Ni ja ne nalazim ništa za Muller.
Lutaka iz Snježnog kraljevstva je bilo u Metrou po povoljnijim cijenama. Ne znam ima li još.
30% popust na igracke Metro. Mislim pet-ned
bila u mulleru-ipak nema popusta
a navodno ne znaju kada ce
Vikend akcija Plodine (19-20.12.) na dječje igračke 30-50%.
Champion's u Arena centru ima 30% na sve i još dodatnih 20% na veći dio, jučer smo kupili darova čak i više nego što smo mislili, svi ćemo biti kao sportski tim, prilika koja se ne propušta.
Konzum subota i nedelja 30% na igračke, ima li negdje veći popust za igračke?
U Konzumu barem ovom u Sarajevskoj uopce nije popust.
Jedino ako se isti obracunava na blagajni :/
Ima nestoigracaka na 25% al ponuda je siromasna.
Picim popodne u Plodine. Jel im tamo legaca? Treba mi jedan lego.
H&M (Rijeka) ima dosta sniženog na odjelu 0-3 i za malo veće klince. Mogu se pronaći veste i hlače za dječake za 25, 35 kn i 50 kn.
Danas na gap.eu dodatni popust 30% na snizenu djecju robu. Ima jako povoljnih tajica (s ovim dodatnim snizenjem ima od 3.50€) i majica za cure 4-13 god. Ja sam jako zadovoljna s njihovim tajicama, ne ispire se print i ne kidaju se.
oj, pa nemam pojma. Bila sam jučer u areni - gužva je kao da se dijeli. Nisam gledala sve popuste, ali ih ima - kupila sam maloj snižene tenisice
pa naravno da nije u tezenisu kupila tenisice, jelena. tebi je malo do zeke peke?
ja sam bila u jutro, svratila pogledati za malu zimske jakne. drugdje je tako-tako, ali u zari kao da badava dijele.
ma i da dijele ne bih stajala u stometarskom redu. nisam htjela niti ući.
ne nije, zato sam i napisala hrpu upitnika
jelena, badava ti hrpa upitnika.
nano ovdje nigdje nije spomenula tezenis i nema šanse da tezenis ikako uključiš u priču. osim ako ti se hoće zamajavat pošten svijet :D
Bila sam jučer u areni - gužva je kao da se dijeli. Nisam gledala sve popuste, ali ih ima - kupila sam maloj snižene tenisice
post prije je u svezi tenezis, ali nije bitno
tako je, post prije.
ne bih šiljila zob, ali vjerujem da ni djelatnik na općim informacijama ne bi bio siguran zahebavaš li ga
nadam se da se ne ljutiš![]()
u istu kategoriju možemo i staviti pitanje: do kada traju rasprodaje? Kako bih ja to mogla znati????
Nisam kupila tenisice u tezenisu
Sniženja su počela u manje više svim dućanima. kolika su, ne znam
U acessorieseu i Monsoonu ima -30%, i -50%. u zaru ne ulazim, pa ne znam. Uglavnom, počelo je
popis za Arenu
http://www.arenacentar.hr/hr/aktualni-popusti/
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 28.12.2015. at 14:15
Prošvrljala sam jučer po WG-u. U Zari prilična gužva, puno toga je na 50%, al dio jedva malo da je snižen.
U potrazi sam za zimskom jaknom.
U Benettonu je popust 30%. Da li je to konačni ili će još snižavati?
na kraju bude dodatni popust od 20% na blagajni, samo je pitanje koliko ce ostati.
Ajde vi iskusne popustolovke, do kad traju ovi popusti?
Hoće li još ići dolje ili je to-to?
Ne znam je li pametnije otići kroz ovih par dana ili iza Nove...
neke stvari su snižene jedva 20%. sinoć na telki govori trgovkinja da zbog blagdana i neradnih dana nisu uspjeli do kraja skinuti cijene u sistemu i fizički po komadima.
ja mislim da će ići dolje, odnosno, uvijek ide. benetton na kraju bude -40% + dodatnih 20% na blagajni.
istina, ako pikiraš određeni komad nemoj čekati, može ti nestati veličina. ali ako si hoćeš nadokupiti, čekaj.
-50% bi trebalo doći svugdje.
prekjučer sam gledala jaknu koja je s 899 kn snižena na 649. trgovkinja mi rekla da konkretno ta više neće ići dolje, a kako mi je za rastuće dijete ipak poskupa, odustala sam.
nakon što smo danas obišle još more dućana u potrazi za jaknom i nijedna nije kao ta, vratimo se pogledati ju opet.
kupila sam ju za 455 kuna
ok, oženila me za šal i kapu pa od uštede ništa, ali evo, samo sam htjela reći da se isplatilo malo muvati.
mogu li ocekivati vece snizenje igracaka(osobito legaca) prije Uskrsa ?
Još će cijene svega ići dolje, sniženje traje do 31.01., ali sad je vrijeme za obilaženje i pikiranje; a kupnja onog čega svakako treba, pa je i s prvim sniženjem ok kupnja..
Marks&spencer ima fini nakit, koji je prije tjedan dana bio po 110, sad je vec na 80kn..iako je njihova priča sniženja druge prirode.
Zna li netko kad će Tezenis staviti -70%?
jel ostalo još što u M&S?
isplati li se potegnuti do njega?
Posljednje uređivanje od bubica27 : 31.12.2015. at 09:45
Opčenito su sniženja do 31,1ili to važi za ms?
Ako sam ja dobro shvatila, općenito snizenja traju 60 dana od 26.12. Znači, još i u veljači ako se prije ne rasproda.
Pitala sam u M&S do kad su tu i rekli su do 31.1.
H&M jel ima kakvih dobrih sniženja? Ajde curke koje ste bile da ne potegnem ovako trudna do zuba bezveze![]()
Nema..sve kao nakon ljeta..nikakava ponuda..
U DM-u u trgovačkom centru Meridijan16, danas i sutra je popust u iznosu od 15% na svaki račun veći od 200kn.
Popust se ne zbraja s onima iz knjižica.....
Jel netko zna od kad Benetton daje veći popust od 30% ?
I od kad je dodatnih 20% na blagajni?
I koji dućani drže Benetton deke za pokrivanje?
U dućanima s odjećom nema...možda Naš dom? ILi neki sličan dućan? Koji?
[QUOTE=zmajica;2842502]I koji dućani drže Benetton deke za pokrivanje?
U dućanima s odjećom nema...možda Naš dom? ILi neki sličan dućan? Koji?[/QUOTE
Ja sam bila kupila deke u benettonu u king crossu
Bila sam u Benettonu. Ja ne vidim ništa osim sniženja od 30% i nešto vrlo vrlo malo na 50% (ali to stoji već duže vrijeme). U dućanima nema ničega i taman da stave 50%, ne znam što bi to točno snizili. Ponuda im je loša. Ok, pronašla sam donje dijelove trenerki po 55,00 kn.
Desigual je za vikend imao 50%. Nisam ulazila, prošla sam pored izloga. Jes je snizio fly, 50% za gotovinu i to mi je bilo iznenađenje. Ustvari, zar je ikada taj fly bio znatnije snižen? Čini mi se da ne, ne znam.
Timberland je ženske jakne snizio za 50%.
Carpisa kofere 30%, novčanike i torbe 50%.
Eto, to je ono što sam primijetila.
Ja sam Benetton deke, ručnike za plažu i ukrasne jastuke kupovala u onom Benettonu u Margaretskoj koji drži samo veš i pidžame.
Ali je to bilo prije 5-6 godina.