Kad će sniženje u Nextu?
U dm-u Alnaturin napitak od riže i riža +ca i soja riža 7,90kn jer povlače iz asortimana ( pretpostavljam da ce i to imati svoju marku). Inače je 14,90.
Tezenis 50%, OVS 30% djecji asortiman, HM ok izbor snizene robe, majice dugi i kratki rukav po 20kn nadalje...
U Tezenisu sam jučer kupila 2 grudnjaka ("jedan za 79, dva za 119kn"), a kad sam doma odlijepila cijenu, ispod je bila stara cijena: "jedan za 49, dva za 79" uz napomenu da važi od 15.5.2015. Toliko o sniženjima.
U Italiji Original Marines 50% od ovog tjedna.
Ostalo jos nista...
Jesu li počela kakva sniženja u benettonu, barem ona početna?
Sve Eme u subotu mogu badava u Zoo Zagreb,
http://www.zoo.hr/novosti/popiju-je-dosla-ema
Kak je stanje u Zari?
Prošli tjedan još nisu počeli sa sniženjem.
I sigurno znate, Mango ima -50%.
Cisto ako nekog zanima, danas sam bila u shopping centru Tiare u Villesse - nema jos nikakvih popusta, osim (vec spomenuti) Original Marines na 50% i Piazza Italia na 50% na odredjene artikle - no oni imaju bezveze robu... :/
Zara ima popust ja bila danas u citiyu zitnjak
Cure, ako netko ima a neće iskoristiti, trebali bi knjižicu koju dobivaju pretplatnici Večernjeg lista (zove se Knjižica popusta za pretplatnike) s kuponima za popuste na terme, izletišta i restorane. Može i za dio koji vam ne treba (zanima nas samo okolica Zg). Hvala puno. Može na pp za dogovor.
U D&M-u LPM gelovi za tuširanje 18,90kn, ali ako uzmete lavandu i imate dm karticu popust je 30% i još na blagajni dobijete gratis još jedan gel od vanilije.
pa tako u konačnici jedan gel dođe samo cca 5,80 kn
Također Palette boje za kosu uz dm karticu su samo 19,90kn
Te boje su meni najbolje. Jedine mi kvalitetno pokriju sijede.
U planetu obuce veliki izbor jedne kupis druge u pola cijene
Sport Vision (sportska obuća i odjeća, velik izbor) imaju još sutra akciju 2+1 gratis proizvod. Gratis je najjeftiniji od tri. Jedino im se ne odnosi na tek dobivenu robu novih kolekcija.
Timberland ima 50% na sve
ima kakvih snizenja u MS? Trebam midi gacice. zadnji put je sve bilp na snizenju osim njih
Prosli tjedan je bilo.Ali velicine su poprilicno ogranicene
Najveca vel.je bila 7-8 god.
Prosli tjedan je bilo.Ali velicine su poprilicno ogranicene
Najveca vel.je bila 7-8 god.
Ja sam na ovom sniženju uspjela kupiti midis gaćice, tako da su se vjerojatno rasprodale, barem u tom dućanu u kojem si bila.
Ajaj kad citam i pisem preko mob.
Bilo je ali i njih vel.6 pa onda 18,20
Nije bilo brojeva izmedu(Arena i A.Mall)
Ikea Villese ima akciju za školarce - u paketu raznorazne kombinacije radni stol+stolica+polica
gap.eu besplatna dostava iznad 50 eura, dobar sale i do sutra dodatnih 20% popusta
Tom Tailor -50% na sve, osim najnovije kolekcije.
Ima i brojeva i krojeva ...
Convers u Arena centru do 16.8. 50% na sve osim na tri najprodavanija visoka i niska modela starki za odrasle (bijele, crvene, crne).
U Avenue mallu u jednom ducanu isto ima dosta modela snizenih (neke od tih ni nemaju u Areni), 20, 30, 40 ili 50%.
Textile house - danas i sutra sve po 10 kn, petak i subota sve po 5 kn.
Treba si uzeti vremena i kopati, ženska odjeća je probrana, ali se za klince nađe svašta.
Riječ je o secon hand dućanima.
dm, do 31.08. - LPM bilo koji proizvod osim sapuna = na kasi gratis sapun (usteda 6,90 Kn)
LPM sampon za kosu + isti takav regenerator gratis (usteda 21,90 Kn) - za ovu ponudu su samponi i regeneratori slozeni van polica (na onim policama gdje su akcije i promocije)
Isto DM - Dove kreme za ruke i krema za tijelo izlaze iz asortimana i snižene su na 6.90 kn (kreme za ruke) i 14.90 kn (krema za tijelo). Na tu cijenu još ide 30% popusta na sav Dove asortiman do kraja mjeseca, pa kreme za ruke ispadnu 4.83 kn, a krema za tijelo 10.43 kn.
http://1.bp.blogspot.com/-xXSvKxzqIj...eybee+dove.jpg
https://www.ocado.com/productImages/...9e4b7a729b72a1
http://www.vjansen.com/wp-content/up...Body-Creme.jpg
Kozmo, u petak i subotu, -30% na djecji asortiman.
Bancimo u nedjwlju i noram kupiti svasta nesto za kolace. Sta mi je jeftinije - spar ili plodine?
Subota i nedjelja - 30 % na igračke i slikovnice u konzumu.
Plodine su jeftinije
U Sport Visionu ima nekoliko modela Champion tenisica za djecu po 119kn. Imaju i drugih akcija, ali ove tenisice mi se cine stvarno povoljne.
U WG-u popust u Kappi ( kupovala sam muško, pa to i pišem...) - majce jednobojne sa malim znakom Kappa 60 kn, pamučne kratke hlače 65, majce bez rukava isti 60 kn
Jelena, ne znam do kojega su broja, ali je na dj. odjelu pa pretpostavljam da nema po toj cijeni velikih brojeva.