Ajajaj, opet ću ići doma sa 10 paketa wc papira![]()
Ajajaj, opet ću ići doma sa 10 paketa wc papira![]()
ovaj violetin papir http://katalozi.net/dm-katalog/dm-ka...-gratis-lipanj je nemirišljavi??????
DM 1+1 gratis http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/
Getro na vrbanima se zatvara. u petak je bilo SVE na 30 % manje, a čujem da uskoro ide na 40 i zadnji tjedan na 50 %. Izbor je još u petak bio relalitvno OK, bilo je i pelena i kozmetike dovoljno. Ima dosta i igračaka i tekstila.
u subotu nije bilo skoro ništ osim hrpa papira, pelena i sličnih stvari
Dali se u dm-u mogu zbrajat popusti, recimo izaberem iz knjizice priozvod sa popustom od 25% i na to jos nadodam kupon od 15% na ukupnu kupnju?
Do kad je taj popust u Mulleru na igracke?
Bas trazim transformers Bumblebee,jeste ga vidjele mozda?
Posljednje uređivanje od Sony : 01.06.2015. at 22:51
I mislila sam!
Ipak, tnx Tefil.
Story kuponi još do nedjelje -30% na dosta dućana u Areni, s tim da je kod svakog drukčije, neki daju popust na neke stvari, neki na sve i tako..
Na sve ima Sportina i Bata, npr....
Samo jučer je bilo -40
Ženske, jel koja zna kad počinje sniženje u Zari?
Jeli mozda ovaj vikend 25% popusta na igracke u konzuma?
Počelo sniženje u H&M- ja sam tržila za klinke, ima dosta toga ljetnog po 20 (kratkorukavne majice) i 35 (kombinezoni, kr hlače, spavačice, veš...) kuna, traperice po 50-70-100 kn, espadrile 35, neke platnene tenke isto.
Sve ovo je gledano-kupovano za cure do 128.
I na baby odjelu je 2+1 gratis, ulaze i stvari sa sniženja.
Ja u hmu uzela za starijeg majice za jesen, dugi rukav. Sve po cca 35 kn.
M&S u Kaptol centru i u West gateu ima veliko sniženje.
Ljetne i proljetne stvari su na -40%, a ostaci od lanjskih kolekcija su na 20, 50, 80 kn
Bolje da ne nabrajam što sam sve kupila za cca 400 kn, a po početnim cijenama bih to isto platila 4000 kn.
u idućoj gloriji kuponi sa DO -50%!
bome do sada toliki popust nisu davali.
a koliko dođe kofer u Carpisi ? meni bi trebao kabinski.
Ovaj je bio 700, puna cijena. Malo manji od kabinskog. Ima i jeftinijih.
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/cms/s...ebook-data.pdf
Ako vam ne otvara možda morate biti prijavljeni na FB.![]()
Cathy, gdje se mogu nabaviti ovi kuponi? U DM-u? Ili se printaju?
D&M u Zaprešiću na Trgu žrtava fašizma danas i sljedeća dva dana ima gomilu akcija
Npr: omekšivač Ornel 1+1 gratis
Faks detergent 1+1 gratis
Na sve Nivea proizvode -30%
I još -15% na ukupnu kupnju neovisno o iznosu računa.
Popusti se zbrajaju pa tako ovih -15% ide i na gore nabrojano i stvarno se isplati.
Ima još toga na akciji, ali nisam pročešljala cijeli dućan pa ne znam točno kaj još nude, ali sam zapazila puna kolica da ljudi guraju ka blagajnama.
Je li ova akcija vrijedi i u drugim poslovnicama- to ne znam.
Takko Fashion ima 33% popusta na cjelokupnu robu ovaj tjedan. Mi jučer kupili kupaće gaće za maleckog za 30 kn/km, jako lijepe. Isplati se ako vam što fali, jer im je kolekcija sve bolja.
Posljednje uređivanje od andream : 18.06.2015. at 12:50
U kauflandu encianovo kokosovo ulje 200ml 20kn.