mislim da je dosta korisna info iako ne spada u klasicne popuste/snizenja
u vlaskoj ulici kod petrove crkve (cca 50 metara zapadno od nje) je krojacka radnja u kojoj je skracivanje traperica 20 kn
meni se to cini prilicno povoljno
mislim da je dosta korisna info iako ne spada u klasicne popuste/snizenja
u vlaskoj ulici kod petrove crkve (cca 50 metara zapadno od nje) je krojacka radnja u kojoj je skracivanje traperica 20 kn
meni se to cini prilicno povoljno
Lesnina ima ovu subotu 20 % na spavaće sobe, krevete, madrace, ormare, dječji namještaj...
Posljednje uređivanje od andream : 27.03.2015. at 12:29
Andream, pogledaj na webu Metroa... mislim da oni imaju neku akciju na sve P&G proizvode.
U H&M-u komplet majica+ hlače za djecu 69,00kn
Ima jako lijepih za iskombinirati.
Jučer sam bila u Intersparu i ima jako puno Lego kompleta na rasprodaji. Ima najviše malih Legića i nešto duplo kompleta,a Chima ima najveće sniženje. Neki setovi su i po 100-150 kn sniženi pa ako nekome treba navalite. Ja nisam našla set koji sam tražila ali nastavljam potragu.
Spring, jel pričaš o onom Intersparu u Emmezeti ili o onom glavnom u centru?
u konzumu dva dukatova maslaca od 250 gr. u paketu 19 kuna
Ima netko ideju kada Muller misli sniziti uskršnje slatkiše, jutros još ništa.![]()
Ako netko jede proso, amaranth, smeđu leću, javorov sirup, kus kus i ne sjećam se što još, u DM-u je sve to na dosta velikom sniženju, bio od alnature, jer se povlači iz asortimana. Razlog j što će dm imai svoju bio marku i rješava se svega što će i oni sami imati.
do kad?to ne piše na webu?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.04.2015. at 17:22
Pa u CC One East vam Križevačka mljekara ima vitrinu i cijene su famozne, svježe mlijeko 4,99, jogurt boca 8,50 kajmak 150g 9,50kn a kad je na akciji onda je 7,99kn, maslac 250g 11,50kn a kad je akcija onda je 9,99kn baš sam bila prošli vikend i kupila 10 maslaca i zamrznula
Zadnji put mi je ženska rekla da će biti u CCOne West ali da čekaju dozvolu, imaju i face stranicu tu pratim akcijehttps://www.facebook.com/pages/Kri%C...751702?fref=ts
Posljednje uređivanje od ženazmaj : 08.04.2015. at 19:02
Ja sam na istoku pa mi je bliže CCOne East, a i zbog posla jer dolac radi samo ujutro, a u centru rade kao i centar od 8-21![]()
U petak Glorija ima neke kupone za kupnju Amexom. Zna li itko o kojim dućanima se radi?
Da, ali na Dolcu postoji vec dugo. Ovo u CC1 je novo
Lisca, Keune, Skinny, Naf Naf, Reserved, Crystal Vision, Jadran, Vitaput, Galileo, Shoe box, Image Haddad, Gerry Weber, Picard, Triumph, Varteks, Cadieuy, Navigare, IKKS, Furla, L'Occitane, Diesel, DKNY, Tereza Store, Home sweet home, Elysees, Martimex, Tom Tailor, Centra, Farmacia, Yamamay, Guess outlet, Lerros
Možda ne spada pod ovu temu, ali trebam za jedno kumstvo kupiti zlatni lančić s privjeskom. Ima li toga uopće negdje povoljnije, gdje da pogledam?
ili u dubravi kod Rodića, dodića i sličnih?
ja bi Farmaciu, Jadran ako je neki veliki popust!!!!jekl se nužno mora kupovati ameksom, ili je samo još dodatniji popust ako ide amex?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 09.04.2015. at 17:15
Mene zanima koliki su popusti, u svim ducanima isti ili?? Na sve proizvode? Zna netko? Ja bi isto Farmaciu
Tko se kuzi u bodove na americanu? Mozda pitam glupost, no nemam pojma o tome. Da bi koristio one bodove, moras imati neku posebnu karticu, placati posebno clanstvo ili?
ovak...Jadran ti je 30% na sve osim ono što je već sniženo.
Farmacija na Dietpharm, Vichy, Avene, Klorane, Eucerin, Lierac, Phyto, Dr. Brandt, Apivita, L'Erbolario, Bioclin, Neoviderm i Hansaplast.
Bon vrijedi od 9-15.04.
A bon za loccitane jel vrijedi samo za jedan proizvod?
Evo da odgovorim i sama sebi i ako još nekoga zanima, zlatarnica u Gundulićevoj 13 ima popust sve 25%. Cijene su dosta povoljnije nego drugdje. I obavila kupnju.
Farmaciu prepostam ak treba kom
Jadran je istp 30 postp dp 15.4.?