hvala zene
H&M nista za mene
pogledat cu u Calzedoniji i Tezenisu
U Grazu su ti snizenja do kraja sijecnja. Tada su i najveca snizenja, ali to je vec treci val snizenja. Pa negdje nades bas za sebe nesto jako jeftino, a negdje ne nades nista. U centru grada je puno veci izbor, npr. u Tezenisu u Seiersbergu je jako puno toga vec rasprodano, pogotovo pidame se ne mogu vise naci, a u centru (Herrengasse) ima jos uvijek jako puno izbora.
Posljednje uređivanje od Willow : 09.01.2015. at 10:39
Jel itko zna jel Bambi daje kakav popust? Pingvinić treba nove cipelice i papučice![]()
u mom lidlu su bile cizme 55, samo naletjela na njih (mislim da su stare zalihe). bilo plavih i zelenih brojevi od 28-35, hrpa (lidl u dubravi, onaj kod garden malla)
Ima nešto popusta Bambi: http://shop.bambi.hr/top-ponuda
Posljednje uređivanje od mašnica : 09.01.2015. at 11:22
Tezenis je stavio 70%
Jel ima tezenis u av.mallu? Ne mogu se uopce sjetiti...
Javite kad bude u benetona 50% ☺
Da, fali još Kozmo.
Ovaj vikend u Kozmu -30% na omekšivače i deterđente
Danas i sutra u Kozmu 30% na sve za čišćenje kućanstva.
Hvala! Zaletit cu se i ja svakako danas. Ako i nema Dasha, isplati se za nesto drugo.
Jucer sam kupila vesticu u tom tailoru i zamislite, kostala je (prije snizenja) 479 kuna! Majko moja. A vesta tanka, nemas je sto vidjeti :D
Sva sreca pa je bila na 70 % jer mi bas lijepo stoji![]()
Da li su snizili svečane haljine za velike i male cure u H&M-u? Gledala sam prošli tjedan i još nije bilo sniženo, a obično su im svake godine poslije Božića na popustu...
Inače, Shooster i Shoebedo ima dobre popuste na webshopu pa ako netko treba tene ili čizme, zavirite![]()
vi cure koje ste malo obilazile sniženja u zg, gdje kupit mušku pernatu jaknu, kvalitetnu, može i s kapuljačom od krzna, da može na trenerku ali i na rebe???? help
U Tezenisu su na popustu od 70% tajice- sad po 29,90kn, gaćice sad po 14,90kn, topići-potkošulje s čipkom- ne sjećam se cijene, majice dugih rukava sada po 29,90kn
Ovo su sve cijene za odrasle.
Dječje nisam gledala jer moja kći odavno u to ne stane.
Sretna sam jer si je napokon našla troje tajica po ukusu i dovoljno dugih za samo 90 kn sve zajedno i uzela je još jedan grudnjak za 39,90.
Grudnjaci su u pola cijene u Tezenisu.
I ja sam si uzela dvije majice u M&S-u na 50% popusta za 80 kn obje i baš smo happy jer smo si napokon nekaj našle na sniženjima.
I naravno Bipa.
Opskrbila sam se omekšivačima, toalet papirom i tekućim Persilom.
Da dodam: U Carpisi je puno torbi na 50% i ima lijepih modela po 100 kn na više. Nisu kožne pa ne znam koliko su trajne.
Ja sam jednu kožnu Carpisu nosila 5 godina i nosila bih je i dalje da mi nije cif otišao.
Stvarno mi se isplatila ta torba.
Je l Bipa davala i 15% na late night, uz 1+1?
Da, znam da se u dm-u zbrajaju..i na akcije se može koristiti bon 15% na ukupnu kupovinu.
Al realno, kad ovome u Bipi pogledate pojedinačne cijene.. pa zar nisu skupi ovi proizvodi koji su na akciji..mislim 10kom libressa 12,90!!, a duplo pakiranje 18,90 (ili 19,90)..ok i inače je duplo pak jeftinije ali baš da je toliko pojedinačno skupo.. pa i wc papir 8 kom a 18,90..dove mali tekići sapunić 18,90..takav u robnoj marci bude 7,90/8,90 i to je onda to..tako da treba pažljivo kupovat i 1+1![]()
Da, ali gle: litra i pol Persila color od lavande ispadne 24 kn, a po toj ga cijeni nema nigdje ili litra Ornela koji obožavam 9 kn.
Meni je to ok cijena.
Toaletni papir tak.tak. Nije bogznakaj, ali ajde; 9,50kn za 8 rola Palome nije loše.
Ostalo niti sam gledala, niti mi treba.
Libresse ulošci su meni inače očajni; predebeli i tvrdi.
Najbolji su mi oni Mullerovi.
Pa možda i jesu libress 12,90, ali za tu cijenu dobiješ 2 pakiranja po 10 i ispada 6,45 kn po paketu (što meni je prihvatljiva cijena). Wc papir manje od 10 kn po paketu, sapun dove ne kupujem nikad pa ni na 1+1. Mislim izabereš što ti paše.
Još mi se najisplativija čini Loreal maskara..koju nisam kupila..
S'Oliver web shop ima snizenja do 50 % za djecu, zene i muskarce
nextdirect nema još uvijek popuste? zna li netko kada obično počinju?
Ja nikad nisam vidila da next web za hr ima popust. Za ducan ne znam...
Next ima u ducanu 50%, online nisam nikada vidjela da ima, osim za druge zemlje
ja pokupovala dosta toga jos 27.12.
Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 11.01.2015. at 21:29
jeste vidjele negdje kolorac za veš da je povoljan, veće pakiranje?