Shooster i Shoe be do online ducani obuce imaju snizenih cipela do 70% za velike i male
Shooster i Shoe be do online ducani obuce imaju snizenih cipela do 70% za velike i male
U Kauflandu je 5 l Ornel omekšivača 32,49 kn, a od 15-21.1. će biti Dr Oetker Vitalis po 19,99 kn.
Lili na snizenju ce biti 7 zitarica, cist da znas ako ne konzumirate te.
Thanx draga.da bas te ne jedem.volim one s vanilijom.
spasi me bespotrebnog odlaska u kaufland.
Interspar woolite tekući deterdžent 4,5 l 49,99 kn (a tri litre odmah do toga 54 kn).
od danas u mani -60% i takko zavrsno snizenje
(iako mi se ove godine cini da nitko nista ne snizuje)
bude na kraju +20% na blagajni.
Ali prije toga bude - 50%.
Pa onda to dodatno na kasi.
(barem u Splitu)
ja obašlasve trgovine i nema kolorca većeg od 4,2 kg i to košta 119 kn
(recimo kaufland)
recite vi meni je li se to nešto promijenilo u sastavu tih prašaka, možda ta mala pakiranja čudo jedno veša mogu oprati, a ja stalno čekam kad će biti cijenom povoljniji?
jel da?![]()
Posljednje uređivanje od AdioMare : 15.01.2015. at 13:41
Stvarno treba rjeđe prati kako je već netko naveo iznad..manja potrošnja praška, manji trošak struje, manje i peglanja; spremanja u ormare..jedno za sobom vuče drugo..
jako su loša sniženja ili se samo meni tako čini... većinom 20-30% a ako je 50% sniženo nema veličina![]()
užas su sniženja, jako sam razočarana. i za velike i za male.
da, loša su sniženja, mi bili u grazu prije desetak dana, iz seiersberga sam izašla s jednim dječjim tajicama :/
Ženske odjeće manje od veličine 40 nema, dječjeg ima do 128 veće ničeg....
tu kod nas sam išla u takko u c&a i od veličine 134 na gore same gluposti...
Možda je već spomenuto; u dm-u akcija 1+1=3 (ima dobrih stvari)
Ja sam danas razocarano izasla iz tezenisa, nema nista. Gacice u nekoj kutiji, sve neke rastegnute :D velicina nema, ono sto valja, nova je kolekcija.
Carpisa ima 50%. Ali nisam kupila, neka samokontrola me uhvatila :D
Ja u M&S kupila dvije majice za ukupno 70 kn)) (jedna čisti pamuk druga viskoza čisto sam zadovoljna) i 5 gaća z 150,00 kn (te gaće nikad nisu na sniženju).
Treba često hodati i gledati (ako netko stigne meni je to nemoguća misija od kada imam djecu) a i frendica koja uglavnom kupuje u benettonu kaže da je došla 1. dan snjiženja i da je bila neka prastara roba (miris čudan) i veličine sve neke čudne a ništa od onoga što je gledala i čekala na sniženju. Mislim da nas na veliko muljaju.
ja sam u calliope ducanu kupila tajice za 29 kuna. uzela sam odmah sebi i xs curki koja nosi 146,152 velicinu i super su.
u tenezisu su udobne, rastezljive majice 29 kuna. boja ciklame ce bas biti super za proljece.
u moda line, tenice puma, broj 38., 99 kuna.
Italija: svuda je 50%, no i meni se cini da je izbor jako los.
Dosad sam obisla Calzedoniju, Golden Point i Original Marines.
Vecine stvari koja se do prije snizenja prodavala po punoj cijeni i koja je bila iz ovogodisnje jesensko-zimske kolekcije nema. Nekako ne vjerujem da su sve prodali.:/
U Original Marines-u takodjer stare kolekcije.
Na kraju sam kupila samo dosta potkosulja, one su mi po kvaliteti najslicnije M&S-u, iako donje rublje nije bilo na snizenju.
(BTW, sa OM imam "problem" jer za djevojcice imaju do 12 godina (sto joj je uglavnom dobro ali kratko (rukavi, ne pokrije bubrege, nogavice kratke, itd.), i onda je prva slijedeca velicina zenski XS, koji joj je jos prevelik. Tako da sam ga otpisala, steta; E. je jako voljela njihovu garderobu.).
Ali, za one koje zanima, za malene ima dosta dobar izbor stvari od finog pamuka.
Znam da OM ne postoji vise u Zg-u, ovo je bilo za one koje zanima shopping u Italiji.
Ovih dana cu jos navratiti u Ianu, OVS, Terranovu, Idexe... pa javim.![]()
Posljednje uređivanje od Elly : 20.01.2015. at 11:43
U Lidlu na Sveticama imali jutros par interlock šivačih mašina sniženih sa 1200 na 300 kuna. (ne razumijem se u mašine pa sam valjda dobro napisala)
Neki dan sam naletila u West Gate-u na dućan Clarks, nisam niti znala da postoji tamo. (btw. ako netko zna gdje još postoji taj dućan neka mi javi), meni su to inače stvarno dobre cipele, a sad imaju sniženje 20% na sve, a na neke modele (zimskije) 40%, tako da ima stvarno dobrih cipela po ok cijenama, posebno muških. Te sve cipele su sa goretexom, dakle nepromočive.
Nažalost niti ja niti MM nismo našli brojeve.
Mima, ja bih njihove čizme. Jel se sjećaš jel ih bilo?
Ne, nažalost ne sjećam se jer ne gledam čizme, ja tražim nekakve gležnjače, ali to nisam našla.
Probavala sam jedne niske cipele, sportske, recimo tipa Camper ili onih Creator cipela jer su bile 40% snižene.
ja sam si htjela kupit "bolju" jaknu... dobila kupone od pika i klofera, i rekoh - ajde... idem riskirati. do 1500 s popustom.. al da je "ono nešto" .
letimično provjerim cijene na štenderu, i krenem... probam jednu, knap... probam drugu, knap... probam treću - vau! stopila se s njom... kao da sam ušla u prekrasan oblak...
i gledam i ne vjerujem... "snižena" na 3590...
3590... aaaaaaa....
to je valjda neka baš skupa marka. Ja si tražim neku tanju jaknu, "prelaznu", pa sam probala jednu u P&C, Gerry Weber, neloša je, ali je 1000 kuna na sniženju, a to mi je sada stvarno previše.
U m&s na sniženju ima super jakni po 300-400 kuna, ali su sve debele zimske.
iskreno - za marku nikad nisam čula. al nisam ja mjerilo za marke ...
ako nije baš ona šakom u oko poznata, mogu se samo zgrozit na cijenu i otići dalje...
ipak, 5 minuta sam guštala (dok nisam vidjela cijenu)
ja sam bas odusevljena sa 70% u M&S-u. kupila sam su diiiivnu haljinu za 240 kn i hrpu stvari klincima..
Pa niti ja za većinu marki u P&C nisam čula, ali sam više puta vidjela da oni imaju ogroman raspon cijena.
Npr. na lutki stoji kožna jakna za 1000 kuna, a na njoj svezan šal - za 1000 kuna![]()
a pošto je lutka? jel imaju "sve po 1000" ?![]()
Jučer sam u Humanicu u CC1 east kupila dvoje čizme. Imaju sniženo dosta modela, a i akciju kad kupiš jedan par, drugi (jeftiniji) platiš u pola cijene. Akcija se odnosi i na snižene artikle i na one pod punom cijenom. Ušla sam bez ikakvih očekivanja i izašla s dva para čizama
Inače, za klince nema ničega. Bar ja za svoje ništa nisam našla prvlačno ni u jednom dućanu.
Ja kupila u Humanicu za malenu 2 cizme na toj akciji a u peek u 2 hlace.na snizenju su bile jedne oko 200 a druge oko 400 kn.
al meni odgovaraju samo ti njem.modeli s visim uskim strukom. I frigaj ga kupila oboje.![]()
Ja sam s bebom doma pa sam ogranicena na webshopingiranje i preporucam:
S'Oliver za male i velike - dodatno snizenje 20% na vec snizeno i preplatis se na newsletter dobijes kod za 10%. Kod za 20% je SALE20 - traje do 25.1.. Ja sam i prije ovih 20 kupila maloj super majica dugih rukava s 14 na 5 eur broj 140 i nesto sitno za sebe
Shooster i Shoebedo - kupila maloj super cizmice, balerinke i tenisice skechers na 50% i sebi replay i skechers na 70 %
Danas je na Mango online sve sto je u Sale na 50%
cinestar za oscar reviju placanjem na blagajni mastercardom ili maestro karticom dobija se 1+1 gratis
[QUOTE=tina55;2725282]koliko je dostava?[/
do 300kn, dostava 60 kn