Ne nego ponekad dobim uz oodosta glupih mejla i smS iponeku koju mogu iskoristit da uštedim
Došla i do info za moj ivkovićev sok od jabuke od sutrau bili ušteda samo 20 knpo kartonu, ali molim nakon kajja obavimkupnju
U wg se zatvara crocs dućan... sve na 50%. Ima kroksica za klince. Ima nešto i buca i gumenjača. Ima i za mamice i tatice...
što gdje????
ivkovićev sok??? U Billi valjda sam tak trebala napisat, teško mi pisat na mobtel, proguta mi pol slova, a napiše kaj se sjeti
Moja princeza je poželjela Elzu iz Snježnog kraljevstva. Znam da ih ima po svuda, al cijena je i za lutku i onu veličine Barbie 200-300 kn. Ima li gdje kakav popust za igračke?
Eh, ludače, bilo je oko Sv. Nikole u Kauflandu ta kao Barbie za 120 kn.
A ja se mislila izvući s puzzlama, majicama, ruksakom (naravno, sve iz Snježnog)...![]()
Sniženje do 60% u Marks i Spenceru. Sve je na 50% i 60%.
Jučer je počelo, danas je već puno manji izbor brojeva.
Uffffff .. ali nisam si ništa bila našla niti prije sniženja
Jao da, moram MM-u reći da si nakupuje čarapa.
Kad će u konzumu 50% na igračke? I koji je najveći konzum u Zagrebu?
A nije li črnomerec veći?
sutra žuta srijeda u city centrima
vec vise od 5 godina sigurno.
A.MALL nema djecji odjel, pa ga ja bas ne dozivljavam
![]()
jelena.O ovaj vikend ti je onaj sok na akciji u Intersparu.![]()
Za vikend je Timberland imao sniženje 60%. 30% je redovno + 30% za korisnike njihove kartice. Kada će imati opet, ne znam. Htjela sam reći, nigdje nisam vidjela/čula najavu toga sniženja. Čak nisu imali plakat u izlogu. Ništa. Tek kada smo birali veličine, prodavačica nas je ugodno iznenadila.
Eh... da sam znala, rado bi rekla. Ostala sam ugodno iznenađena u nedjelju navečer oko 18 sati. Bilo je kasno za bilo kakvu reakciju, akcija je trajala do nedjelje do zatvaranja trgovine. Pratim, pa ako što bude, javim.
Obećajem.![]()
http://greencajg.hr
Ima bozicnu akciju na neke stvari, medu ostalim kila ociscenih datulja 30kn, chia sjemenke eko rinfuza 100g = 10kn, indijski orah rinfuza 9,50kn/kg itd.. Ako netko radi zdrave kolace![]()
9.5 kn/kg za indijski orascic?????
To sam i mislila ali mi je problem s moba bilo naci.
Greencajg, moj favorit
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
U Mulleru sniženje igračaka 25%, za vikend u Plodinama i Konzumu.
U Massu dosta cipela na 50%.
Našla jučer za svakog ponešto u M&S.Al još malo pa nestalo... Dućan poluprazan.
U Nextu ima stvari na 50%. Ja si za 270 kn kupila 2 tajica, hlače i majicu.![]()
našla, nisam ziher jel bi to prošlo kod mojeg
gdi je sve mass? trebam nekaj vodonepropusno visoko, 44
jel zna netko kad u Benettonu počinje sniženje?
koji next ima 50%?
ja bila jucer u a.mallu i nema snizenja