A je 2+1 gratis na program za spavanje i donje rublje (za djecu i odrasle).
Kod mene u merkator konzumu sveti nikole na popustu, kolko ne sjećam se
Je, obicno je tako, 23 kune. Cujem da je i u lidlu ista takva kao u mulleru.
Jel zna netko dokad je u konzumu 30% na igracke? Ili je to bilo samo u petak?
ne znam za konzum, al tisak media i dalje ima 30%
mene zanima kad će bademi pojeftiniti :/
idu cijene od 10-129kn
prestrašno
od čega da radim kolače uskoro