Nisam krivo shvatila...isto sto si i ti napisala...dakle sve sto je u kategoriji Sale tj na popustu je od danas na 50 % sto je isto sto si i ti napisala....s tim da ono sto je vec ranije bilo na vise od 50 % je ostalo tako...btw...brzo se rasprodaje...isprobala sam
Ne nije dodatnih 50 nego ukupno 50. Napomena ako imate aplikacije na tabletu ili mobitelu...azuriraju se cijene u zakasnjenju...za neke komade tek na checkout
M&S je super snizio ali imaju i bezobrazno visoke cijene kod nas
ja sam kupila sebi majicu na sniženju za 30 kn, prva cijena je bila 120 kn ali na etiketi su prelijepili original cijenu = 8 funti (u protuvrijednosti bi to bilo ca. 80 kn)![]()
Jucer u avenue mall zg next pise 50% na oznacene artikle... Malo sam na brzinu skicnula i nekako mi se ucinilo da je neka cudna roba i preksupa i na snizenju....ali stvarno sam kratko bila pa nisam mjerodavna
Posljednje uređivanje od annie84 : 26.01.2015. at 10:45
Jel počelo -20% na blagajni u Benettonu ili ako netko zna kad će?
S iskustvom od prošlih sezona :D
U s oliveru ima dodatnih 20% na snizenu robu. Kupila sam super haljinu/tuniku onako mekanu pamuk viskoza za cca 120 kn. i neku obicnu majicu za 40-ak. I jos neku
Meni je odlican njihov pamuk pa se sad isplati mada sam si obecala da necu nista vise kupiti u sijecnju. Ali tjesim se da se sad isplati dok ima snizene robe. A kupila sam ionako pamuk koju cu nositi i na proljece. Uh.
I naravno da je dijete poderalo trapericepa smo neplanirano kupili i njoj. Ne stane vise u djecji beneton, no sva sreca beneton ima snizenih super traperica za 150 kuna.
Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 13:17
U Benettonu me prodavačica uvjerava da nakon -50% nema večeg popusta. I da oni koji daju popust -20% na kasi imaju prije toga -30%.
Kaj sam ja nekaj krivo skužila?
U Splitu uvijek bude 50+20. Samo što zadnje dvije-tri godine na tom velikom popustu bude jako slab izbor.
Anci, pa kud tvoja ne stane u dječji benetton?
kupila si na odraslom?
koji broj?
nemam pojma koji bih uzela ovoj mojoj (visina 160 cm, guzata)
U Benetonu je obicno bilo 30%, a onda jos dodatnih 20%, tako da je sadasnjih 50% dobar popust.
a70v, mozda 2xl? Ili xs na zenskom?
2xl čak nije niti 164, nego 160, baš sam neki dan gledala!
Moja nije visoka, pa joj je svejedno xl već knap, tj. prekratak.
Da, 2 xl je za 160 cm, a moja je visa od toga. Kupila sam joj vel 27 traperice.
Ona nije ni jaka, ali nije mrsavica, onako je "normalna"![]()
mojoj je 2xl malo
sisley ima 3xl i te su joj dobre, malo dugačke, ali ne previše s obzirom da su za 170 cm, a ona je visoka 160 cm
bojim se da bi njoj s bilo malo morat ću probati m
a 27 to odgovara kom broju (mrzim te brojeve)?
C&A od 29.01.-01.02.2015., 50% na već snižene artikle.
Sad me nazvao tata da se getro na črnomercu zatvara i da ima dosta proizvoda u pola cijene. Nabrojao mi je kolica, bodice, sitne stvari za kuhinju...
Ne znam hocu li stic danas, al mozda sutra odem pa javim cega ima
ja jutros trknula u C&A u City west. Za dečke ima samo jakni, keper hlača i par pidžama. Našla sam i štramplice od Palomina. Tri kom za 18 kn. Niti jedna majica ili kapa. Za cure mi se čini da ima više stvari.
Ok pamučne pidžame za dečke za 38 kn. Kupila dvije pidžame i 3xštrample.
ima li ovih dana u dm-a popust od 15% na sve? ili je mozda netko dobio njihov mail koji ponekad salju odabranima?
Prekjucer u Mani u kvartu kupila za curu pidjame 140 broj za 35-50 kn i za bebusu plis odjelca fina za 35 kn. to su izvukli iz skladiste jer nije bilo ranije
Marks and Spencer, hrpa stvari snizeno na 20,40,80, 120 i 150 kn, a na ostatak stvari je još dodatni popust od zadnjeg kruga sniženja.
Ostali uglavnom veći brojevi, od 14 na dalje (to je naš L, mislim).
Npr. gaćice, 5kom 20kn, 3 komada dječjih štrampla 20kn, sandale sa 510 na 80kn, torbe po 40 ili 80kn (inače od 300kn na više)...Majice bez rukava 20kn, kratkih rukava 40kn...Hlače po 40 kn itd....Ženska zimska jakna sa 1200 na 150kn, nažalost meni jedan broj prevelika...
Posljednje uređivanje od Deaedi : 30.01.2015. at 13:52
ja danas u Terranovi curkama kupovala majice s dugim rukavima za 20 kuna.
Meni se čini da su od ponedjeljka još spustili cijene. Ali nije baš veliki izbor, može ti se posrećiti, ali možda i ništa ne nađeš. Vidjela sam deblje majice za dečke snižene sa 210/160 kn na 40kn, zimske jakne sa 470 na 170kn...ovisi koju veličinu trebaš...Ali ljudi baš uzimaju, roba nestaje za čas.
Ovaj vikend -40% u Metrou na svu kozmetiku i sredstva za osobnu higijenu , ukljucujuci i pelene
pa napisala vam je u Marks&Spenceru
ja sam bila u Kaptol centru uzela par stvari, ali stvarno se nema sta izabrat. ne znam jel tako i u drugima
Našla sam u C&A odlične bokse za kćer, pakiranje od 3 kom.sniženo s 59.90 na 35.90 pa na 17.9Okn.
U WG- u je sve dosta probrano.
Ja sam bila prošli tjedan i tada je bilo dobrih stvari.
Danas, jako slabo.